- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elviekben megindult a 10.x frissítés Európában (egyes országokban) és Kanadában..
Kíváncsi vagyok, hogy ide mikor fog eljutni.Nem tudom, hogy Ti hogy vagytok vele, de engem rettentően irritál az LG magatartása. Nincs még egy olyan ótvar cég, aki ennyire telibesz@rná a vásárlóit, de tényleg. (Na jó, talán a Sony). Itt van egy remek hardver amit az LG-nek a saját UI-val és bloatware szoftvereivel "muszáj" megpakolnia, pedig tényleg senki nem kérte őket rá. És nem csak mind end user, hanem mind szakmabeliként is mondom, hogy egy förmedvény amit ők LG UX x.x-nek neveznek. Viszont ha a "júzer" jó audio képességeket szeretne, akkor nincs alternatíva. Persze, lehet bohóckodni Bluetooth DAC-okkal, de azért általánosságban aki célzottan LG G vagy V szériát vásárol, az valószínűleg szeretné 3.5mm jack-en keresztül élvezni a hangzást.
Egyelőre nagyon vacillálok, hogy következőre mi legyen, mert Aliexpress-ről lehet jó áron LG G8-t vásárolni (kb. 110.000 ft itt nálunk), 1 év jótálással, viszont (nekem spec.) fontos lenne az up-to-date rendszer is, ami inkább Pixel 4, 4a, 5 (?) fele billenne, de akkor meg a kiemelkedő audio képességeknek lőttek. Mondjuk kérdés, hogy akár az amerikai akár a koreai G8 támogatja-e az itteni EU-s frekvenciákat?
Új hozzászólás Aktív témák
ma A korábban megszokottakhoz képest kicsit csúszva, de minden szükséges újítással érkezett meg a dél-koreaiak új csúcsmodellje. A kijelző és a hangminőség kiemelkedő.
- Autós topik
- Elden Ring
- Windows 11
- Vezetékes FEJhallgatók
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Ömlenek majd az iPhone-ok az indiai futószalagokról
- Óvodások homokozója
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019- i7 9750H 16GB 500GB Radeon Pro 5300M 4GB hibátlan működéssel
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest