- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi Mi Note 10 Lite - a kis pimasz
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Yettel topik
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
-
Mobilarena
LG G3 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
warcat
veterán
Megérkezett még tegnap az F460K -hoz a Quick Circle tok, esetleg a jövőre való tekintettel ha majd valaki ez után turkálna: Ebayen nincs listázva,de ha írsz a koreai árusoknak kerítenek neked.
Én speciel Gmarket -ről vettem, van angol felület + Chrome gugli translate-el nem vészes.Szept 28-án rendeltem,gyorsan ittvan.
Egyébként az EU/US D855, az F400 és az F460K/S-nél is más helyen vannak "szerencsére" az nfc és QI chipek ,bár lehet kirakózni velük,de jobb a békesség.
Nagyon jól néz ki,és nekem érdekesség az új hátlap,az én "gyári alleh vagy olleh? szolgáltatós hátlapomhoz képest sokkal recésebb,kidolgozottabb,nagyon kellemes tapintású.
Akit zavar a nyitás-záródás, Spigennek van a QC tokhoz magnetic clip-je.EA: It's in the crate!
-
warcat
veterán
Nem szoktam tesztelgetni vele,ahogy írtam,csak leszedtem és lefuttattam azzal a beállítással amit feldobott De ha nem ezen múlik,azon sem lepődnék meg,aug eleji tesztben sem tündökölt még a sima G3 mellett,lehet,hogy dolgozni kell még azokon a drivereken.
EA: It's in the crate!
-
warcat
veterán
Mert ebben Snapi 805 és Adreno 420 van Azért nem ugyanaz,nyilván persze valakinek megéri valakinek nem.Egyébként azért volt ilyen döcögős,mert persze pont elakadt a vámon.Amikor ráírtam,hogy na azért mivan,felajánlott egy arany színűt,hogy azt egyből tudja küldeni,az ért ide végül hétfő óta.
Ha valaki elcsábulna,most még olcsóbb lett,és van egy kuponom 10 font értékben
LG G3 Prime F460K Silk White 32GBSzegény doboz sarkai picit megnyomorodtak míg áthurcolták a fél világon,de a telefon kifogástalan állapotban van,boltban felbontva,megnézve,átállítva angolra(gondolom frissült is) majd szépen leragasztva megint.
[ Szerkesztve ]
-
warcat
veterán
Ebayes bolt de van külön oldaluk is,igény esetén elküldöm.Hong Kongból küldik alapesetben,de kérésre eljuttatják UK-ba és onnan jön Royal Maillel.
(köh-köh vám nélkül de mivel én nem veszek részt benne mosom kezeim)
Így került 175k +15 font postaköltségbe.Mivel a koreai kiszerelésnek megfelelően jár mellé egy plusz aksi is,én elégedett vagyok veleEA: It's in the crate!
-
warcat
veterán
Na csak megérkezett végül a Cat.6 és hát nyammm! Gyönyörű és eddig nyomogatva semmi akadást nem láttam.
10i van rajta,frissítve lett még a boltban szerintem.EA: It's in the crate!
-
warcat
veterán
válasz Mr.Chow #5728 üzenetére
Nexus 5 egy kiváló telefon,villámgyors,legfrissebb Androidot kapod rá,panaszt én nem hallottam rá kb soha(bár utóbbi fél évben nem követtem a témáját,annyira nincs gond vele),függetlenként vásárolva jelentősen olcsóbb.Kamerája rendbe lett rakva még tavaly, jó képeket csinál.
Egyetlen hátránya a kártyaslot hiánya kb,de a 32 Gigás változatot választva nagyon extrém használat kell azért,hogy ez zavaró legyen,én a 16-on is bőven elvoltam,de ez egyéni.Nyilván normális országban a felhő végképp megoldja az ilyesmit.
Hogy miért váltok róla?Családban "elszerették" tőlem,és nem akartam mégegyszer megvenni ugyanazt - ezért is kerítettem egy LG Primeot nem csak simát.Ez az egyik ok,másik meg a kijelző és úgy a telefon egésze
tetszik.
Már csak a Royal Mailt fogom seggberúgni,mert ül rajta,esélyes már,hogy csak hétvége után ér ide.
Ha kicsit is szűkebb a kassza,vagy biztosan nem szeretnél aknára futni,én megvenném a Nexust,ha nincs ilyen gond,akkor nosza G3.@gery2123: látod csakazértis persze technikailag míg nem ért ide,N5 tulaj vagyok és a másik irányba elfogult
[ Szerkesztve ]
-
warcat
veterán
-
warcat
veterán
Lesz akkor IFA-n EU/USA-nak szánt G3 Prime bejelentés,van valami frissebb pletyka a július véginél?
-
warcat
veterán
válasz blueboy_HU #2866 üzenetére
Nem látom a problémát,egy év múlva talán a felét éri a teló,ugyanakkor ha valami baja van,előjön annyi idő alatt,2 év múlva meg már max 30-40k kategória lesz,figyelembevéve,hogy mennyit buksz közben vele csak azért mert használod,nem hiszem,hogy olyan nagy tragédia.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Óra topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Ukrajnai háború
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- OpenWRT topic
- További aktív témák...