Új hozzászólás Aktív témák
-
bla07
csendes tag
Unsign! Nem tudnál valamit mondani, hogy mégis hogy műxik neked hálózatról az m2ts lejátszás? Azért is furcsálom hogy a tv beépített playere egyik helyről lejátssza a másikról nem, de ilyen a technika ördöge. Esetleg tudnál egy mintát küldeni vagy egy linket, hogy honnan szedtél ilyen formátumú filmet.
Előre is kösz.
Bla07 -
bla07
csendes tag
Szoftverfrissítés után sem hajlandó kezelni az m2ts fájlokat, sem pendrive-ról, sem hálózatról, és ezzel eléggé meg vagyok lőve, ha van tippje esetleg valakinek szívesen fogadom.
Dezz, mire jutottál végül is a 620-as és 640-es készülék milyen tényleges képfrissítési értékkel rendelkezik?
Pár észrevétel a TV-ről:
Távirányító: Ajánlom android-os okostelefon tulajok figyelmébe a google play-ről letölthető ingyenes LG remote control-t, ami helyettesíti a távirányítót jórészt, és nagyban megkönnyíti a menükben való navigálást. (van fizetős verziója is azt nem próbáltam)
3D: Én személy szerint nem bírtam hosszú távon nézni aktív szemüveggel 3D filmeket (eddig csak ahhoz volt szerencsém), ráadásul barátnőm sem, viszont ezzel mindenféle gond nélkül végignézünk másfél órás mozikat.
Korábban volt kérdés szemüvegesek is feltehetik az "alap" szemüvegre a 3D-st, nem zavaró viselet. -
dezz
nagyúr
"TruMotion: Off"
Így még jó, hogy nem szappanoperásít...
(#268) nyunyezke: Az 50Hz a tévéadásra vonatkozik. De egyébként a 400 Hz Motion Index (vagy mi) nem valós 400 Hz-t jelent (akkor sokkal drágább lenne...), hanem a szubjektív mozgásélmény számszerűsítése. Maga a tévé legjobb esetben is 100Hz-es, de inkább 50 (mely esetben a TruMotion annyit csinál, hogy a 24/25/30p-s anyagokat 48/50/60p-re alakítja, ami filmeknél nem előnyös).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest