Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• mycso

veterán

válasz ferikek #11178 üzenetére

Hasonló volt a történet nálam is... :(

Az első telómat cserélték kompletten, (benne volt a 3 napban), a másodikat meg hetekig küldözgettem, mert a javítás kimerült náluk a szoftverfrissítésben. Persze igazából nem is nagyon tudtak volna vele mit csinálni, max. megint kicserélni, hátha az már működő lesz.
    Így eltelt kb. 3-4 hét, illetve 3x küldtem vissza, majd felajánlották a cserét. Itt közöltem velük, hogy a csere mehet, viszont nem erre a típusra, így lett nekem is S2.

És elárulom nem kell félni tőle(S2), a sima gyári rommal amivel odaadják, teljesen tökéletesen használható, semmiféle hiba nem merül fel vele kapcsolatban. (a legelső szériánál, meg a legelső 1-2 romnál voltak kisebb problémák, de teljesen megszűntek).
    Illetve ahogy írja Rotate szinte 2-3 hetente jönnek ki hozzá újabb romok és egyébként custom romok is iszonyat számban vannak rá.

(tudomásom szerint már vagyunk vagy 5-6an (bár már lehet sokkal többen)akik O2x-ről váltottunk S2-re, legalábbis itt PH-n ebből a topikból )

Egyébként kinézetre a 2x sokkal bejövősebb volt nekem is, de hát hiába.

• Rotate

veterán

válasz ferikek #11178 üzenetére

állítólag az sgs2 már teljesen hibamentes, ráadáaul szinte hetente jönnek rá frissítések, kell ennél több? amikor ezt vettem, 1 hónapja sem volt forgalomban nem volt viszonyítási alap, viszont az sgs2-re biztosra mondják, hogy már nincs hiba...

egyébként a másik gondolat se xperia arc volt, de rájöttem, hogy sajna nincs előlapi kamera, nekem pedig az kéne... más nem is jut eszembe, 4" alatt nem akarok venni, nekem ez az etalon :)

Új hozzászólás Aktív témák