- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Megvan a Pura 80 nemzetközi startja
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huami Amazfit Bip okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Urshini
tag
Nem rúgózik senki csak ha már válaszoltál akkor válaszolok. Amúgy ezt akkor nem te írtad?
Több száz mobillal a hátad mögött (ez másik hsz volt) "különösen ajánlottnak" éreztél egy készüléket amit mások módosítottak majd közölték veled és tudtál róla. Nincs azzal semmi probléma ha jó egy LG készülék!#238 Rusi 2014-04-11 22:47:46
"...az Optimus G cikkből élő emlékek (ahol a minősítést végül nem én, hanem Bog módosította, amiről persze én is tudtam) miatt nem akartam egy hasonló konfliktust kiváltani. Ott ugye azért ment a "népharag", mert Különösen Ajánlott lett az a telefon, márpedig bizton állíthatom, hogy egy fantasztikus telefont sikerült akkor összehoznia az LG-nek és ráadásul a szokásos tesztidőszak kb. kétszeresét töltötte nálam a telefon, ami főleg megerősítette bennem ezt az érzést." -
buborekosviz
tag
Borzasztóan sajnálom hogy olyan emberek véleménye befolyásol egy adott telefonról szóló szakmai teszt végére került plecsnit akik még csak kezükben sem fogták a készüléket.
Nyilván te/ti vagytok akik jópár telefont kipróbáltatok, használtatok, teszteltetek így a ti saját véleményetek alapján kéne rákerüljön a plecsni hiszen nektek van megfelelő tapasztalatotok.
Ettől független szerintem is megérdemli az ajánlottat de amikor elmegyek majd megnyomkodni ez azért a fejemben lesz.
-
Fapuma77624
tag
-
Tippmix46
senior tag
Régóta várok egy igazi Samsung Note ellenfélre...eddig sem a Note1nek, sem a Note2nek nem volt a maga idejében ellenfele, de most a Note3nak úgy fest komoly kihívója akadt.
Note1 tulaj vagyok aki most nagyon nagy dilemmába került...eddig azt hittem csak a Note3 lehet az utódja a telefonomnak, de ma az Lg G Pro 2 nagyon feladta a leckét melyiket válasszam. -
Švejk
őstag
Egyébként a félreérthető és elavult, vitákat kiváltó plecsnis rendszer helyett/mellett nem terveztek végső pontozási rendszert (is) bevezetni?
Sokkal jobban le lehetne szűrni az adott készülék teljesítményét, bővebb skála lenne, objektívebb, fenntarthatóbb lenne.
A plecsni szép, PH!-s hagyomány, kiirtani nem szabad, de mellé valamiféle pontozás nem ártana. És itt nem a részpontszámokra, hanem végső pontra gondolok. -
CSAVI38
tag
Én is tudok angolul, de ettől függetlenül nem veszek olyan telefont, amibe nnincs magyar nyelv.
Ezt írják különbségnek:2G Network
GSM 850 / 900 / 1800 / 1900 - D837
GSM 900 / 1800 / 1900 - D8383G Network
HSDPA 900 / 2100 - D837, D8384G Network
LTE 800 / 1800 / 2600 - D837
LTE 1800 / 2600 - D838 -
sixpak
nagyúr
Szerintem sem hátrány a magyar nyelv hiánya. Emlékszem a Motorola Defy-ban sem volt és a mostani G Pro-ban sincs.
Bár miután beraktam a sim kártyát, utána egy csomó dolog magyar lett a beállítások menüben is.
Bár a válasz nem nekem jött, de ezek szerint, ha eljön az idő, akkor bátran ereszthetem rá az OTA frissítést.AngeloDivina: meglátjuk...egy biztos, a G Pro toplkja a legkihaltabb topik, amit eddig láttam. Mintha csak pár embernek lenne....oda felesleges is segítségért menni, mivel úgysem olvassa a kutya sem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Apple MacBook
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 10***(X) "Zen 6" (AM5)
- Autós topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest