- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
SütiGTi
senior tag
Köszönöm mindenkinek!
5GHz WiFi-n használom, LAN-ra csak kíváncsiságból rádugtam és láttam, mennyivel lassabb.
Serviio-t próbáltam megcsinálni, elég későn lettem kész este, de már indexelte be a tartalmat, nem volt a leggyorsabb de próbálom ma majd ha hazaértem megnézem rendesen.
#306lala666
Plex-ből csak egy nagyon régi verziót találtam a NAS-omhoz. Sajnos nem mai és egy régi verzió ment csak fel rá, de ma még azt is átnézem jobban estére, TV-re feltettem és elég barátságos a felület, a régihez képest
(nagyon régen próbáltam és akkor nem tetszett)#307Gorgonka
Emby-t is feltettem a NAS-ra csak a konfig oldal valamiért nem tölt be, kértem egy kis segítséget a QNAP csoportban, mert nem értem mi a baja, de kíváncsi vagyok mert láttam róla pár videót, hogy is fest és nagyon szimpatikus lenne.Philips androidos tévém volt előtte, azon KODI-t használtam, az nekem nagyon szimpatikus volt, és neki nem kellett servert telepíteni a NAS-ra
Új hozzászólás Aktív témák
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen asztali médialejátszót?
- ASUS routerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED TV topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Konteó topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- AKCIÓ! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB Zalman S2 TG Enermax 650W
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

(nagyon régen próbáltam és akkor nem tetszett)