- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel topik
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsinnyegtet
aktív tag
válasz
Flashback #266 üzenetére
De be ám...aztán a maradék "átlag Pistike" is felül erre a friss Huawei balhé hintára (mert ezt látja minden szalagcímben) aminek az lesz az eredménye még ha pozitív irányba is sül el a dolog, hogy 10 euróért nem lehet majd eladni az 500 eurós telefont.
Az Lg / P30 pro-hoz...ha kivesszük a képletből a varázs telefotó lencsét illetve a valóban kiváló éjszakai képességeket...hát...akkor már elég egál szagú a dolog...sőt.
Ez egyébként működik napjainkban. Mintha olvastam volna valahol, hogy már nem opció...
-
FraFer82
tag
válasz
Flashback #252 üzenetére
Szerintem lesz még nekik, de ezért az árért ez a legolcsóbb tavalyi flagship/Snapdragon 855-ös, most, így veszik. A Smartshop is ajánlható még egyébként. Mondanám, hogy jó alternatívája az LG V40, de az egy régebbi telefon, gyengébb processzorral (valamiben meg az a jobb).
-
FraFer82
tag
válasz
Flashback #250 üzenetére
Igen, én onnan venném. Teljesen rendben volt a doboz, ezeknek kell benne lennie a telefonon és a szokásos papírokon kívül: töltőfej, kábel, tű, agybadugós headset (elmegy, de más fülessel többet tud hangzásban), törlőkendő és tok (ez fontos, mert tokokban kis választék van hozzá, és ez egy jobb minőségű szilikon tok). Ami miatt tőlük rendelném, az a Turbado-garancia (a telefon árának 10%-a), ami nagyobb mozgásteret biztosít számodra. Például, ha elromlik 2 éven belül, nem javítják, hanem csere vagy ha 30 napon belül nem tetszik mégsem, akkor beszámítják az árát mondjuk egy P30 Próba, szóval nem rossz szerintem ez kb. 12 ezer forintért.
Android 9 van rajta még, de elvileg 1-2 hónapon belül várható a 10 rá. -
FraFer82
tag
válasz
Flashback #245 üzenetére
Szia!
Hú, ez egy jó kérdés.
2019-ben 3-4 telefon volt, amit igazán kedveltem, és használtam (volna) magáncélra is szívesen, és ezek között van a két említett telefon.
Adok egy gyors, objektív választ: nem, nem éri meg a másfélszeres árat a Huawei P30 Pro.
Azért kicsit ki is fejtem, hátha van kedved/időd elolvasni.Szóval az LG G8S az a 2019-es flagship, ami a legjobb ár-érték arányt képviseli jelenleg, így nem csak a P30 Pro, de más se éri meg azt a felárat, amivel többe kerül (a Honor 20 Pro még ilyen ár-érték arány bajnok, de az is drágább legalább 10-20 ezer forinttal). Ez a telefon minden tud, ami egy átlag felhasználónak kellhet, vagy annál is többet, ráadásul nagyon komplett a doboz tartalma is, sok minden jár hozzá alapból. Szép és minőségi, abszolút prémiumérzetet kelt, de a P30 Próban van valami ennél is több. Sokkal fenszibb, erősebb benne a WOW-faktor. Kérdés, hogy ez mennyire fontos számodra. Ami számomra egyértelmű, hogy hangzásban a G8S a jobb, akksiban a P30 Pro. A kamera viszont nem olyan egyértelmű számomra (bár én a P30 Prót mondnám, főleg sötétben), de itt egy teszt, döntsd el te: https://www.youtube.com/watch?v=2v0UKjJVb60 !
Összefoglalva az LG G8S best buy 120 ezer forintért, de a P30 Pro, különösen az új, 2020-as kiadása 200 ezer forint körül, szintén jó vétel, mert kitűnő telefon. Akármelyiket választod, nem tudsz hibázni! -
xact
tag
válasz
Flashback #245 üzenetére
Szia!
A P30-nak van fóruma, itt elégé haldoklós. Persze ha ez is számít a megitélésben.
Volt szerencsém mindkettőhöz és szerintem a G8s megéri az árát, figyelembe véve a SOC-t, de ha azt nézem hogy kamera, akksi , akkor a P30 Pro vitathatatlanul jobb.
Abban azonban nincs Jack és a 4K is csak 30 fps, viszont van infraport..
Azt kell szerintem mérlegelned, hogy mire akarod használni elsősorban.
Vedd figyelembe (ha érdekel), hogy a P30 Pro-nak ívelt a kijelzője, ami valakit zavar (védelem ellátása miatt),valakit nem.
QI-t mindkettő tud. Igazából az lenne a jó, ha megtudnád élőben nézni őket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- iPhone SE2 64GB 82% piros, saját dobozzal
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 128GB, fekete vagy fehér színben, újszerű állapotban
- iPhone 12 128GB, fekete és fehér színben, több db
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest