- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Riti78
csendes tag
válasz
jooker82 #2783 üzenetére
Megvan a gond,ha ráteszem a számítógép hangszóróit a headset csatlakozójára,tisztán szól
azt hiszem,tényleg el van állítva rendesen,és a füles nem nagyon díjazza
mostmár ahhoz szeretnék segítséget kérni,hogy visszaállítsam
gondolom,valahol a szervízmenüben kellene,de pontosan hol?
-
Riti78
csendes tag
válasz
jooker82 #2783 üzenetére
Nem,másik lg fülessel próbáltam,azzal sem jó. Most vettem,használtan,elvileg még van 1 hónap garija,de azt mondta a srác,hogy beadhatom ugyan,de vszeg ülnek rajta hetekig,és visszakapom ugyanígy,merthogy ennek semmi baja
szerinte csak beállítással van baj,de mivel nincs rajta equalizer,kétlem,,hogy ezt ennyire el lehetne állítani
ja,és elmagyarázta,hogy valószínűleg rossz minőségű az mp3,amit hallgatok...már nem volt energiám vitázni vele,de érdekes,hogy a teló hangszóróján nem rossz a minőség
egyébként a videófájlokkal is gond van,mivel a beszéd szinte alig hallható. esetleg nem tud valaki Pesten egy megbízható szerelőt,aki rendberakná nekem?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az LG a Prada alapjait felhasználva készített egy jóval nagyobb tudású, érintésvezérelt telefont.
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- TAVASZI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest