Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Megkapja a fotós különkiadást a Nubia Z70S Ultra is
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi Mi A2 Lite - annyira nem lite
- iOS alkalmazások
-
Mobilarena
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vikooo
addikt
Sziasztok!
Mennyire jellemző a recsegő hátlap? Úgyértem ez javítva lett és csak a korai modellekre volt jellemző, vagy lutri?
Akkumulátorral és képek minőségével mennyire vagytok elégedettek 4.4.2 -alatt? (Láttam a GSM Arena tesztjét, ott meggyőző kivéve a videó lejátszás).
LG szervíz mennyire megbízható?
Szolgáltatónál vásárolt telefonra 2 év a garancia. A tartozékokra és akkumulátorra itt is "csak" egy év a jótállás?
Tudnátok linkelni egy-két képet (nappali, esti, beltéri)?
Olvastam, hogy az érintőkijelző egyes daraboknál nagyon rosszul működik, találkoztatok már ilyennel?
A zárképernyőről indítható a kamera még akkor is ha pl jelszóval, jelkóddal vagy mintával van védve?
Szerk.: Igen, a hívások minősége és hálózat tartása. Ezekről rosszat hallottam, megosztanátok velem a tapasztalataitokat? (Ingadozó hálózat, recsegő, torz beszédhang)
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ez is egy csúcskategóriás tepsi, de van rajta egy csavar: a hátuljára kerültek a vezérlőgombok. Ez könnyen megszokható, ráadásul más területeken is erős a koreai óriás.
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen program, ami...?
- Opel topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Robotporszívók
- Gumi és felni topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256GB SSD + 1TB HDD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest