Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• viger

tag

Nekem is fent volt a 6.5 RC7, de nállam a hívásokkal sosem volt gond. Inkább a sebességgel! Vissza is raktam az 6.1 RC5-öt. Idegesített, hogy mikor hívnak lassan jelenik meg a felvétel/lerakás gomb. Ébresztőnél rentető sokáig csipogott még mire beadta, hogy kikapcsolhatom és hasonló.
    Viszont a 2.3.3-mal ilyen gond nincs. Írtam múltkor hgoy USB-s adatmásolás nem megy. Hát kiderült megy, csak valamiért elöször nem engedte.
    2 napja van fent a rendszer. Mindennapi használatban egy pár hibát találtam. Akkumlátor dúrván merül. Reggel lehúztam a töltöról. Mire beértem a munkahelyemre 70%. Hazaértem nézem OFF. Kis keresgélés és ráakadtam egy parancsosrra amit ha beírsz a terminál emulátorba megoldja a problémát. Ugyanis a rendszer elfelejti kilőni a média által használt progikat pl.: galéria és veszettül leszívja a telót. A parancssort beütve viszont reggel lehúztam most pedig 82%. Egyből barátibb. Másik apróbb hiba hogy mikor lezárom a telefont a két kis kapacitív gomb világít és nem akar elaludni. Ilyenkor feloldod újra lezárod akkor elalszik.
    Bevallom féltem tőle, hogy alfa verziós a rendszer. De állítom, hogy van olyan jó, mint a 6.5 RC7 ezeket a hibákat leszámítva persze. De mint mondtam megoldható. És a következő kiadásban már tudi javítják.

Új hozzászólás Aktív témák