- Májusi bemutató, júliusi piacra kerülés, áremelés
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- One UI zápor szórta meg Európát
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Nem lesz One UI Watch 7
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
icezozo
addikt
inkább a gari miatt ezt a forrást válasszátok,persze akinek kell [link]
-
icezozo
addikt
már 72ezer az ára!
-
zh1972
tag
ok. komolyabbra fordítva a szót, ha unit shipmentről beszélünk, tehát kategória nélkül nézzük a handset kiszállításokat akkor a nokia még mindig nagyon jó. Ha a smartphone piacot vesszük ott tavaly 68,4% az értékesített okostelefonoknak android a maradékból az apple 19,4%-ot visz a windows 10% minden más 2,2%. ebből a szögből nézve már nem olyan rózsás az általam egyébként kedvelt WP helyzete! Az idei számok is hasonlóan fognak alakulni. de hallottam már olyan korai forecastot is idénre, hogy az android letarolta a 2013-at és elérte a 80%-ot!!! EZ MINDENKINEK NAGYON ROSSZ LENNE!!! Kell a konkurencia! Kell, hogy a bevételek X%-át RnD-re fordító cégek jelentős bevételeket generáljanak, mert ezek hiányában egyre kevesebb jut fejlesztésre, kísérletezésre, így a hátrány is jelentősebbé válik aminek a vége a csőd! Egyes források szerint a Nokia már leépítgeti a kutatás fejlesztését, ami a legrosszabb hír! Reméljük a Microsoft átveszi és támogatja a fejlesztést, mert e-nélkül nincs jövő!
-
BrianDK
tag
Nem tudom. Sorra csak azt olvasom, hogy a Nokia Lumia 520 eladásai mindenféle eladási rekordokat döntögetnek. A PureView kamera pedig olyan jó lett, hogy a többi gyártó csak álmodozik ilyen technika belezsúfolásáról egy telefonba.
Igen tudom, hogy értékesítésre került a telefonos részleg, és hogy a Microsoft vette meg, de mint minden ilyen vásárlásnál még jó pár évig meg kell majd tartani a brand nevet, szóval nem hiszem, hogy ezzel gond lenne - illetve mindenki emlékezni fog rá, hogy a Nokia Lumia hozta vissza a Windows rendszert a köztudatba. Láthatod minden kommentem alján, hogy volt Windows Mobile-os készülékem. Anno azt mondtam: "isten mentsen meg attól, hogy még egyszer valaha ilyennel foglalkozzak..." Most viszont azon a véleményen vagyok, hogy ha váltanék Androidról, akkor a WP-t csak a Z10 tudná megszorítani - viszont mivel árkategóriában jóval a Z10 alatt marad, ezért nagy valószínűséggel valamilyen Nokia Lumia modellnek szavaznék bizalmat.
Más irányból megközelítve: a Microsoft nem vette volna meg a mobiltelefonos üzletágát a Nokiának, ha nem lenne sikeres és nem hozná azokat a számadatokat, amik egy sikeres üzletmenetet támasztanak alá.Peace
-
zh1972
tag
Szárnyalnak???? Én nem nézem a híradásokat, én az iparágban dolgozom!
) De ha szerinted szárnyalnak, legyen úgy!
))) A biztonság kedvéért a nokia eladta a szárnyaló smartphone bizniszt a microsoftnak!!! Félreértés ne essék most is van egy 820-asom, semmi bajom a termékeikkel, sőt! node szárnyalás??? ez aranyos! a fan klub szerint ladából van a legtöbb még mindig magyarországon, szóval ők is szárnyalnak!
))))))))))))))))))))))))
-
BrianDK
tag
Nem tudom néztél mostanában híradásokat? A Nokia szárnyal a Lumia sorozattal, szinte egyedüliként viszi a hátán a WP telefonokat, valamint egyike azon kevés gyártóknak, akik még gyártanak ún. "butatelefonokat".
A BBt valóban nehezen érintette hogy elszaladt a piac mellette, de a Z10, Q10 abszolút versenyképes még a "nagy" gyártók csúcsmobiljaival szemben is. Egyedül talán az árazásuk nem tökéletes, de mint látható néhányan kaptak a fejükhöz és csökkentik a Z10 árát. Talán ha a piac megismerné, mennyire jó készülék, sokan lecserélnék az egyébként csúcskészüléknek hitt almás telefonjukat... -
zh1972
tag
Az okostelefon piac két nagy áldozata a nokia és a blackberry. ...kár mindkettőért!
-
icezozo
addikt
szépen csökken az ára idehaza is
-
BobChemistry
őstag
A T-nél online rendeléssel 85 ezerre csökkent az ára előfizuval.
-
consono
nagyúr
válasz
Crafter32 #71 üzenetére
Azért drágább, mert a céges BES hvi díja 5-6000 Ft, amiben csak 150 mega adat van, 2 GB sima adat meg 2-3000 Ft. Legalább is felénk. Mi épp most dobjuk ki a BES-t, meg a BB-ket csak és kizárólag a havi díja miatt. Persze a Z10-en lehet ActiveSyncet használni, ott ez már nem áll.
-
Joachim21
őstag
Valószínű a BB semmit sem kapott az előfizetésekből és filléres árat határoz meg a mai napig, a szolgáltató pedig megszázszorozza... még egy 5-szörözést kinézek a T-ből és társaiból, de a BB is biztos kaszált sokat a befizetésekből. Annyi tuti, hogy az Androidhoz és a Windows-hoz képest az E-mailozás drágább BB-n, és nem sokkal gyorsabb, kényelmesebb, naprakészebb.
-
Lomha 8V
addikt
De jó lenne, ha nálunk is lemenne az ára. Komolyan elgondolkodnék a cserén, pedig nemrég vettem telefont.
Tessék a képet is nézni a cikkben, az egyértelműen Z10.
-
Matada2.3
veterán
Ez csak félig meglepő, de akkor és döbbenetes! Azért kemény, hogy mekkorát zuhant egy ilyen minőségi készülék ára..
-
Joachim21
őstag
Hogy tud egy cég ekkorát bukni? Talán ha nem kellett volna havi 5 ezrest fizetnem azért, hogy arr atudjam használni, amire vettem, akkor még ma is BB-m lenne, de így szerintem csak magukra vethetnek.
-
Ükshaaval[!]
csendes tag
Azt hiszem rövidesen kell egy Z10-et rendelnem külföldről, szaláminak álcázva a vám miatt!
-
icezozo
addikt
a címből nem derül ki,hogy a Z10 vagy a Z30
-
Crafter32
őstag
Ennyi pénzért nem Z10 -et vesz vki hanem androidot vagy windows vmit azt már tényleg nem tudom megérteni.
-
adamk
csendes tag
Kiváncsi vagyok mikor ér ide is ez az árazás!
-
kbyte1024
veterán
Űber brutál ár
lehetne itthon is mert akkor már holnap vennék egyet!!!! 60 rugóért simán nyerő lehetne!
-
bali93
tag
Jó lenne ha itthon is ennyibe kerülne.
-
culas25
tag
Ha nálunk is ennyi lenne, akkor biztos ezt vettem volna LG helyett. De 1 hónapja még 150 felett dobálták, ami nevetségesen magas. Ilyen áron viszont már szinte must have kategória.
-
dreamdancer
őstag
Ha a "minden szükséges" alatt olyasmit értesz, mint egy pdf reader, egy szövegszerkesztő vagy valami navi, akkor persze, nyilván van minden.
A gond akkor kezdődik (ez mondjuk wp-s tapasztalat), amikor valami kicsit speckóbb dolog kellene, pl. gombászni mennél a Pilisbe vagy kéne egy jó (valóban jó, nem valami linkgyűjtemény) prágai utikalauz. Na ilyenkor jön ki a Play és az App Store valódi előnye.
-
marceeh
tag
válasz
malnabokor #37 üzenetére
Ez bizony felettébb vonzová teszi,ha a hivatalos softwareupdate-ba is belepakolják akkor nem is kérdéses a váltás
-
Cyberpunk
félisten
53k ért már egész jó vétel.
-
GeryFlash
veterán
-
marceeh
tag
Ennyiért bizony nagyon korrekt vétel lehet,szívesen leváltanám a 4-es szifont
de addig nem merem míg ilyen szegényes az applikációk terén.. remélem több lesz a fejlesztő és akkor tuti vétel lenne
-
margithid
veterán
Kiváncsi leszek mi lesz a bb sorsa, ha oylan áron lenne itthon mint angliában, talán elgondolkodnék rajta, de azért az is benne van, hogy lehet egy halott plattform...
-
Ihsahn
tag
Hmm... eddig akkor is nálam az előny, ugyanis nyertem a telót (Z10), ráadásul független.
-
MittuDomain_
őstag
Én is már piszok rég szeretnék egy Z10et, mikor a One S szervízbe ment, reméltem, felajánlják hogy válasszak másik készüléket, de neeem, adtak inkább egy új One S-t... Meg se kérdeztek.
-
GeryFlash
veterán
Előző cikknél linkelték, hogy BB cáfolta a play store-os dolgot, akkor most mi van?
-
er2es
tag
ennyiért nagyon jó vétel
-
fi:zi'k
nagyúr
válasz
Giorgio1313 #22 üzenetére
Ha jól számolok, akkor az 85-95E között van.
(#23) galmat
Tehát jelen esetben 97E-ért kapod meg. -
halkow
őstag
Várható volt az árcsökkenés
-
BrianDK
tag
Ahogy arról korábban szóltak a híradások, hatalmas Z10 raktárkészleten ücsörög a BB, tehát akár még ők is dönthettek úgy, hogy olcsóbb lesz, hátha kelendő lesz.
Én nagyon régóta fenem rá a fogam, és nem tudom megérteni, hogyan gondolhatja az egyik szolgáltató, hogy két éves hűséggel is drágábban adja, mintha besétálnék egy GSM boltba és megvenném kártyafüggetlenül.
Talán ezen döntés után megéri majd berendelni Angliából, mondjuk eBay-ről. Vettem onnan már korábban is BBt, és bár azt eladtam itthon talán így megkaparinthatnám a vágyott Z10-et.
Félek akármilyen döntés alakul is ki a telefonnal kapcsolatban, az itthoni árak nem fogják követni...
Egy haverom elvileg megy nyáron az USA-ba, azt mondta megpróbál hozni nekem onnan, mert ott tényleg minimális $-ba kerül. -
-Faceless-
őstag
Remélem legalább gsm boltokon keresztül megszerezhetem 60-ért, akkor elégedett lennék.
Különben ez mindegyik variánsra értendő, vagy a 4 közül csak az egyik? -
galmat
aktív tag
Itthon se sokkal drágább:
77e Ft, kártyafüggetlenül -
jozso1989
őstag
Hát ennyiért már jó vétel.
-
saiyajin
senior tag
válasz
alfaromeo33 #8 üzenetére
Ennyiert tenyleg jo vetel!
Valahogy en is ugy sejtem, hogy nem a BB kapott eszbe arazas tekinteteben, hanem a szolgaltatok szabadulnak a keszlettol. -
alfaromeo33
aktív tag
Nem csípem a BB-t, de ennyiért simán jó vétel!
-
dreamdancer
őstag
Valószínűleg nem a BB áll az árcsökkenés hátterében, hanem a brit viszonteladók próbálnak szabadulni a nyakukon ragadt készlettől. Mondjuk ezért az árért már vígan megéri, lehet, hogy szállítanak hozzánk is.
-
helixP
nagyúr
Így, hogy tervezik a Google Play-jel való összekapcsolást, akár jó vétel is lehet.
-
Xaels
félisten
Kár, hogy nálunk ennek nyoma sincs. Ha nálunk lett volna ennyi akkor most nem Xperia M-em volna.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A kezdőár harmadához közelít a kanadai gyártó év elején bejelentett csúcsmobiljának európai listaára.
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Akku: 87%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Nothing Phone (1) 5G 8/128GB Dual Sim Mobiltelefon
- Google Pixel 9 Pro 256GB Obsidian, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Fekete, Garanciális
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + fejhallgató garanciával hibátlan működés
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest