Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- A Galaxy M56 is szépen lefogyott
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 12T - egytucat
- Asus Zenfone 8 - komplett kompakt
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
-
Mobilarena
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
PeteePeti
őstag
válasz
Guenwhywer #53749 üzenetére
Én a Sygic-et használok! Nekem az vált be!
-
PeteePeti
őstag
válasz
JanoXP #53243 üzenetére
Természetesen én csak a kisebb hajszálkarcokra értettem!
Nagyobb fizikai behatások ellen természetesen inkább az üvegfólia ajánlott! Drágább ugyan, de nagyobb védelmet is nyújt!
Én három éve használok okos telefont és még soha nem ejtettem el egyiket sem (most gyors le kopogtam ezt
) , szal bízok magamban és nekem elég a fólia is (bele bújtatós bőr tokkal együtt használva)! Aki biztosra akar menni, az tetessen rá üvegfóliát!
-
PeteePeti
őstag
válasz
firemanus82 #53042 üzenetére
Közben meg csináltam és sikerült!
Most ez van rajta: D80220h-EUR-XX
És lám most van LTE kapcsolási lehetőségem!
Köszi a segítséget! -
PeteePeti
őstag
válasz
firemanus82 #53034 üzenetére
Közben olvasgattam,h EU Open szoftver kellene rá, hogy legyen LTE! Viszont csak úgy merek neki állni, ha valaki segít benne! Esetleg egy érthető magyar telepítési útmutató a hozzá tartozó letöltésekkel sokat segítene! Köszi
-
PeteePeti
őstag
válasz
firemanus82 #53034 üzenetére
D80220c-AME-XX a szoftver verzió
-
PeteePeti
őstag
Sziasztok! Független készülékemen nem lehet be kapcsolni az LTE-t! Mi lehet az oka ennek? Előfizetésem LTE-s! Eddigi készülékeimen ment rendesen! Köszi előre is!
-
PeteePeti
őstag
válasz
Andris_2 #9715 üzenetére
Szia! Nekem van egy trükköm! Eddig jó pár fóliát sikerült feltennem bubimentesen ezzel a módszerrel!
Tehát:
Olyan helyen tedd fel a fóliát ami erősen párás! Pl fürdő fürdés után! Ilyenkor a pára a helyiségben megköti az apró por szemeket is és ha felrakod a fóliát biztosan nem fog a kijelző és a fólia közé apró por, szösz kerülni, mivel a párás közegben azok eltűnnek! A másik dolog,h ne hossz irányból, hanem oldal irányból tedd fel a fóliát! Így kisebb az esély rá,h mire a végére érsz elcsússzon valamerre! Nekem ez a módszer nagyon bevált! Tökéletes buborékmentes felrakást eredményez!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Ez is egy csúcskategóriás tepsi, de van rajta egy csavar: a hátuljára kerültek a vezérlőgombok. Ez könnyen megszokható, ráadásul más területeken is erős a koreai óriás.
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 11 64GB Független Újszerű/1 hónap gar./Akku 81%/p4208
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Blue Titanium Használt, szép állapot
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Motorola G34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest