- Hová lett 1000 mAh?
- Mobil flották
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
akooos
veterán
Szia!
Mivel ez egy Androidos óra, így valószínű, hogy gyárilag nem képes rá. A google fit egy elég kezdetleges app.
De!Periódikus pulzusmérés: [link]
Alvásfigyelés: [link] Ez grafikont készít az alvásciklusokról. Mutatja a mélyalvást is. Az appot el kell hozzá indítani, de azt hiszem időzíteni is lehet.
Ha ez már így sok, akkor van egy javaslatom. Polar M400
Ebben nincs optikai pulzusmérő, de van hozzá mellpánt, ami szerintem pontosabb értéket ad. Automatikus alvásfigyelés funkciója van, mélyalvást is érzékeli és a telefonon lévő profi appal ellenőrizhető. Élőben elég korrektül néz ki, nem tolakodó egyáltalán. A telefon értesítéseit ugyan úgy kijelzi, mint bármelyik androidos óra. -
csuzso72
tag
Mindkettőm van, ezért tapasztalatból mondom, a Fitbit Charge HR-t ne ezzel akard leváltani
Sajnos fitnesz funkciókban a nyomába sem ér.
Pulzusmérése nagyon pontatlan, ha folyamatosan kell mérni.
Vannak segédprogramok, amivel beállított időnként méri a pulzust, de nagyon nem pontos.
Lépésszámlálója szintén messze elmarad pontosságban a Fitbithez képest.
Alvás monitorozása külön programmal jó (jobb, részletesebb) én a Sleep for Androidot használom. Régen egész alvást monitoroztam vele, rögzítettem a horkolásomat, "horkolásgátló" funkcióját használtam, stb.... Mostanában már csak az inteligens ébresztés részét használom.Szóval a Charge HR után ilyen célra nem ajánlott (de szerintem egyik okosóra sem). Ha pontosabbat, szebbet akarsz, fitneszórát kell venni, viszont ott a mellkaspánt van külön, ami zavaró. Pl nekem Polar óráim, és telefonhoz külön mellkaspántom is van. Ezek jobbak, mint a Fitbit ezekre a speciális dolgokra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Watch Ultra 2 49MM Black/2025.12.18.Apple Gar./Akku 100%/p4315
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Se Series SE 2024 40-44mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple Garancia.
- Apple watch Series 9 41mm cellular hibátlan 2026.02. 24. Apple jótállás
- Apple watch Ultra 2 megkímélt akku 100% 2025.08.25.Apple jótállás beszámítok!
- Apple Watch SE2 / 44mm / Midnight / Black Sport / Cellular (99%)
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest