Új hozzászólás Aktív témák
-
jolmegmondom
csendes tag
válasz
Sweet Lou 6 #334 üzenetére
igen, de kézzel csinálom, nem garázdálkodik a rendszer automatán
-
jolmegmondom
csendes tag
válasz
Sweet Lou 6 #332 üzenetére
ja a noti? én speciel ami fontos átzúzom gépre is
akár dropboxon akár otthon összedigom őket
-
jolmegmondom
csendes tag
válasz
Sweet Lou 6 #322 üzenetére
Körbejártam már elég rendesen, a szolgáltatások tiltása GYORSÍTJA a rendszert (tapasztalat), egyedüli szolgáltatás amit érdemes megtartani az előtöltés (prefetch). Ez tölti be a gyakori alkalmazások egy részét, rendszer cuccait stb. A biztonsági központ pedig nem az action center. próbáld ki hogy letiltod a biztonsági központot és egyből beriaszt az action center, ergó az nem az.
-
jolmegmondom
csendes tag
válasz
Sweet Lou 6 #316 üzenetére
Igen zavar az az 5-6 mega is, mert nem használok backupot, meg rendszervédelmet meg ilyen baromságokat. 1 darab comodo fut a gépen, tűzfal+antivirus+spyware+rootkit, amiben maximálisan megbízom. Továbbá belefogtam egy kis tuningba, ha úgy tetszik windows csomkításba, ami a számomra (hangsúlyozom SZÁMOMRA) fölösleges funkciók tiltását, törlését jelenti, szolgáltatások, induló folyamatok stb. Így eszik bekapcs után 510 megát vírusírtóval. szeretném 500 alá vinni.
Megnéztem a leírásod, ugyanezt csináltam saját fejből, de nem hinném hogy ez tiltást jelent, csak a rendszer ikonok tiltását (és a figyelmeztetésekét), mint a képen is látható.Azért köszönöm a segítséget
-
kukinyo
addikt
válasz
Sweet Lou 6 #272 üzenetére
Megvan
Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- Mire Vágyik a Gamer Szíved? Mi tudjuk! Kamatmentes rèszletre is!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest