- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Azonnali mobilos kérdések órája
- MIUI / HyperOS topik
- Redmi Note 12 4G - valaki fizetni fog
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Új hozzászólás Aktív témák
-
ablack
senior tag
Szia,
Nekem ugyan ezt csinálta kb. fél éve, akkor visszaküldtem a szervízbe, kijelzőt cseréltek. Minden jó lett.
Most valamelyik nap ugyan ezt csinálta, de kb. 10 perc és elmúlt.
A másik ami az új kijelzőnél és a réginél is előjött 2-3 hónap után, hogy a bal felső sarokban kb. 4-5 mm es részen mintha hátrahajlott volna az panel kicsit, mondjuk nem annyira szembetűnő csak megfelelő fénynél látszik.
[ Szerkesztve ]
-
ablack
senior tag
válasz RiseOfEvil #1590 üzenetére
A G2-re április-június körül jön. Nem hinném hogy mi hamarabb megkapnánk. [link]
-
ablack
senior tag
Nektek mennyit bír a teló?
Én Chrome-ot használok böngészésre, és így kb. 3 óra kijelzőidőt bír. Mintha régebben többet bírt volna...
-
ablack
senior tag
válasz RiseOfEvil #1512 üzenetére
Csinálj már róla egy videót ha épp kéznél van valami.
[ Szerkesztve ]
-
ablack
senior tag
válasz RiseOfEvil #1481 üzenetére
Ha már régóta nem jött elő akkor szerintem felesleges.
A kijezőcsere valahogy így néz ki szerintem: [link]Amúgy most nekem is cserélni fogják mert nem érzékelt a kijelző középen és elvitték javítani.
-
ablack
senior tag
válasz RiseOfEvil #1471 üzenetére
Nekem nem tetszik, a hátlapja is fényesebb lett. Meg a kisebb képernyőért is kár.
Sajnálom hogy nem lett jobban hajlítható,az nem lett volna rossz.[ Szerkesztve ]
-
ablack
senior tag
Üdv,
Valaki találkozott már olyannal hogy hátragörbült a kijelző kb 3-4mm-es része az üveg mögött a szélénél ? Olyan mindtha elvált volna az előlapi üvegtől, és hátulról meg nem nem tartaná semmi. Bekapcsolt kijelzőnél nem igazán látszik, de ha úgy esik rá a fény azért látható.
-
ablack
senior tag
válasz fatal1ty1984 #1227 üzenetére
Frissítés után csináltál gyári visszaállítás? Lehet beragadt valami a frissítéstől.
-
ablack
senior tag
válasz RiseOfEvil #1079 üzenetére
Szerintem biztosan eredeti. Nem hiszem hogy utángyártottat árulnának. Mást már vásároltam tőlük semmi gond nem volt.
[ Szerkesztve ]
-
ablack
senior tag
válasz dirty.yakuza #1018 üzenetére
Persze, már legalább egy hónapja jött OTA frissítésként.
-
ablack
senior tag
válasz RiseOfEvil #805 üzenetére
Hát igazából a bolti garanciánál a bolttól függ hogy áll hozzá az esetleges javításhoz, a gyárit meg az LG biztosítja. Itt a melyik okostelefont vegyem tipokban szoktak írni boltokról meg hogy melyik garancia milyen.
Az 1+1 év garancia is tulajdonképpen 1 év tényleges garanciát jelent a telefonra. Bár nem szeretnélek lebszélni róla hogy ott vedd, csak elmondtam hogy szerintem hol lenne érdemesebb.
[ Szerkesztve ]
-
ablack
senior tag
válasz RiseOfEvil #801 üzenetére
Én inkább máshonnan venném. Ahol te nézted ott csak 1 év bolti garit adnak.
Pl. itt 2 év garit adnak rá, itt pedig csak 1-et de az legalább gyári.[ Szerkesztve ]
-
ablack
senior tag
válasz Bazaytee #764 üzenetére
Szia,
1. A D955 Európai a D958 pedig Ázsiai verzió. Különbségnek nem igazán kéne lenni, de írták páran hogy talán a D955 kijelzője jobb. Amúgy ha rákeresel a fórumban meg is találod.
2. Szegeden a Média Marktban 1 hete voltam és nem volt. Nem hiszem hogy azóta lenne. Szegeden esetleg a Fektete Sas utcai Telekom üzletet nézném meg ott több minden ki szokott állítva lenni, bár ott már nem voltam több mint 1 éve.
[ Szerkesztve ]
-
ablack
senior tag
Sziasztok,
Valaki meg tudná mondani hogy mi a különbség az európai D955 és az ázsiai D958 vezió között? Mert ugye az utóbbi olcsóbban beszerezhető, csak érdekel van-e valami hátránya.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Gaming notebook topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elektromos autók - motorok
- Wise (ex-TransferWise)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- CES 2025: elkötelezett a Legion Go sikere mellett a Lenovo
- GTA V
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest