Hirdetés
-
Mobilarena
LG G3 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
atosan
veterán
Még én is itt vagyok közvetve. Lányomé a teló, non-stop youtube, néhány kisebb játék. Bírja a nyúzást. Tavaly januári teló, keretrepedés, más hiba nincs, pedig míg nálam volt, néha 3-4 naponta felment egy újabb custom rom.
Boldog Karácsonyt
-
atosan
veterán
válasz SlyChocolate #39652 üzenetére
Köszi
kovagege Ha jól emlékszem a LOS alá v21c modemet kell flesselni. Azért nézz utána.[ Szerkesztve ]
Boldog Karácsonyt
-
atosan
veterán
-
atosan
veterán
-
atosan
veterán
válasz Sziszifeca #39549 üzenetére
Nos, emlékeim szerint a 30n-es romra nincs root, de lehet tévedek. Én még a 30b romot rootoltam, majd twrp, onnantól nem tettem fel nem rootolt romot, sőt csak főzött romokat használtam. Mindent az összefoglaló alapján csináltam.
Boldog Karácsonyt
-
atosan
veterán
-
atosan
veterán
válasz dajkapeter #39379 üzenetére
Szerintem igen, legalább is azon kevesek között vagy
Boldog Karácsonyt
-
atosan
veterán
-
-
atosan
veterán
-
atosan
veterán
válasz SkyLine3000 #39102 üzenetére
Sdmaid tud olyat, hogy kikapcsolható melyik app ne induljon bootoláskor, ha erre gondolsz. Igaz nekem a pro van meg, ingyenes nem emlékszem tudja e.
Boldog Karácsonyt
-
atosan
veterán
-
atosan
veterán
-
atosan
veterán
válasz TakacsJani #38663 üzenetére
Szia,
Összefoglaló/android 6.0 alatt megtalálod a leírást. 30c alatt kéne működnie.[ Szerkesztve ]
Boldog Karácsonyt
-
atosan
veterán
Mindenkinek BUÉK!😀
Boldog Karácsonyt
-
atosan
veterán
válasz gixxergabi #38595 üzenetére
Jaja, de vajon mi változhatott? Sajna nem jó az angolom, pedig van videó. Bár szerintem a Cm-hez képest nincs változás.
Boldog Karácsonyt
-
atosan
veterán
válasz Repsol600 #38553 üzenetére
Szia,
Aksi időben nincs, legalább is nálam. Az mind csupasz droid alapú rom, tehát kinézetben van változás. Nézz meg a youtubon pár videót róla, pl Cm 14.1, CrDroid stb. Nagyon jó romok, de én mindig visszatérek a gyári alapúra, ezért van Lg-m, tetszik a szoftver, a saját megoldásaik, saját alkalmazásaik stb.Boldog Karácsonyt
-
atosan
veterán
-
atosan
veterán
-
atosan
veterán
válasz PalcsoMacso #38458 üzenetére
Nekem is repedt, alig láthatóan az infránál. Szerviz még nem volt.
Ez mire lesz jó?Boldog Karácsonyt
-
atosan
veterán
válasz SkyLine3000 #38363 üzenetére
Hama feltölti gondolom 😀 Nekem a tyúkbéllel nincs gondom, gyárit használom, viszont samu tab 2 töltőfejjel. Így nem lassul be nálam sem a töltés.
Boldog Karácsonyt
-
atosan
veterán
-
atosan
veterán
válasz dergander #38324 üzenetére
Szerintem pekingi kacsa pirított rizzsel és habbal a tetején. Inkább pesszimista vagyok (ebben) és akkor kellemes meglepetés ér ha még is. Most megy a G5 aztán a G4, leghamarabb tavasszal lenne valami, akkorra meg már 3 éves modell lesz. Nexusokat meghazudtoló lépés volna az LG-től, példa értékű. A remény hal meg utoljára, szokták volt mondani. Személy szerint örülnék neki.
Boldog Karácsonyt
-
atosan
veterán
válasz SkyLine3000 #38299 üzenetére
Többek közt ebből is gondolom, hogy szoftver hiba. Míg csak a lengyel marslakó volt, semmi gond nem volt vele, nugáttal meg megint jó (lp nálam kevés ideig volt).
Boldog Karácsonyt
-
atosan
veterán
válasz lionshamlet #38290 üzenetére
Sziasztok,
Valaki próbálta már az f2fs patríciót, ha igen leírná hogyan kell átcsinálni az ext4-et f2fs-re?Boldog Karácsonyt
-
atosan
veterán
válasz anorche1 #38267 üzenetére
GPS téma: gyári és gyári alapú főzött romokon nekem is elkezdett szarakodni a GPS, kB fél év után. Cm és Cm alapú romokon semmi gond. Többször teszteltem. Ma pl több mint másfél óra, abból 1 Budapesten, egyszer sem dobta el a jelet, még csak meg sem akadt (rom:Aokp 7.1). Ebből kiindulva, valószínűleg szoftveres a hiba.
[ Szerkesztve ]
Boldog Karácsonyt
-
atosan
veterán
Ha valaki nosztalgiázni szeretne. Új stock Ux 4-es rom. Jól pörög.
Boldog Karácsonyt
-
atosan
veterán
válasz Aryon87 #38169 üzenetére
Cm és cm alapú romok éppen hogy nem tudják. A gyári alapúak igen, pl Limitless, Teckafe, UX 5.0 v30n light6, N&N 8.0, Fulmics meg még nem tom. Xda-n mind meg van, én csak a googleba beírom hogy Lg g3 costom rom, mindjárt az xda odavaló fórumját dobja elsőnek.
Hát igen, TMX[ Szerkesztve ]
Boldog Karácsonyt
-
atosan
veterán
-
atosan
veterán
-
atosan
veterán
válasz gixxergabi #38120 üzenetére
Nem feltétlen. Nekem a 15 és 18 között volt fenn egy Miui8, ami android 6 alapú.
Boldog Karácsonyt
-
atosan
veterán
válasz gixxergabi #38107 üzenetére
Én nekiáltam. Már nem jelentkezett a korábban észlelt kártya gond és szenzor probléma.
Boldog Karácsonyt
-
atosan
veterán
válasz _CsViktor_ #38101 üzenetére
Most én is mellőztem,pillanatnyilag a MIUI 8-at próbálgatom.
Boldog Karácsonyt
-
atosan
veterán
válasz gixxergabi #38088 üzenetére
Nekem ilyen hibák nincsenek. Egyszer használtam a 3-as twrp-t, már nem tudom melyik romnál. Gyorsan vissza is tettem a 2.8-ast, mert gubancolódott (mármint a 3-as). Ugyan az a rom simán felment 2.8-al. Egy próbát megér.
[ Szerkesztve ]
Boldog Karácsonyt
-
atosan
veterán
válasz kszthly #38077 üzenetére
Egyik szenzor sem működik olyankor, se fény, se közelség. Olvasgattam én is, de konkrétumot nem találtam, mitől lehet. Van egy másodikai cm 14.1 kernelem, az orvosolja a hibát.
_CsViktor_ A nem ExFat-ra formázott kártyáknál rinyál, de az általam említett kernel megoldja. Így most a 20161115-ös cm van fenn másodikai kernellel. Lassan javul, mert a kártyával már nem volt gondja a legújabb verziónak, csak a szenzorokkal.
[ Szerkesztve ]
Boldog Karácsonyt
-
atosan
veterán
válasz lionshamlet #38051 üzenetére
Android verziótól ez független. Play áruház/beállítások/alkalmazások frissítése.
Boldog Karácsonyt
-
atosan
veterán
válasz Aryon87 #38038 üzenetére
Nekem TWRP 2.8 van, gond nélkül felment a cm 14.1, semmi extrát nem csináltam. Illetve a XenonHD romot mikor feltettem (szintén cm alapú 7.1) hibát dobott, leállt a telepíttés, de a v21c modemet hiányolta. Flesseltem a modemet, aztán hajrá. Ajánlom a 20161109-es verziót. Az xda-n olvastam, hogy a 20161112-es nem kezeli az sd kártyát. Nem tudom ma már javították e.
Ez mindenkinek szól: nem sok idő elolvasni az xda-n a hozzászólásokat, ajánlásokat! Nem tanultam angolul, de annyit értek, amit meg nem, abban segít a chrome fordítója.M1Bali Ahogy ebben a hozzászólásomban írtam, úgy szoktam csinálni. Nekem ez vált be, nálam így műkszik. Img fájlal nem szoktam foglalkozni. Ja, sok helyen írják (mármint cm alapú nugát romoknál), hogy a pico gapps ajánlott. Természetesen az android verziónak megfelelőt.
[ Szerkesztve ]
Boldog Karácsonyt
-
atosan
veterán
Egy érdekesség. A gyári vagy gyári alapú romokon kb 3 hónapja elkezdett a gps szarakodni. Eldobálta a jelet, alig tért magához, persze mindig a legrosszabkor. Érdekes hogy előtte teljesen megbízható volt. Viszont a CM alapú romokkal meg teljesen stabil. Gyorsan talál jelet, nem dobálja stb. Tegnap egyész délután Pesten kóbászótunk a családdal, nagyon pontos volt (CM 14.1). Még is csak szoftver hiba lenne?
Boldog Karácsonyt
-
atosan
veterán
válasz Aryon87 #37993 üzenetére
Aznap tettem fel, mikor linkeltem. Smút, ahogy mondani szokás, nem találtam benne különösebb hibát. Ennek kb olyan a térerő vétele, mint a gyári romoknak, a legerősebb vétel az AICP 12.1-nek és a XenonHD szoftnak volt, szintén 7.1 droid (sajna a munkahelyemen a Telenor térerő elég gyér, ezért szúrtam ezt ki). Témák még nem elérhetők, akksi hozza az átlagot.
Boldog Karácsonyt
-
atosan
veterán
Kész a hivatalos CM 14.1 a D855-ös verziókra, ha valakit érdekel.
Boldog Karácsonyt
-
atosan
veterán
válasz kárátékutyá #37938 üzenetére
Nem tudom melyik romot tetted fel, de némelyikben a fejlesztői opciók közt van a root beállítási lehetőség. A Nugát romok nagy részét már kopróbáltam, a gyári alapú UX 5 romokat szintén, de hasonlóval még nem találkoztam.
Boldog Karácsonyt
-
atosan
veterán
-
atosan
veterán
válasz Balázs1986 #37901 üzenetére
Haaaat, sim számokat már régóta nem használom, ezért nem is tudom melyik rom kezeli jól. Ha a 6-os valóban nem csípi, tegyél fel neki egy gyári 5-öst, hátha.
Boldog Karácsonyt
-
atosan
veterán
válasz turikoczka #37861 üzenetére
Nem értelek. Két év részletre vetted a telót, vagy a szolgáltatónál kell még fizetned fél évet? Ha szolgáltatói a telefon, akkor két év a gari.
Boldog Karácsonyt
-
atosan
veterán
Sastok,
Zoe romot próbálta valaki? Ott van egy ilyen a telepítési követelményeknél ROM Firmware Required: TWRP, Unlocked Bootloader. Lehet lüke kérdés, de nekünk nem csak megkerülve van a bootloader? Ha meg meg nyitom, hiába teszek vissza gyári romot, garinál észreveszik nem?Boldog Karácsonyt
-
atosan
veterán
-
atosan
veterán
-
atosan
veterán
-
atosan
veterán
válasz kárátékutyá #37815 üzenetére
Változó, általában az xda-n írják melyik verziót hogyan kell frissíteni. Ha nem találok róla infót, inkább full törléssel frissítek.
Boldog Karácsonyt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- World of Tanks - MMO
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Ukrajnai háború
- Politika
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- LG LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest