- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- iOS alkalmazások
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
SütiGTi
senior tag
Köszönöm mindenkinek!
5GHz WiFi-n használom, LAN-ra csak kíváncsiságból rádugtam és láttam, mennyivel lassabb.
Serviio-t próbáltam megcsinálni, elég későn lettem kész este, de már indexelte be a tartalmat, nem volt a leggyorsabb de próbálom ma majd ha hazaértem megnézem rendesen.
#306lala666
Plex-ből csak egy nagyon régi verziót találtam a NAS-omhoz. Sajnos nem mai és egy régi verzió ment csak fel rá, de ma még azt is átnézem jobban estére, TV-re feltettem és elég barátságos a felület, a régihez képest(nagyon régen próbáltam és akkor nem tetszett)
#307Gorgonka
Emby-t is feltettem a NAS-ra csak a konfig oldal valamiért nem tölt be, kértem egy kis segítséget a QNAP csoportban, mert nem értem mi a baja, de kíváncsi vagyok mert láttam róla pár videót, hogy is fest és nagyon szimpatikus lenne.Philips androidos tévém volt előtte, azon KODI-t használtam, az nekem nagyon szimpatikus volt, és neki nem kellett servert telepíteni a NAS-ra
-
SütiGTi
senior tag
Megérkezett sikeresen hozzám is a 65" C1, nem könnyű eset
Van egy korábban említett NAS a rendszeremben amin található digitális tartalom.
Sikerült pár dolby vision filmhez hozzájutnom, de a gyári beépített lejátszó nagyon szenved vele, feltételezem a hálózat sebessége miatt lehet?!
Olvastam korábban, hogy érdemes WiFi-vel hálózatra engedni főleg ha van 5GHz-es is, merthogy az gyorsabb lesz mint a LAN.
Eddigi tapasztalataim a 2 tesztelt film esetén, hogy egyikbe se enged tekerni, annyi ír, hogy ez a funkció itt nem elérhető, a másik pedig, hogy az egyik lejátszása közben ki is lépett, ami pörgetés funkció nélkül elég bosszantó.Van valami javaslat ezek orvosolására, vagy egy külső lejátszó javasolt ha mindenképpen ragaszkodom az ilyen titpúsú filmek lejátszására?
-
SütiGTi
senior tag
válasz
Radványi #245 üzenetére
Ha lesz végre disney meg netflix meg HBO akkor már majdnem érvényét is veszti a NAS otthon
Akkor hasonló borítóképes médiatárra ne nagyon számoljak? Megleszek szerintem nélküle, csak az úgy tetszett, szépen rendezve volt.
Ezek a streaming szolgáltatók gondlom ki tudják használni a tv adottságait szépen?!
-
SütiGTi
senior tag
Hellótok!
Mostanában tervezem a tévém cseréjét is eddig egy 65ös C1es a legvonzóbb.
PS5 mellé sok helyen olvastam, hogy talán a legjobb választás, de nem ezért írokNekem is van mellette egy QNAP NAS, amit eddig egy android tv+ kodi kombólval használtam.
Az érdekelne, hogy ezeken a tévéken is van hasonló lehetőség a PLEX-en kívűl?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Donald Trump azt mondja, hogy megtalálta a TikTok vevőjét
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Okos Otthon / Smart Home
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest