- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Android szakmai topik
- Fókuszban a One UI 8 és a biztonság
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
LG Flex 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
allus
csendes tag
Nem rég kaptam egyet ajándékba. Igaz már egy ideje szemeztem vele. A legjobb ár/érték arányú telefonnak gondolom. Anno 174 ezerről indult és most 30. Úgy gondolom, hogy ennyit megér még úgy is, ha max. 2 évig lehet használni. Ennyi idő alatt bármely másik gyártó készüléke is megadhatja magát, igaz lehet kevesebb az esélye. Persze tény: itt már nem százezres nagyságú veszteségről lenne szó. Szóval kifejezetten örömmel fogom használni, ameddig bírja. Számomra kuriózum ez a telefon.
-
atoth
aktív tag
Ma ugrott a szemembe egy hirdetés, valami 40 ezer körül kínálják a 16GB-os verziót (új, bontatlan). Megéri még megvenni egy ilyet?
-
mtibee2
tag
Szia!
Az elmúlt másfél napban tesztelgettem a telefont, szerencsére nem a GDPR miatt jött ki a frissítés, valós fejlesztések vannak benne! Alább a részletek:
Ami hiba volt, és maradt is:
- az akkumulátorhasználat részleteinél rosszul kalkulálja az egyes appok, eszközök fogyasztását;
- nem lehet frissíteni az akkumulátorhasználat kijelzett részleteit (nem működik a Frissítés gomb).Ami újdonság:
- kibővítették a kisegítő lehetőségek funkcióit (külön létrehoztak a látás-, és hallássérülteknek egy-egy menüt, valamint egy "motoros és felismerés" menüt sok-sok beállítási lehetőséggel);
- hívásszűrésre hoztak létre opciókat (be lehet állítani, hogy a rejtett számokról érkező hívásokat automatikusan utasítsa el, lehet szűrni az előzmények alapján, vagy a névjegyek közül választva);
- automatikus elutasító üzeneteket lehet beállítani (a bejövő hívásoknál a megszokott gombok között megjelenik egy elutasítás üzenettel gomb).Amit javítottak:
- gyorsabban nyílnak meg az appok (korábban mindig fehér képernyőt kellett bámulni indításkor, ez szinte megszűnt);
- javítottak a memóriakezelésen (korábban 3-4 alkalmazást sem tartott meg a memóriában, állandóan kilapozta őket váltáskor, most akár 8-10 alkalmazás is fut egyszerre, vagy 6-8 lap Operában, újratöltögetés nélkül).Ennyit vettem észre, de lehet, hogy van más is, ha konkrét kérdés van esetleg, nyugodtan tegyétek fel!
Üdv.:
M. Tibor -
mtibee2
tag
Sziasztok!
Jött új firmware, a szokásos módokon telepíthető, vagy innen letölthető! (A forrás nem hivatalos, engem a telefon értesített, hogy van frissítés, csak ráböktem, hogy telepítés...)
Még nem teszteltem, annyira friss a dolog, hogy még fel sem települt... Ha érdekel valakit, akkor írok majd néhány gondolatot, leírom, hogy mi változott, miben jobb, vagy rosszabb, esetleg mit alakítottak át...
-
mtibee2
tag
Sziasztok!
Tud valaki olyan alkalmazást, amivel 4K-ban lehet rögzíteni, és több mint 30 Mbit/s-mal, vagy 30-nál nagyobb FPS értékkel? 6.0.1-es Android van fenn.
Köszi:
M. Tibor -
Sziasztok! Egyszerűen nem tudok a gyári recoverybe lépni. Mindenhol a VOL- + POWER kombinációt írják. Hát nekem nagyon nem jön elő erre. Semmilyen kombináció nem működik... Valaki tudja a megoldást?
-
orc88
őstag
-
mtibee2
tag
válasz
Speed_Speed #2569 üzenetére
Köszi, hogy rákérdeztél, akkor úgy tűnik, hogy ez ilyen marad...
-
mtibee2
tag
válasz
Speed_Speed #2567 üzenetére
Mindkettőn a legújabb 6.0.1-es Android van, és mindkettő ugyanazt csinálja: csak minden 3-4. alkalommal látja a fülhallgató mikrofonját. Egyébként vezetékes fülesről van szó.
Azóta kipróbáltam a gyári fülest is, azt mindig felismeri, valamint a SoundMagic-et is kipróbáltam két másik telefonnal, és hibátlanul működött. Valami a Flex 2-esekkel van...
Ha meg tudnád kérdezni a szervizes ismerősöd, az jó lenne, addig is köszönöm a választ!
-
Speed_Speed
tag
válasz
mtibee2 #2566 üzenetére
A két telefonon melyik android verzió volt? Mind kettőn ugyan az,vagy különböző?
A füles az vezetékes? Ha igen,akkor nem ártana ki próbálni egy másik márkájú fülessel a telefont. Vagy utána nézni a neten ,esetleg szervizes ismerőstől megkérdezni. Anno hasonló cipőben jártam csak én sony val. Mire kiderítettem,hogy csak saját gyártójától fogadja el. De ha szeretnéd,akkor utána járhatok a dolognak mivel
van több szervizes ismerős. -
mtibee2
tag
Sziasztok!
Vettem egy mikrofonos fülhallgatót (SoundMagic E10C), de a telefon csak minden sokadik próbálkozásra hajlandó észlelni a füles mikrofonos részét. A Húgomnak is ilyen telefonja van, nála is ugyanez van. Szerintetek ez szoftveres, vagy hardveres hiba? Tapasztaltatok már ilyet? (Próbáltuk egyébként egy Vernee Thorral is, azzal minden egyes alkalommal működött minden, csak ezzel a csoda LG telefonnal nem akar...)
Köszi:
M. Tibor -
tgabe25
tag
válasz
Speed_Speed #2562 üzenetére
100%, hogy nem lesz. Azok amiket olvastál régi hírek és valótlanak. Szerintem kedves Eldzsíjék lemondtak róla. Én is kiábrándultam belőle pedig nagyon szerettem amíg el nem halálozott, talán a legjobban szerettem az eddigi készülékeim közül.
-
viharhozo
addikt
No, az enyem is megmakkant, de ahogy tobben is irtak, ha van a vasarlasrol szamlad, az LG markaszerviz ket ev garit vallal ra. Tehat nem igaz az, ami az elso hozzaszolasban van, es az se, ami az LG honlapjan szerepel (ott azt irjak, csak a munkadijat alljak ok).
Hetfon leadtam, szerdan mehettem erte, flottul ment a dolog. Legalabb ez jo, ha mar a keszulek nagyon hajlamos dogleni.
-
haris
őstag
Hát....azt elhiszem hogy megrettent.
Én is megrettentem ettől az egésztől
Az enyém még bírja, de nem hiszem hogy lenne kedvem egy újabb Flex-hez.
Csak azért nem verem az asztalt, mert 2éve vettem 70ezerért. De aki előttem vette dupla+ áron, annak azért nehéz lenne eladni megint -
Button
aktív tag
válasz
Speed_Speed #2558 üzenetére
Hány éve várjuk? 5? 6?
Szerintem nem lesz..
Pedig a 2-3 felé hajlítható vackok helyett inkább kellett volna.Az a baj, a flex1-nek voltak képernyő gondjai, amellett, hogy megbízható teló volt, a flex2-t pedig alapból elszúrták, ismerjük milyen.
Úgy néz ki az LG megrettent ettől az egésztől.De ne legyen igazam. Ha jönne, akkor cserélném is a G6-t azonnal
-
orc88
őstag
válasz
Speed_Speed #2558 üzenetére
Hol láttad egyáltalán, hogy jön?
-
Speed_Speed
tag
Sziasztok! Előre is elnézést érte.. Nem tudom, hogy ide írhatom-e.
Az lenne a kérdésem, hogy valaki tudja, hogy mikor jelenik meg az LG G Flex3 ?
A neten mindenhol mást írnak..
Válaszokat előre is köszönömÜdv:Speed
-
orc88
őstag
válasz
kornyiktamas #2555 üzenetére
Bekapcs gomb hosszan vagy bekapcs + hangerő le hosszan. Ezzel le kell állnia.
-
kornyiktamas
aktív tag
Sziasztok.
LG G Flex 2 telefonom van az eredeti változat.
Mai nap egyszer csak egy weboldalt akartam megnyitni félig se töltötte be majd a a telefon kifagyott....
ez a félig töldődött fehér weboldal van beleégve a telefonba.. nem érzékel ki se tudom kapcsolni semmi...
behozza a kikapcsolás menüt viszont hiába megyek rá semmit nem érzékel.mi a teendő?
egyszerű telefon esetében mondtam volna kiveszem akksit és vissza de ahogy láttam itt annyira nem könnyűköszi
-
orc88
őstag
válasz
mateo91 #2549 üzenetére
Átsiklottunk a kérdésen
Ha van rá lehetőség, vigyétek be a szervízbe és kérjetek újabb cserét, van, hogy garin túl is kicserélik ha van számla róla.
Ha ez az út nem járható, akkor meg lehet próbálni egy új akksival, esetleg minden mindegy alapon 10 perc pihenő a sütőben 280 fokon.
Visszajelzések alapján 50-50, hogy elindul-e új akksival. Ha meg elindul az megint egy másik kérdés, hogy meddig menne vele.
Ezek ha meg akarnak halni, meg is fognak. Szvsz. jobban jártok ha eladjátok valahogy...
-
orc88
őstag
G3 g4 flex2 v10
Mindegyiknél volt bőven bootloop.Nekem is volt LGm ami 4 évig ment normálisan (ezért is vettem flex2t) de ez egy vicc amit ezeknél a szériáknál műveltek.
Ennek semmi köze a snapi810hez. Annyi a közös a fent említetteknél, hogy mind LG és 2015-16körüli felső kategória.
-
mateo91
tag
Hali, tesomnak elojott egy olyan gond hogy bootloop, nem reg volt mar szervizelve pcb csere, van ra esely hogy egy uj akksi megoldja a problemat ?
-
orc88
őstag
Itt a vége a közös utunknak a telefonnal, ismét megadta magát az alaplap, az utód megvan, ezzel szarral pedig nem vagyok hajlandó tovább foglalkozni
LG-nél teszek egy próbát, kezdjenek vele amit akarnak. Nagy reményekkel vettem a telefont, hiszen az előző LGm (L9 II) 4 éves és hibátlanul teszi a dolgát.
Ha tudnak normális alaplapot gyártani újra majd akkor veszek
Üdv!
A még működő darabokhoz pedig sok szerencsét
-
tyler26
csendes tag
válasz
BlackTreff #2075 üzenetére
Szia
hogyan lehet az sd kártyát belső tárhelyként kezeltetni? sehogy se tudom beállítani. android 6.0.1 van rajta
-
haris
őstag
válasz
Remekelek28 #2544 üzenetére
Nem fogom.
Amíg megy örülök, aztán kuka, jöhet más. De az nem LG lesz az tuti.
Hiába hogy nagyon tetszik, a stressz, hogy "na, vajon mikor adja be a kulcsot..." nem hiányzik. -
DonToni
aktív tag
Köszönöm a válaszokat!
Úgy látom, hogy pl. játék vagy más a rendszert komolyabban leterhelő app nincs használatban... Tulajdon képen ez érdekelt volna. Ez úgy "általános" felhasználás. A töltési ciklusok is általánosak. (én is kb. így használom a telefonjaimat)
Érdekelne, hogy meddig fog még elmenni... az enyém kb. 1,5 évesen adta meg magát.. mivel független így csak 1 év garancia volt rá... (pech)
Ha valahogy meg lehetne oldani a túlmelegedés problémáját, akkor gyanítom nem halna meg sorban minden 810-es snapi...
-
haris
őstag
válasz
DonToni #2540 üzenetére
Aha.. Vagy úgy.
Szóval: az enyém európai modell, 2/16-os.
Idén december végén lesz 2 éves.
Milyen gyakran van használva? Ezt nem nagyon értem. Használom.
Reggel leveszem a töltőről, telefonálok, e-mailt fogadok-küldök, chrome-ban böngészek a neten, ha kell navigálok a google térképpel. Fényképezőt használom.
LG health megy folyamatosan, nézi mennyit és hogyan mozgok, rögzítem vele a folyadék bevitelem.
Este 8-9 felé szoktam töltőre tenni. Az hogy mennyi marad benne, az függ attól milyen napom volt. Általában 15% körülig merül.
Éjjel töltőn van, másnap kezdi elölről.
A 7 vége sokszor töltő nélkül telik, mert olyankor lényegesen kevesebbet babrálom, van más dolgom. Vasárnap este viszont megy töltőre akkor is ha csak 60%-ig merült, mert hétfőn reggel kell az energiaSZERK:
Elfelejtettem: Google fotok és OneDrive folyamatosan megy, tölti fel a képeimet, dokumentumaimat.
Ebay app szintén nyaggat minden szarért.A szoftver gyári 5.1.1
-
DonToni
aktív tag
Leginkább tudni hogy melyik modell (2 vagy 3Gb-os) milyen gyakran van használva, milyen alkalmazásokkal, milyen gyakran (rendszeresen) van töltve, ilyesmik...
Ahogy olvasom elég magas a hiba ráta és előbb vagy utóbb, de mindegyik be fogja adni a kulcsot... érdekel, hogy pl. a tied mióta bírja a kiképzést, milyen körülmények között.Nekem is van egy alaplap hibás, de szeretném megcsinálni, ezért érdekelnek a részletek!
-
mtibee2
tag
válasz
Remekelek28 #2537 üzenetére
A MobilCorner.hu-n vettem, majd megnézem még egyszer azt a jegyzőkönyvet, de nem emlékszem jogszabályi hivatkozásokra, anélkül meg csak lógna a követelőzésem a levegőben...
Köszönöm a válaszod!
-
DonToni
aktív tag
Sziasztok!
Van még valakinek működőképes, gyári állapotú Flex 2-je ???
-
mtibee2
tag
Sziasztok!
Még előző hónapban adtam le javításra a telefonomat az LG Központi Márkaszervizbe, de sajnos nem volt alkatrészük, így egy cserére jogosító papírt adtak nekem. Ezt viszont nem hajlandó elfogadni a webshop, ahol a telefont vettem, mondván, már lejárt az 1 év garancia. Ilyenkor mi van?
Köszi:
M. Tibor -
female
újonc
Sziasztok!
Tegnap a Flex 2-m megadta magát. A képernyő teljesen sötét, nem reagál semmire, power+up/down kombóra, töltésre, semmire (illetve néhány óra sötétség után, mikor megpróbáltam ismét, hátha, akkor felvillant a kijelzőn, hogy 0% az akksi, menet közben gondolom, lemerült. Gyorsan feltettem tölteni, de pár perc után ugyanaz a sötétség volt, mint előtte). Független szervizes, akitől annyit kértem, csak nézzen már rá, mi lehet ez, néhány perc próbálkozás után annyit mondott, szerinte alaplap hiba.
Kérdés, hogy én ezt 2016. januárjában vettem a nextelshop-tól, akik akkor 1 év forgalmazói garanciát adtak hozzá. A szervizes szerint az LG gyárilag vállal 2 évet az alaplapra. Ez tényleg így van? Ha beviszem a szervizbe a számlával, van rá esély, hogy vállalják garanciálisan (ha tényleg alaplap)?
Előre is köszönöm, ha válaszol valaki.
Szép napot mindenkinek! (szebbet, mint nekem
)
-
mad823
őstag
Sziasztok! Nekem 2 hét múlva lesz 2 éves a telefon, és ma halt meg a kamera. Németországban vettem, van számlám is. Így is mehetek a Váci úti szervizbe?
-
tmarkz
csendes tag
-
gaben1993
tag
Sziasztok. Nem vagyok aktív követője a fórumnak, de hátha valakinek segít az info. Kb 1 hónapja felraktam az újabb androidot és az addig jól működő telefonom elkezdte ugyanazt mint itt a legtöbbeteknek. Senkinek sem ajánlom a frissítést.
-
tmarkz
csendes tag
Köszönöm mindenkinek a válaszokat. Erre a keretre gondoltam. Ezt otthon ki lehet cserélni?
-
Button
aktív tag
Epekedve várjuk a flex3-at azóta is..
Bár van egy olyan érzésem, hogy abból nem lesz semmi.. -
orc88
őstag
Erre a dísz csíkra gondolsz? [link] (2. kép)
-
mtibee2
tag
Szia!
Jó gyorsak voltak, remélem, hogy az enyémet is gyorsan megjavítják. A válaszaim a kérdésiedre:
1. A 6-os csak üzemidőben rosszabb, amúgy semmi gond nincs vele.
2. Szerintem csak kijelzővel együtt lehet cserélni, de nem vagyok benne biztos.
3. Csak a Samsung Galaxy S Edge széria van ezen kívül, tudtommal.
4. Ezen az árszínvonalon a Samsung Galaxy S5 tud elvileg Full HD-ben 60 FPS-sel rögzíteni.M. Tibor
-
tmarkz
csendes tag
Sziasztok! 1 év és 8 hónap után bootloop hibával leadtam a készülékem az LG váci úti szervizbe, 3 nap múlva kész is volt az ingyenes alaplap csere. Érdekes módon 5-ös androiddal adtam le, de 6-ossal kaptam vissza. Sosem volt rajta 6-os előtte.
1. Mit tanácsoltok downgrade-eljem, vagy maradjon rajta?
2. Egyébként szeretem a készüléket, nagyon jó kamerája van és jó megjelenése, viszont megkopott nagyon és meg is repedt az előlap műanyag díszcsíkja, ezt lehet gazdaságosan cserélni?
3. Tudtok hasonlóan hajlított designirányzatú telefont a piacon?
4. Esetleg hasonló áron legalább ilyen jó kamerát 60pfs HD-val?Köszi!
-
tgabe25
tag
válasz
Remekelek28 #2517 üzenetére
Na egy próbát megér
ha ezt tudom akkor kivártam volna a V30-at
-
varga.balazs
aktív tag
Látom nem vagyunk egyedül ezzel a hibával...mondjuk engem nem annyira érint, mert édesanyámé a telefon...már én is eljátszottam soft resettel, hard resettel...azon kívül, hogy most pakolgathatom újra neki a facebook-ot meg mindent, a kamera ugyanúgy 10-ből 9,5x nem indul el, csak fekete képernyő. van, amikor bejönnek a gombjai is, van amikor reagálni sem reagál semmire, csak egyszer kiírja, hogy a kamera leállt...felhőtlen a boldogság
-
tgabe25
tag
válasz
Starann #2505 üzenetére
Nos lehet hülyeséget írok de szerintem gyanús, hogy a snapdragon 810 is bennevan a pakliban. Ha megnézed a G4 is a 808-al sem volt tökéletes (elvileg ott is vannak melegedési gondok csak közel sem annyi mint a 810el) azok is mennek tönkre sorra csak később :/ Biztos, hogy előbb-utóbb meg fog halni a lap benne. A sajátomat nyugdíjba küldtem véglegesen hétfő óta, januárban lett volna 2 éves. Érdekes nincs semmi se bekapcsolva, magában hétfő óta el van bekapcsolva, nem merült még le
A V30-at sajna már nem tudtam megvárni, S8 lett a vége. Remélem lesz még ehhez hasonló különlegesség a piacon a jövőben.
-
orc88
őstag
Előző LG-m (Optimus L9 II - D605) 4 éve napiszinten használatban van, és pár havonta egy kernel panicon kívül semmi baja nincs. Ez meg...
Nagy bizalommal vettem meg ezt a telefont az L9 II után, de az biztos, hogy pár évig hanyagolni fogom a márkát ha végleg bedöglik ez a sz@rkupac.
-
pauliboy23
senior tag
válasz
Remekelek28 #2508 üzenetére
Ezt nem tudtam. Mivel LG-m van, ennek örülök. Eddig nem volt baj, és még 1 év garim van.
-
Remekelek28
őstag
válasz
pauliboy23 #2507 üzenetére
Itt az LG-nél,amit cserélnek,arra 1 év garanciát adnak...Ez biztos,hogy igy van..
-
Starann
csendes tag
Ez akkor most törvényszerű, h kb másfél évesen szinte az összes flex 2 megadja magát.....?
Nekem fél évesen már alaplapcserés voltSzintén mobilkereskedes.hu, 2 év garanciával vásárolt, a szervizelés után pár nappal szűnt meg a cég...
-
Remekelek28
őstag
Sziasztok
Van akinek folyamatban van eljárása a volt mobilkereskedés jogutódjával? Mert az LG cserelapot állitott ki,de közöltem az ügyfélszolgálatukkal,hogy megszűnt a kereskedés,azt mondták igen tudnak róla és a jogutóddal több esetben is eljárás folyik,mert senkinek nem cserélik,vagy téritik vissza.. Az LG innentől már nem tud segiteni..
Kérdem én a budapestieket,hogy van most valamilyen üzlet a Hegedűs Gyula utca 29 alatt? [link]Ott van a jogutód És érdemes elpostáznom? elvileg,ha nemleges választ kapok a cserére a fogyvédelemhez,békéltető testülethez mehetek.
Azért is kérdem,hogy van e már aki ezeken is túl van? -
tgabe25
tag
Nos folytatódik a vesszőfutásom a telefonnal, a lényeg, hogy az adatmentés legyen meg ha meg tudom oldani. A lényeg, hogy sim kártyával halott, vagy nem kapcsol be vagy bootloop, ha nincs benne sim kártya viszont be van benne kapcsolva az alapvető kommunikációs dolgok (wifi, bt stb...) akkor ugyanúgy összeomlik. Viszont pihentettem sokáig és bekapcsoltam kártya nélkül, azonnal kikapcsoltam mindent rajta és töltöttem és magára hagytam 4 órára. Eddig nem kapcsolt ki oké, lehúzom töltőről oké, rádugom gépre hátha adatot tudok menteni oké... 2 percig. Ezután folyamatosan rezeg mintha folyamatosan újracsatlakoztatnám a gépre másodpercenként és engedélyeztetni akarja az usb kapcsolatot, a telefon és a pc usb-je is oké szerintem 100%. Tehát kábelesen nem tudok most adatot menteni, na mondom ha működik akkor hátha gyors wifi, mindent letilt airdroid feltesz hátha... elindítom gyors a letöltést és összeomlik.... Úgy néz ki ha kommunikálnia kell bármi módon a külvilággal akkor összeomlik. Nincs már semmi reményem hozzá csak adatot kéne menteni és az fontos lenne számomra nagyon. Nem volt benne sd kártya, minden a belső memórián van. Van módszer valahogy erre?
-
Madara
tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem van, hogy hogy kéne a telefont visszaállítani a gyári állapotára.
Mondom mi a probléma:
A kamera elkezdte megadni magát. Gyakran kaptam azt az üzenetet, hogy nem sikerült csatlakozni a kamerához, és kilépett az alkalmazásból. Megelégeltem. Elmentettem minden adatot az SD kártyára, és gondoltam, hogy tolok egy gyári visszaállítást. Itt kezdett furcsa lenni a dolokg. Menü hosszan nyomba, beállításokba belépek, és az általános fülön pedig a Biztonsági mentés és visszaállítást választom. Legörgetek, és a Gyári adatok visszaállítását választom. Visszadob. Visszadob egészen a beállításokig, anélkül hogy bármit is csinálna. Mi ilyenkor szerintetek a teendő?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Jövedelem
- Hamarosan rézhiánytól szenvedhet az egész chipgyártás
- Microsoft Excel topic
- Crypto Trade
- Tesla topik
- Okos Otthon / Smart Home
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- BestBuy topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest