Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- MIUI / HyperOS topik
- Mobil flották
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Több memóriával és tárhellyel kezd a Galaxy S25
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
-
Mobilarena
LG G3 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
válasz SkyLine3000 #41101 üzenetére
Köszi. Ezt még a telefonhoz kaptad vagy vetted? Ha vetted, akkor eredeti LG vagy utángyártott.
I did nothing, the pavement was his enemy!
-
-
Kaptam helyette másik újat, de 3 ciklus után az is gyászosan bírja, és az is 41 g. Szándékosan gyárt pocsék akksit az LG? Ha még valaki használ G3-at, megtenné, hogy leméri az akksi tömegét, és megírja, hogy még a készülékhez kapta-e.
-
-
válasz gjoco1 #41086 üzenetére
Most kikapcsolt állapotban 0-ról feltöltöttem mindkettőt, és mértem mennyi áram megy bele:
új akksi: 10848 mWh - 2117 mAh - 2 óra 1 perc
régi akksi:13418 mWh - 2611 mAh - 2 óra 27 percSajnos nem tudom teljesen értelmezni a kapott adatokat, de ha azt veszem alapul, hogy az akksi 3,8 V-os névleges feszültségű, akkor tökéletes konverzióval is csak 10848 / 3,8 = 2854 mAh-ra töltődött.
Csak érdekességnek: miután a telefon 100%-ot jelzett, a töltés nem állt meg, hanem még egy órát ment csökkenő áramerősség mellett, és a vége 15597 mWh - 3039 mAh lett, szóval még belement 16%-nyi töltés.
-
Nektek mostanában nem merül nagyon a telefon? 3 év után vettem másik akksit, mert azt hittem azzal van a gond, de az új is alig bírja. Gyakorlatilag nem használom a telefont /1 óra SOT/, és így bír ki max. két napot.
-
-
Vett mostanában valaki akksit a márkaszervizben? Mennyiért adják?
-
-
válasz DJ. Ru$y #40978 üzenetére
Gondoltam ez közérdekű, azért kérdeztem rá, illetve mert nekem is az a kiszemelt következő telefonom.
Gjoco1: Nem, ez valami más, de azért kösz. Azután kapcsolódott be, hogy feltelepítettem az appokat. Igazából nem zavar, mert amúgy is használom a képernyőzárat, csak érdekel mi blokkolja.
[ Szerkesztve ]
-
-
Azt nem tudjátok véletlenül, hogy melyik app miatt nem lehet kikapcsolni a PIN-es telefonfeloldást? Nincs beléptetve semmilyen céges fiókba a telefon. Eszközkezelőknél van Készülékkereső és Greenify.
-
-
-
-
Sziasztok, segítség kellene. Lett új céges policy, hogy Microsoftos cuccal kell bejelentkeznünk levelezésbe, de az csak akkor megy, ha titkosítva van a telefon. Titkosítattam volna, aztán egyszer csak kiírta, hogy sikertelen, onnantól kezdve nem indult a telefon. Kiírta, hogy gyári beállításokat kell visszaállítani. Próbáltam, de újraindulás után ugyan azt kapom. Rootolt 6.0, szóval TWRP-ből próbáltam a boot partíciót restorolni /ne kérdezzétek minek/, de most már megáll az LG feliratnál, kikapcsolni is csak akksi kivétellel tudom. Vissza lehet hozni valahogy, vagy újra kell flashelni?
-
-
-
Ti milyen antennacsatlakozókat tisztítgattok? Szétszedtem a G3-mat, de abban ahol antennacsatlakozók vannak, azok dummyk, mert a másik fele a lapnak így néz ki, nem csatlakoznak sehova.
-
válasz sz.balazs.95 #37202 üzenetére
Szia, ezt a problémát sikerült megoldani? Én is ezzel szívok, annyi biztos, hogy rootolás után /kingroot/ már nem jó.
-
-
válasz korpicschess #37393 üzenetére
Tud RAW-ba menteni, meg jobban konfigolható.
-
-
-
-
válasz piglet76 #34484 üzenetére
Fura, ezek szerint nem MM bug, nálam 30b van.
Más: olyan lehetséges, hogy Kingroot azt mondja, hogy rootolta az eszközt, meg is adom a Greenify-nak a root jogokat, de nem viselkedik rootként, tehát nem látom a rendszerprocesszeket.
-
Olyannal már találkozott valaki, hogy töltés után beragad a piros led? Tehát amíg tölt, addig piros a led, aztán ugye zöldre vált, mert feltöltött, leszedem a töltőről, és megint piros. Úgy tűnik, hogy csak restarttal lehet orvosolni. Light manager telepítve van, de ha kikapcsolom, az sem segít.
-
válasz SkyLine3000 #34464 üzenetére
4K fHD-re vagy HD-re konvertálva sokkal jobban néz ki, mint natívan.
(#34466) ssiberia
Jó cucc. Settings appot nem igazán érdemes használni. RAW rosszabb, mint a JPEG /nem vicc, valami nagyon el van rontva benne/. Annyi előnye van neki, hogy ki tudod kapcsolni a zajszűrést, és ha szánsz egy kis időt PS-elni, akkor nagyon jó eredményt lehet kihozni a JPEG-ből.
-
-
-
Valaki meg tudna dobni egy jobb minőségű teljes felbontású JPG + DNG kombóval?
-
Mindegy, felejtős, kipróbáltam az xcam LG-t, és jobbnak tűnik. Egyetlen problémám, hogy ha beállítom, hogy csináljon RAW képet, akkor lefagy az app. Találkozott valaki ilyennel? Az MM-es rootolt verziót próbáltam, de fura, hogy nem is kér root jogokat, mert SD kártyára sem tud írni, szóval gondolom ez lesz a baja.
-
Az mitől lehet, hogy ha rádugom a telefont a PC-re, akkor a DCIM/Camera mappában levő képeket 0 nagyságúnak látom, megnyitni sem tudom. Driver felrakva, bár ehhez amúgy sem kellene. Ha pl. csinálok zipet a képből, vagy csak átmásolom a képet máshova, akkor azt meg tudom nyitni. Más mappában nem találkoztam hasonló gonddal. Felraktam a Better Camerát, lehet az lockolja a fájlokat?
-
Sziasztok, nektek V30B-vel működik a engineering mode?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest