- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Megjöttek a Redmi Note 14-es telefonok Magyarországra, ennyibe kerülnek
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nelman
tag
válasz eladogeppc #1375 üzenetére
Nekem is root-olt, de nincs recovery. Számomra felesleges.
Így készült az enyém.
Root[ Szerkesztve ]
-
Nelman
tag
válasz Restless19 #1371 üzenetére
Jó az iphone, de a kettőt nem igazán lehet összehasonlítani szerintem. Igen borsos ára van és nagyon sokat gondolnak mögé a tulajok is (többet mint kellene).
-
Nelman
tag
válasz Restless19 #1369 üzenetére
Pedig attól azért picit jobb.
-
Nelman
tag
válasz Restless19 #1366 üzenetére
Szerintem nagyon olcsón tetted fel. Én 80-ért hirdetem, plusz tokokkal és egy csomó fóliával valamint a posta is benne van. Gari lejárt októberben, már csak a szoftver gari érvényes 2 évig. Viszont így már meggondolom, hogy tovább hirdessem e, mert ebből egy fillért nem engednék a makulátlan telefonomból.
-
Nelman
tag
válasz Delta-Laca #1354 üzenetére
Sosem láttam még ilyet eddig.
-
Nelman
tag
válasz Mephistoone #1353 üzenetére
Olvastam valahol, lehet hogy fórumban, hogy a G2-re lesz 6.0. ha ez igaz, akkor erre is kell jönnie.
-
Nelman
tag
válasz Mephistoone #1351 üzenetére
Nem hiszem, hogy lesz rá 6.0
-
Nelman
tag
válasz Mephistoone #1349 üzenetére
Nekem is van egy iTracing kulcstartóm és ha kimegy a BT hatósugarából akkor riaszt és mikor újból a hatósugárba kerül, akkor sem marad abba. Már tudom akkor miért. na de ez nekem annyira nem fontos, hogy vissza tegyem rá a kit kat-et.
-
Nelman
tag
válasz Mephistoone #1347 üzenetére
D van rajta. Manuálisan tettem fel rá, mert a frissítés menüben nem ajánlotta fel már. IMEI szám alapján töltöttem le és az lett feltelepítve.
[ Szerkesztve ]
-
Nelman
tag
válasz Delta-Laca #1344 üzenetére
Lehet rendelni ebay-ről ilyet bármikor. Igazából nem tudom milyen lehet mert még nem került fel rá. Az első fólia van még rajta amit tavaly tettünk fel. Így egyben fog gazdára lelni.
-
Nelman
tag
válasz Mephistoone #1343 üzenetére
5.0.1 lolli popó van rajta jelenleg 653 órája nem volt újraindítva. Elég sokat nyüstölöm és hibát nem találok rajta. Atom stabil a cucc. Tablet + kis telefon kombó lesz helyette. Sokat nyomkodom és nekem kicsi ahhoz, hogy dolgozni is be tudjam fogni emiatt lenne a csere másra.
-
Nelman
tag
válasz Mephistoone #1341 üzenetére
Nem igazán van jobb ebben a kategóriában. Imádom, de a fejembe vettem, hogy másikat akarok és most mennie kell.
-
Nelman
tag
válasz Delta-Laca #1339 üzenetére
Nagyobbat akarok!
-
Nelman
tag
Sziasztok!
Nekem eladó a G PRO 2-esem, ha valakit érdekelne. XXL GSM-ből vettem függetlenül 1 éve. Teljesen makulátlan, karcmentes, végig tokban tartott/hordott. 16GB-os bordó színű. Van hozzá 2db szilikon és 1db kemény tokom, plusz egy rakás fólia, meg egy üveg fólia is. Ha valakit érdekel priviben szívesen válaszolok.
-
Nelman
tag
válasz Mephistoone #1186 üzenetére
Igen play store cuccok. Igazából használom őket, csak azt tiltom meg, hogy elinduljanak automatikusan. Így csak akkor indulnak, ha én indítom őket és feleslegesen nem futnak a háttérben. A rendszer dolgaihoz nem igazán akartam nyúlni. Viszont így az akku idő sokat javul. Sok olyan app van, ami rengeteg energiát felzabál azzal, hogy fut a háttérben.
-
Nelman
tag
válasz Mephistoone #1184 üzenetére
Csak példaként mutattam, hogy le vannak blokkolva. Gondolom neked más appok vannak fent.
-
Nelman
tag
válasz Mephistoone #1180 üzenetére
Olyasmiket szoktam kilőni, amik a háttérben is futnak. Általában a clean masterrel a rootolt telefonban le lehet lőni, hogy automatikusan elinduljanak, figyelmeztessenek, vagy a netet használják a programok. A lényeg, hogy csak akkor induljanak el, ha direkt elindítjuk őket. Általában jelzi a clean master, hogy melyik program fut a háttérben is és adatot használ, vagy memóriát foglal le és egy gombnyomással le lehet tiltani őket... Root nélkül ez nem megy. Leginkább azért érdemes rootolni, ha zavarnak a reklámok és a háttérben elinduló felesleges energiazabáló programok. Én csakis emiatt szoktam.
-
Nelman
tag
válasz Delta-Laca #1177 üzenetére
Veszítenivaló nincs vele, legalább próbáld ki. Legrosszabb esetben visszatöltöd rá offine a Kit-katet. Az akksi időt nem vettem észre, hogy kisebb lenne, max azért, mert többet nyomkodom azóta. Most nekem sem rootolt, így igaz gyorsabban is merül, mert néhány alkalmazást nem tudok lelőni, hogy fusson a háttérben. De nem igazán zavaró, mivel irodában ülök és ha kell az autóban is van töltő. Ha kirándulni megyek, akkor meg nem fogok messengeren csetelni és facebookozni amúgy sem.
[ Szerkesztve ]
-
Nelman
tag
válasz Delta-Laca #1175 üzenetére
Nekem rootolt volt a telefon és rá akartam frissíteni. Letöltöttem a frissitést, majd mikor újraindult, 1%-nál errort jelzett és újraindította a telefont. Az OP rendszer felállta után kiírta, hogy szoftver frissítés nem lehetséges rootolt készüléken, vagy valami hasonló sallangot. Ezután nálam is kezdett a telefon mindenféle hibákat elkövetni, messenger lefagyott, 2 perc múlva reagált a leütött billentyűzetre, stb... Ezt 2 hétig szenvedtem el, frissítettem az appokat, azt gondoltam azok újabb verziója okozott valami galibát, de nem javult semmi. A G2 fórumon olvastam a PC-ről való szoftverfrissítést (automatikus offline frissitő - amit az XDA-s quangnhut123 nevű fórumozó készített), amit sikeresen meg is csináltam. Úgy nem volt probléma, hogy rootolt volt, felment rá elsőre. Azóta megint hibátlanul működik minden. valószínűleg a hivatalos frissítéssel félbemaradt próbálkozás cseszte össze a telefon szoftverét. Dobj fel te is egy új androidot, vagy nyomj egy hard resetet rá. Talán segít, biztosan szoftveres problémája van, lásd az általam leírtakat.
-
Nelman
tag
Nekem is 10f
-
Nelman
tag
válasz Delta-Laca #539 üzenetére
Hát szerényebb az tuti, de a topikjába betekintve nem voltam meggyőzve és maradt a GP2.
-
Nelman
tag
válasz Delta-Laca #537 üzenetére
Pont egy ilyen Concorde telón gondolkodtam, de az LG-t komolyabbnak tartom ezért inkább ezt választottam. Ezzel a mérettel jól lehet még bánni, nagyobb telefonnal nehezebb lenne futkosni a zsebben.
-
Nelman
tag
Halott sajnos! Gondolom eladták azt a néhány darabot nekünk fórumozóknak, meg egy párat azoknak akik nem fórumoznak.
[ Szerkesztve ]
-
Nelman
tag
Itt meg van hozzá picit nagyobb akksi. [link]
-
Nelman
tag
-
Nelman
tag
Először én is erőltettem a megszokott bal oldalt használni a vissza gombot, de egy kézzel ez már nagyon kényelmetlen 5,9 colon.
-
Nelman
tag
válasz Delta-Laca #522 üzenetére
látom nálad is a jobb oldalon van a vissza gomb vajon miért...
-
Nelman
tag
válasz Delta-Laca #520 üzenetére
-
Nelman
tag
válasz Delta-Laca #517 üzenetére
Hú ez nagyon fullos menü
-
Nelman
tag
válasz Tippmix46 #507 üzenetére
Ezt a garanciát kaptam rá: ** A készülékekre 36 hónap garanciát vállalunk, ami a következőképpen alakul: 36 hónap garancia esetében 12 hónap teljes körű bolti és 24 hónap SW (software). Szerintem nem jön házhoz, inkább postázni kell a boltnak.
Én a G Pro 2-t választanám, nagyobb a kijelzője és full HD. Ez már el is döntené nálam, de mindenkinek mások a szempontjai amik alapján mérlegeli.
[ Szerkesztve ]
-
Nelman
tag
Én bevállaltam a RED 16GB verziót, azóta annyira megszerettem, hogy nem is tetszik a többi színben. Hibát nem találtam eddig benne 4 nap alatt. Tokot és fóliát várom EU-ból expressz. vezeték nélküli megosztást össze lehet vele hozni PC-n a G2-höz hasonlóan?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Baldur's Gate 3
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Returnal (PS5)
- Megjöttek a Redmi Note 14-es telefonok Magyarországra, ennyibe kerülnek
- Ukrajnai háború
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro // 128GB // Újszerű // ÁFÁS Számla+Garancia //
- iPhone SE 2020 Product Red, Független, 64 GB, 100%-os Akkuval!
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- OnePlus 12 16/512GB Új állapotban 12hó jótállás+Áfá-s számla!
- Huawei Nova 10 // 128GB // Újszerű // ÁFÁS Számla+Garancia //
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB Dual SIM Phantom Black Gyárilag független Csere/beszámítás is!
- iPHONE 6,7,7+,8,8+,SE2020,SE2022 teljes kijelzős üvegfólia.
- Mcdodo OT-6550 USB-A - USB-C OTG átalakító adapter.
- Iphone,Ipad,ipod prémium minőségű MCDODO szövet bevonatos töltő-adatkábel.
- BASUES 20 W-os USB TYPE-C gyors töltőfej.
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest