Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- PC emulátorral debütált a Red Magic 10S Pro
- Lefagyhat a Galaxy A56, így lehet feléleszteni
- Google Pixel topik
- Ultra és Racing változatot kapott a OnePlus Ace 5
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Mobil flották
-
Mobilarena
LG G3 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sefneni
őstag
Sziasztok!
Pár napja írtam, hogy a telefon teljesen stock 5.0-nál dobálja a wifit, vagy meg se látja. Azóta a telefonom kapott egy 6.0 KDZ flasht, szét is volt szerelve, hátha az antenna mozdult el vagy húzódott ki, de nem sok eredményre jutottunk.
Az MM telepítése után úgy tűnt, megjavult minden, de aztán pár órával később ugyanúgy jelentkezett a probléma.Érdekesség, hogy alvó módban (mikor a kijelző sem aktív) könnyedén felmegy a wifire, viszont amint felébresztem (legyen közben akár a kezemben, akár továbbra is az asztalon), 2 percen belül eldobja a wifit, utána pedig nem hajlandó visszamenni.
Ezekután van esetleg még valami tanácsotok? Lassan már kb a pokolba kívánom az egész telefont
Előre is köszönöm a választ
Új hozzászólás Aktív témák
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- OLCSÓBB!!! Lenovo Thinkpad T480S üzleti i5-8350u 8th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD, több db, gar.
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 13T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest