- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Friss információk és képek a OnePlus új órájáról
- Macrodroid
- MIUI / HyperOS topik
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Új hozzászólás Aktív témák
-
Árpi001
senior tag
válasz MPeter87 #1299 üzenetére
Köszi.
Igen ,én is látom baszus
Majd felhívom őket holnap,motoflug: köszi.
Nem tudod mennyi az a + költség?illetve ott is lehet áfás számlát kérni?(nem nagyon rendeltem még onnan.)
Ebay-en nem magyar nyelvű gondolom,én meg nem értek nagyon a mokóláshoz sajna...[ Szerkesztve ]
A Föld a Naprendszer elmegyógyintézete.
-
motoflug
őstag
válasz MPeter87 #1247 üzenetére
Értelek titeket, csak az a baj, hogy,a Mediaban mindegyik hasonló méretű telefonon volt lopásgátló, így nem tudtam normálisan kézbe venni/zsebre tenni, stb. Fontos szerintem az is, hogy pl. aki egész nap autózik, vagy keveset tömegközlekedik, annak majdnem mindegy a méret. Én pl. bkv-zok minden nap, ezért is lenne jó, ha elférne a zsebemben.
-
Cyno
tag
válasz MPeter87 #805 üzenetére
Jogos, de csak az Android uj szamomra, viszont az nagyon. Amugy a munkam jelentos resze a linux, Solaris, hp-ux-ok. Egy dolog miatt kell, SD-re atpakolni az alkalmazasokat.
Teljesen kivagyok, hogy android, de nincs karakteres uzemmod. Ha jol ertelmeztem root utan talan az is elerheto.[ Szerkesztve ]
-
PPéter48
újonc
válasz MPeter87 #593 üzenetére
Sajnos, a Battery Doctor sem boldogul a telefonnal. Tanulgatom néhány napja a beállításait, hogy azok az appok legyenek ébren, amikre tényleg szükségem van, mert ha nagyon optimalizáltatom vele a fogyasztást, csak egy butatelefon marad, az is néma üzemmódban... Netezés nélkül, csak sok beszélgetéssel, maillel és SMS-sel tegnap 11-ig 46% maradt, de éjszaka használat nélkül leszopta üresre. Ma fél 4ig 25% maradt, tölthetem újra délutánra.
Hajlandó vagyok belátni, hogy én vagyok a hülye és nem a telefon (előfordult ez többször a 30 év alatt, mióta computert használok), de hátha van olyan Android-guru, aki segíteni tudna (Budapesten)
Üdv -
PPéter48
újonc
válasz MPeter87 #587 üzenetére
Köszönöm a tanácsot. Én abszolút kezdő androidos vagyok......
Először megnéztem a hasonló appokat, a Greenify hozzászólói lelkesebbek voltak, letöltöttem azt. El se indult, mert még fizetős részleteket kellett volna letölteni hozzá, de a hitelkártyámat valamitől nem fogadta el... Így aztán kuka.
Letöltöttem a Wakelock detectort, az viszont Kitkat alatt root hozzáférést kért, ezt két okból nem adtam meg: 1. mélységes gyanakvás, 2. nem tudom hogy kell......kuka.
Letöltöttem a Battery detectort (B.saver), ez egy friss app, elindult, mindenfélét leállított, most figyelem, milyen effektív. Erről majd beszámolok.
Most még azt (sem) értem, miért most két napja lett ilyen éhes a telefon, amikor az elmúlt fél évben másfél-két napig bírta?
Üdv -
-
HEAHEA
aktív tag
válasz MPeter87 #561 üzenetére
Partnerogsm-től rendeltem, titán színűt. Hétfőn 10 körül telefonáltam, kedden dél körül hozta is a futár. Adtak hozzá töltő átalakítót. A telefonon van pár telepített csing-sung alkalmazás is, de amúgy magyar nyelv is van rajta.
Ilyen tokot rendeltem erről az oldalról, meg kijelzővédőfóliát postapontra.
Ha van még kérdésed, szívesen válaszolok.
sixpak Így van ahogy mondod, csak ha már a fórumtárs az Mxplayerre volt kíváncsi, akkor eleget tettem a kérésének. -
HEAHEA
aktív tag
válasz MPeter87 #554 üzenetére
Annyira azért nem vagyok megszállott , csak összehasonlítva más versenyzőkkel, legyen példának okáért a G2, akkor a mért számítások szerint van különbség nem is kicsi. G2:11:51 h vs G Pro 2 5:49h. Pedig hardver azonos, kijelző ugyancsak IPS, méretben pedig nem sok eltérés van. A telefonálásnál és a böngészgetésnél mért idők között nincs akkora eltérés. Végül is az egészet nem veszem szentírásnak, más oldalak méréseivel nem vetettem össze.
Nagyobb aksiról meg ezt találtam:ZeroLemon. Vajon használ itt valamelyik fórumozó tulaj ilyet a telefonjához? Ugyan mit szólnak hozzá? -
sixpak
nagyúr
válasz MPeter87 #476 üzenetére
Nemhogy fehér nem volt, hanem semmi.
Mondom, a 10. webshopban találtam egy árva pirosat.
Mondjuk nem csúnya:Gabi8906: érdekes, az Anandtech-en nagyon dicsérték.
A HTC one-hoz hasonlították.
Na mindegy, remélem az elődjénél jobban szól....mert ez egy rakás szar.https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
sixpak
nagyúr
válasz MPeter87 #467 üzenetére
Aha, kösz.
Lehet, hogy én vagyok balfasz, de egyszerűen nem találok rendelés gombot...ez ilyen?
Közben találtam egy másikat. +4000ft, két év garancia.
Ez milyen?Szerk.:Ja, közben látom, hogy komolytalan ez is...nem lehet színt választani a rendelésnél...pofám leszakad.
[ Szerkesztve ]
https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
Delta-Laca
aktív tag
válasz MPeter87 #432 üzenetére
Én pont Note 2-ről váltottam, üzemidőben valamivel gyengébb (á la Kitkat...), méretben minimális az eltérés, de nagyon penge gyors a rendszere, mindent azonnal tol be, általában 1-1,5GB RAM van szabadon, de volt 1 alatt is, de működés közben ezt nem észlelni. Szerintem jó váltás róla amellett, hogy a Note 2 is egy ikon
Sajnos egy köcsög tolvaj ellopta az enyémet, úgyhogy akaratomon kívül kikerültem a klubból
Üdv.: Delta-Laca
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- World of Tanks - MMO
- Háztartási gépek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Diabetes - Cukorbetegség
- Ukrajnai háború
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Lightyear - befektetési app
- További aktív témák...
- iPhone 13 Pro fehér, kártyafüggetlen 256GB, 93% akku, szuper állapotban
- Bomba áron új, bontatlan, iPhone 15 kártya-független, apple világgaranciával
- Ú, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- új, bontatlan, iPhone 14 gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Iphone 12 128 GB kártyafüggtlen
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest