Új hozzászólás Aktív témák
-
Rusi
senior tag
válasz
kisgergely80 #242 üzenetére
Igen, ez egy hibás lépés volt, pont ezért is változtattam meg az értékelést arra, amit ténylegesen szerettem volna adni rá. A jövőben nem lesz ilyen, ugyanakkor persze ahogy fentebb is írták, az általunk adott (vagy nem adott) plecsni nem valami kötelező érvényű és mindenki által tudomásul veendő dolog, hanem elsősorban egy iránymutatás, amit mi, szakértők adunk, többszáz készülékes tapasztalattal a hátunk mögött. Nyilván aki például utálja az LG-t, mint márkát, az még a tények se feltétlen győzik meg, hogy XY készülék mennyire baromi jó. Vagy épp fordítva, ha valaki úgymond elvakult márkafan, akkor hiába írjuk le, hogy márpedig ez és ez a típus "sz*r", drága, akármi, ő attól még isteníteni fogja.
-
Tippmix46
senior tag
válasz
kisgergely80 #222 üzenetére
Ja. értelek...hát valamiért a Samsung név csengése ezek szerint sokkal jobb még mindig, mint az LG....
Én arra leszek kíváncsi, hogy élőben milyen lesz a kijelzője...egy Note3-al összevetve főleg. -
Tippmix46
senior tag
válasz
kisgergely80 #220 üzenetére
Ez a telefon megérdelmi, azért kapta, rá kellett jönni a cikk írónak és az olvasóknak is, hogy a Note3 egy komoly ellenfele ez a telefon, sőt...lehet legyőzője akár.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged