- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Most a Galaxy S25 FE megjelenésére tippelnek
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Hirdetés
-
Mobilarena
LG G4 téma-összefoglaló
[ Gyakran Ismételt Kérdések, Tippek, ROM-ok, Letöltések ]
Hivatalos OFF-topik: G4-csúcstalálkozó
Új hozzászólás Aktív témák
-
sajo13
senior tag
Azt azért jó ha tudod, hogy az Android nem kincsesbánya. Ha készítesz egy appot, akkor ingyenesnek kell lennie, mert a fizetőst a kutya sem veszi. Ja és Androidra fejleszteni sem móka és kacagás, "szerencsére" sokféle felbontás van és sokféle képarány(4:3, 16:9, 16:10, stb) és sokféle Android verzió. (2.3-tól 5.1-ig minden létezik, főleg itt Mo-n)
-
aSzakember
tag
megveszed, és ha kopik, akkor az a régi lesz
egyébként nem tudom. talán, ahogy írtad, úgy kideríthető hogy frissebb gyártás-e vagy régebbi. ha tippelnem kéne, az első eresztéses 'hibás' telefonok lassan elfogynak a boltokból és csak a faszájos lesz kapható.. elég gyorsan reagálhattak erre a kis bugra -
gretzky77
veterán
Szia sejtheted,hogy az S6 topicban azt fogják javasolni a G4 topicban pedig ezt! Viszont én pl S6 edge-ről váltottam és nem bántam meg. Az S6 a 3gb Ram ellenére csinált olyan dolgokat nálam ami érthetetlen. Pl ha sztereo bt fejessel (bár ez lehet lényegtelen) spotifyt hallgattam közbe váltogattam mondjuk a chrome meg egy pixwords vagy egy szókereső között fogta és leállította a spotifyt. Nagyon szép teló az S6 nem vagyok nagy samus,sőt de az tetszik,a kamerája is igen jó az ujjlenyomat olvasó is jól dolgozik,de mondjuk nálam sose döntene a megléte vagy a hiánya! Remélem tudtam segíteni.
-
Én Oneplus One-ról váltottam G4-re
Nálam nem volt szempont az ujjlenyomat olvasó...
Honor 7: Honor 6 után egyenlőre letettem róla...(januárra, majd áprilisra ígértek 5.0-t, szerintem a mai napig nem jött ki... Csúcs készülékként ezt elvárná az ember, de az árához mértem nem olyan nagy gond), olyanoknak való, akiknek egy jól használható mindennapi telefon kell, de nem érdekli őket a megvalósítás. Nekem nem jött be.
S6: kiesett, a gyenge és nem cserélhető akku miatt, illetve nem ér annyival többet, mint amennyivel többe kerül. Memória bővíthetőség hiánya nem volt döntő szempont, de azért a negatív oldalon szerepelt. Próbáltak promó emberkék meggyőzni, de ismerősi körben van S6 és ha használod nagyon merül... (szerintem az S5 jobb volt)
Oneplus 2: Nem akartam várni, illetve a 1+1 sem nyűgözött le annyira, hogy erre váltsak, meg a pletykák(ujjlenyomat-olvasó hiba...)
G4: cserélhető akksi, mivel a 1+1 elfért 1 kezemben ez is el fér. Jelenleg 2 napot bír ki a használatom mellett, 1+1 már első este kérte a töltőt. Ez az első Androidos LG telefonom, nem bántam meg, ujjlenyomat helyett pedig van Knock kód..
-
leslien
nagyúr
az is számít h hol veszed .. legalább is a Samsung +G4...S6 nekem volt talán 1x használtam az ujjlenyomat olv.. OnePlus is volt csak az első.. most G4 csak jövőre adom el amikor jönnek majd a Snapdragon 820 és bandája... remélem ezzel mindent elmondtam.. piszok jó telo....
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3147
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3146
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3145
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3141, 95% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3140
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3101
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest