- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Egyedülálló akkumérettel futott be a OnePlus Nord CE5
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A OnePlus Nord 5 sem sokkal marad le akkuméretben
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyonyoruwok
tag
Na ilyet eddig meg nem tapasztaltam. Laggol a gepeles. Itt, es messengeren is.
Remelem extra nagy mazlista vagyok, es egyedi eset csupan. Azt hiszem ideje egy ujrainditasnak.
nem segit. Boldogsag.
-
gyonyoruwok
tag
egyrészt tök jó, hogy mennyire testreszabható lett a lock screen, másrészt még ezt is úgy csinálják meg, hogy tökre le is korlátoznak közben. miért nem lehet az eddigi lock screenem testreszabni, új kép kötelező beállítása helyett? miért nem lehet egyszerűen külön-külön beállítani lock screent és home screent? még mindig nem lehet változtatni a tökre testreszabható lockscreenen a widgetek helyét, király. az is tök jó, hogy eltűntek a régi gyári háttérképek. az meg a legjobb, hogy home screen csak valami átmenetes vagy homogén szín, vagy egy saját fotó lehet. az új, tök jó lock screen képeket nem állíthatom be és kész. hacsak nem fogadom el, hogy mostantól ugyanaz lesz, mint a lock screen
aztán mire végre megszülök egy jó lock screent, borul is a dolog, amint feloldom, miközben zene megy a háttérben, vagy meg van nyitva egy videó youtubeon
ezek így összességében roppant érthetetlen döntések nekem. persze nem kevésbé érthetetlen, mint az ikonok fix elrendezése a home screen-en. nincs új a nap alatt na
nem is kéne meglepődnöm, de ilyen szempontból ismét csak visszasírom az androidot
alapvetően nincs bajom a rendszerrel, de nem telt olyan vidáman a frissítés utáni első fél óra, mint szerettem volna
Új hozzászólás Aktív témák
- OTP Bank topic
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Linux felhasználók OFF topikja
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Formula-1
- Filmvilág
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- PlayStation Plus Premium előfizetések
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest