- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Google Pixel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
sladka_pani
senior tag
válasz
#41133696 #455 üzenetére
Akkor csak én nyomom pro szinten?
Hihi, vicceltem, pontosan tudom milyen érzés, de néha szét lehet barmolni "teszt"programokkal, amin ha uninstal látszólag segít is, gyomlálgatni utána már nincs kedvem, bár nálam hónapokig fut egy rendszer, sőt állítom, hogy amióta (2010 január) Win 7 fut itthon laptopon és asztalin is, még sose omlott össze a rendszer, mindig viszonylag jól működőt húztam újra. Valahogy mindig szeretem újra kezdeni, mikor már többet tudok és nem is bánom meg a friss rendszert. -
sladka_pani
senior tag
-
sladka_pani
senior tag
válasz
Kolondrum #383 üzenetére
Rosszul értelmezted.
Valamikor divat volt, hogy húú nekem ilyen képernyőkímélőm van meg minden, mára az egésznek csak annyi a jelentősége, hogy ha nem vagyok ott ne fogyasszon áramot annyit, így csak a monitor kikapcsolása funkciót használom1 órára van beállítva a filmek miatt, mert valamiért az MPC-HC közben is leszokott azelőtt 20 perces beállitás alatt kapcsolni, és ha gépen nézek filmet 1 óra alatt tuti megmozdintom az egeret
-
sladka_pani
senior tag
Gondolom nekem jött, csak a másik tarajos kakas avatar tévesztett meg
Hát irigyellek, nekem alapból a 64bites Ultimate 14 gigát laptopon, 16-ot asztalin mindjárt ellopXP mód kell a fenének
Arra van a retro gépem
Nyelvi pakk viszont annál inkább, és azt is sokat megzabál, meg minden frissítés.
-
sladka_pani
senior tag
-
sladka_pani
senior tag
Na már meg is van az első gond. A windows átment az erdetiség teszten, a Microsoft Security Essentials meg valamiért aszondja nemjóóó. Erről hallott már valaki valamit? Eléggé hülyeségnek tartom, hogy egy ilyen kis program nyafogjon az eredetiség miatt. Próbáltam megoldani, de nem sikerült online eredetizni. A win eredeti dobozos angoltról magyarosítva, a program pedig angol és úgy jött le 1-2 hete az update-ról.. eddig nem volt gondja.
-
sladka_pani
senior tag
Nyah mostmár nálam is fent van, én még semmit nem vettem észre, végül 86 MB körül szedett le.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Szerezd meg a tökéletes házat most!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest