Új hozzászólás Aktív témák

• warcat

veterán

válasz Mr.Chow #5728 üzenetére

Nexus 5 egy kiváló telefon,villámgyors,legfrissebb Androidot kapod rá,panaszt én nem hallottam rá kb soha(bár utóbbi fél évben nem követtem a témáját,annyira nincs gond vele),függetlenként vásárolva jelentősen olcsóbb.Kamerája rendbe lett rakva még tavaly, jó képeket csinál.
    Egyetlen hátránya a kártyaslot hiánya kb,de a 32 Gigás változatot választva nagyon extrém használat kell azért,hogy ez zavaró legyen,én a 16-on is bőven elvoltam,de ez egyéni.Nyilván normális országban a felhő végképp megoldja az ilyesmit.
    Hogy miért váltok róla?Családban "elszerették" tőlem,és nem akartam mégegyszer megvenni ugyanazt - ezért is kerítettem egy LG Primeot nem csak simát.Ez az egyik ok,másik meg a kijelző és úgy a telefon egésze
    tetszik.
    Már csak a Royal Mailt fogom seggberúgni,mert ül rajta,esélyes már,hogy csak hétvége után ér ide.
    Ha kicsit is szűkebb a kassza,vagy biztosan nem szeretnél aknára futni,én megvenném a Nexust,ha nincs ilyen gond,akkor nosza G3.

@gery2123: látod csakazértis ;] persze technikailag míg nem ért ide,N5 tulaj vagyok és a másik irányba elfogult :))

[ Szerkesztve ]

EA: It's in the crate!

Új hozzászólás Aktív témák