Új hozzászólás Aktív témák
-
castiel
aktív tag
Nekem G2-m van már fél éve. iPhone-ról váltottam és androidos telefonnal ilyen elégedett még soha nem voltam pedig volt pár előtte. És mondanom sem kell hogy annak a világnak amikor csak az iPhone futott "akadásmentesen" már vége, legalábbis ezzel a telefonnal. Megakasztani még sem a rendszert sem alkalmazást és játékot nem tudtam egy pillanatra sem.. Egy force close vagy újraindulás esetleg leállás sem volt még. Amióta megvan azóta megy és nem lassul a rendszer.. talán 1x merült le teljesen mert nem voltam töltő közelben napokig. És 2x annyi ideig bírja 1feltöltéssel mint bármelyik iPhone vagy 1 árkadegóriában lévő androidos telefon. Úgy hogy nyúzom rendesen is kibír 2napot. Persze egy combosabb játék 5-6óra alatt megeszi de hát melyiket nem?
(Ez egy fizetett hírdetés. Life's Good)
Új hozzászólás Aktív témák
- Részletfizetés , Acer Nitro V 15 minimálisan használt uj állapot sok garancia
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Erő és sebesség? Most az Öné lehet! Ráadásul kamatmentes rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest