- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sweet Lou 6
addikt
moonman, erre nincs valami ötleted?
mert ez az egyetlen gondom, ami már régóta jelen van, de nem találtam rá választ, én driverhibára gyanakszom, de nem találtam hozzá újabb drivert (Microsoft eHome MCIR billentyűzet)
Szerk.: az említett eset óta megszapodott az incidens, most már kb. minden 3. indításnál csinálja.
-
Sweet Lou 6
addikt
Ha a telepített programjaidat, játékaidat egy másik partícióra tennéd, az nem lenne könnyebb megoldás (márha persze ragaszkodsz a 25 GB-os rendszerpartícióhoz)?
Mert pl. én nem spórolok semmin, teljes office 2007 fentvan, a rendszer up to date, mégis simán elférnék 25 GB-on (igaz, nem sok programot használok): -
Sweet Lou 6
addikt
válasz
jolmegmondom #333 üzenetére
akkor még is van biztonsági mentésed
-
Sweet Lou 6
addikt
válasz
jolmegmondom #324 üzenetére
bocs, nem próbáltam ki. A leírás alapján gondoltam azt, hogy köze van hozzá. Akkor marad az elrejtés.
#331: moonman a notira gondolt.
-
Sweet Lou 6
addikt
válasz
jolmegmondom #321 üzenetére
Ha tényleg le akarod tiltani, akkor pötyögd be Start menübe, hogy: services.msc, majd enter. Itt kattints duplán a Biztonsági központra, majd állítsd le és tiltsd le a szolgáltatás indulását.
A memóriafogyasztás Windows 7-nél pedig azért magas, hogy gyorsabb legyen, használja, Neked dolgozik. Átlagos használat céljából a folyamatok letiltása a több fizikai memóriáért hülyeség, mert csak lassabb lesz tőle. Persze tuningnál stb.-nél előny.
-
Sweet Lou 6
addikt
válasz
jolmegmondom #315 üzenetére
"A memóriahasználatról tudna valaki mondani valamit?"
ha arra gondolsz, hogy nőtt-e az SP1 hatására, akkor nem, nem változott."Az action centert (műveletközpont) nem lehet valahogy letiltani?"
biztos le lehet, de nem érdemes. most tényleg annyira zavar az az 5-6 MB memóra? inkább állítsd be, hogy mit hagyjon figyelmen kívül:"Mert csak a memót eszi a sok figyelésével, gyakorlati haszna nincs, csak hogy figyelmeztet..."
elhanyagolható mennyiségű memóriát eszik, és de, pont az a haszna, hogy figyelmeztet, ha valami gebasz van.Szerk.: itt van, direkt kikerestem Neked, ha mégis leakarod tiltani: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Bomba ár! Dell Precision M4600 - i7-QM I 8GB I 500GB I Nvidia I HDMI I 15,6" FHD I W10 I Gari!
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Fókusz, tér, élmény Dell U2913WM Ultrawide monitor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest