- Bemutatkozott a OnePlus 2
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- Unihertz 8849 Tank 3 Pro - ezzel lehet vetíteni
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- Fényképen a Poco F7
- Windows CE fórum
- Huawei P50 Pro - emlékkép
-
Mobilarena
LG G3 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
warcat
veterán
válasz Mr.Chow #5728 üzenetére
Nexus 5 egy kiváló telefon,villámgyors,legfrissebb Androidot kapod rá,panaszt én nem hallottam rá kb soha(bár utóbbi fél évben nem követtem a témáját,annyira nincs gond vele),függetlenként vásárolva jelentősen olcsóbb.Kamerája rendbe lett rakva még tavaly, jó képeket csinál.
Egyetlen hátránya a kártyaslot hiánya kb,de a 32 Gigás változatot választva nagyon extrém használat kell azért,hogy ez zavaró legyen,én a 16-on is bőven elvoltam,de ez egyéni.Nyilván normális országban a felhő végképp megoldja az ilyesmit.
Hogy miért váltok róla?Családban "elszerették" tőlem,és nem akartam mégegyszer megvenni ugyanazt - ezért is kerítettem egy LG Primeot nem csak simát.Ez az egyik ok,másik meg a kijelző és úgy a telefon egésze
tetszik.
Már csak a Royal Mailt fogom seggberúgni,mert ül rajta,esélyes már,hogy csak hétvége után ér ide.
Ha kicsit is szűkebb a kassza,vagy biztosan nem szeretnél aknára futni,én megvenném a Nexust,ha nincs ilyen gond,akkor nosza G3.@gery2123: látod csakazértis persze technikailag míg nem ért ide,N5 tulaj vagyok és a másik irányba elfogult
[ Szerkesztve ]
EA: It's in the crate!