- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Mobil flották
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
ferikek
aktív tag
válasz
Rotate #11175 üzenetére
Még júniusban - pár héttel a telefon megvásárlása után - írtam nekik teljesen normális hangnemben. Azt ígérték, hogy ha elviszem szevizbe, akkor ott tsztelni fogják a telefont és a szeviz egyeztetni fog majd az LG-vel. telefont megjavtották (természetesen csak egy résézt, mivel szotveres hibákat nem tudna javítani), de LG nem tudodd semmilyen hibárl, mert nem egyeztettek a szervizzel...
Mivel a telefon problémája nem oldódott meg, így írtam újból az ügyfélszolgálatnak, akik küldtek egy levelet, hoyg elfogadták a javtsát garaciában, így vigyem el a szevizbe. Ez volt júliusban. Mivel a levélből semmi sem derült ki, így ismát kerestem az ügyfélszolgálatot, ahol tájékoztata, h alaplapot cserélnek majd. Elmodtam h hibsa cserélik, mivel nincsen újabb szftevr mai megoldaná a problémkat, felesleges, egyszerűbb lenne cserélni vagy a vételáart visszafizetni.
Gondoltam megvárom azt az egy hónapo h kijöjjön a GB. Azóta ugye kijött a 10d 07.25, eleinte ok volt (úgy ahogy) a telefon, de most már eljuttt oda h nem tud csatlkaozni vezeték nélküli hálózathot, mobilnet sem mindig működik. persze ezek egy restart után megoldódnak, de idegesítő.
lehet h változott az ügyfélszolgálat hozzáállása és hajanak az ügy rendezsée úgy h cserélnek vagy visszafizetik a vételárat, úh megpróbálom amit írtál mg egyszer.Láttam h te sgII-t vennél. nem félsz h úgyaígy jársz? én biztosra megyek uh lejjebb adom és SE xperia mini pro lesz a köv.
Új hozzászólás Aktív témák
- Villanyszerelés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Linux kezdőknek
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték egy Acer gamer monitorért
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ASUS routerek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Kopottas állapotban lévő Apple iPhone 14 256GB 84%-os akkuval kábellel, dobozzal, fekete színben
- iPHONE 14 128GB STARLIGHT .:FÜGGETLEN:..:BONTATLAN:..:1év:.
- IPhone 16e 128GB gyári független 2028.04.17.Apple jótállás
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- iKing.Hu - Honor 200 Pro - Moonlight White - Használt, karcmentes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple Macbook 14 M1 Pro - 2021 - Használt, újszerű
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I HDMI I W11 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest