Új hozzászólás Aktív témák
-
djstavross
tag
válasz
tome.jr #5003 üzenetére
Szeva Tome!
Tisztában voltam vele, hogy olyan opcióm nincs, de egy próbát megért. Egyébként félreértés ne essék, nem adtam le a készüléket, csak kiváncsi voltam mennyire működik a környéken a bürokrácia, illetve, hogy mennyire lesznek készségesek úgy, hogy a céggel van vagy 20-30 efizes szerződésünk. A vélemény megvan. A lényeg, hogy Budaörsre fogom bevinni, mivel néhány éve pest környékén lakom. Azért annyi még történt az elmúlt pár percben, hogy felhívtam a fogy.védelmet, ahol egy ügyvéd nagyon segítőkészen elmondta, hogy azért próbáljam meg első körben a forgalmazóval és a gyártóval leboxolni a dolgot, aztán nagyon szívesen rárepülnek a témára. A félrevezető prospektustól meg egyenesen megindult a nyáltermelése.
Nah jó nem viccelődök, tényleg rendes fazon volt és a mai nap max őt lehet pozitív karakterként megemlíteni.
Azért az a kérdés még fenn áll, hogy mi lehet ez a Gingerbread frissítési lehetőség??? Illetve van-e lehetőség valamilyen más Androidos rendszerre átállni? Vagy várnunk kell?
szerk.: egyébként már betettem a telót az étkészletek közé...jó lesz tortalapátnak.
Szép, nagy, vékony és csillog is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Politika
- Építő/felújító topik
- Formula-1
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- További aktív témák...
- IPHONE SE3 2022 64GB TÖKÉLETES ÁLLAPOT , NAGYON JÓ AKKU,GARANCIA, ÜZLETBŐL
- iPhone 14 Pro 128GB Független Mint Az Új/1-3 hónap gar./Akku 91%/p4257
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB // BONTATLAN // Számla // Garancia //
- IPhone 16e 128GB gyári független 2028.04.17.Apple jótállás
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB White
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + fejhallgató garanciával hibátlan működés
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB DeepCool Tesseract Chieftec500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest