- Milyen okostelefont vegyek?
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Honor 400 Pro - gép a képben
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ferink
aktív tag
válasz
Fire/SOUL/CD #492 üzenetére
-
törölt tag
válasz
Fire/SOUL/CD #473 üzenetére
Lehet látta , hogy a BKV-nál - na nem a buszvezetők között - milyen fizuk vannak és kevesli a 400 körüli nettót
Faterom az egyik Volán társaságnál dolgozik. Egy ideig volt net csak jó lassú volt
Most már gyors a net csak az admin letiltott eleinte a menetrendek.hu-n kivül mindent. Még a 120 gépes KAV 6.0-t is. Most annyiban változott a helyzet, hogy a WU meg a KAV már megkapja a frissítést.
Az az admin is kap legalább 400 -t .
-
moonman
titán
válasz
Fire/SOUL/CD #461 üzenetére
lol, azért azt az embert nem nevezném IT impotensnek, aki TechNet support fórumon 38ezer pont fölött jár, ötmedálos és 2111 esetben adott választ a felmerülő kérdésekre.
az, hogy valami nem támogatott meg hogy véletlenül épp működik, nem ugyanaz. aki nem támogatott eszközökkel berheli a rendszert, az magára vessen, ha valami problémába ütközik, senki nem fog tudni segíteni neki, mert csak a jóisten tudja a hacktool, amit használ, mibe és hogy nyúl bele. ennyi.
-
törölt tag
válasz
Fire/SOUL/CD #465 üzenetére
Nem akartam a postokat halmozni, szóval a 4 -est meg a 8-ast csak úgy általában írtam
-
törölt tag
válasz
Fire/SOUL/CD #461 üzenetére
Hát nem igen vagyok tag a technet fórumokon mivel egyébként sincs technet hozzáférésem
Sajnos.
Szóval mint zöldfülű külső szemlélő gyermeki ártatlansággal a következőket láttam .
1. Egy lezárt topic-ot, amiről feltételeztem - nem néztem az úriembernek jobban utána - , hogy az 5 csillagos generális zárt le ,mintegy megválaszolva a kérdéseket. Összesen két kérdés volt úgy emlékszem, és a második volt releváns
2. Azt gondoltam, hogy az 5 kitüntetést nem hozzászólás gereblyézéssel szedte össze hanem valami főmufti . Feltételeztem, hogy nem egy lelkes higiéniai asszisztens az illető az alagsorból
3. Korábbi hozzászólásomban amikor az MSE -és példát hoztam fel érzékeltetni akartam, hogy ez egy hivatalos álláspont a cég részéről. Úgy gondoltam, hogy mivel nincs hivatalos MS integráló alkalmatosság, csak egy Windows AIK - amivel nekem olyan borzalmas élményeim voltak a Vista érában hogy letöltöttem, de neki sem kezdtem - , tehát nincs hivatalosan olyan MS tool ami hasonlóan egyszerűvé tenné az integrálást mint ez a harmadik féltől származó, hogy ezért lengetik be de ez egy hack tool , ez egy nem tőlünk van nem vállalunk érte felelősséget , meg milyen már elismerni, hogy mások megcsinálták amit mi nem effektus érvényesül erőteljesen.
4. Ha az állam által licencelt felsőoktatási tanulóknak elérhető kulcsról lett volna szó, nem lettem volna bexarva. Itt viszont nem erről van szó, ebben a hónapban csengettem ki a T-Home-nak az utolsó 4200 Ft-os részletet, és a végén majdnem a fejemet vertem nehogy már emiatt gond legyen .
5. Mivel az EULA szerint egy Windows-ról csak egy biztonsági másolatot tarthatok , helyesebben a dobozos verzióknál ugye jár egy 32 bites és egy 64 bites lemez is , így a 32 -esről is és a 64-esről is készíthetek egy biztonsági másolatot, a többit azonban köteles vagyok megsemmisíteni , így főszabály szerint jártam el . Azaz az SP1 -esek mentek a levesbe.Igaz elsőnek az egyik nem SP 1- est is megsemmisítettem , mert akkor még úgy volt - ekkor még nem olvastam az angol technet fórumot - hogy az SP 1-es lemez lesz a Best
6. Sajnos a hazai technet fórum - nem csalódtam - nem tartalmazott érdekes módon SP1 integrálással kapcsolatos információkat. Ebből azt a következtetést vontam le, hogy vagy én nem találtam rá, vagy a fenét sem érdekli, vagy mindenki megcsinálja csendben otthon és puszi.
7. A PCWorldért pont tegnap voltam bent a könyvtárban sajnos elvitték előlem, Chip jutott - egyszerre szoktam kihozni a kettőt , nyilván ha olvasom az újságban mondjuk tegnap, akkor nem lenne 3 lemez minuszom
8. Rendszeresen levelezek az MS ügyfélszolgálatával, - nem kell nagy dologra gondolni 2 -3 havonta egy mail, amikor valami speciális gondom van , például licencelést illetően már eléggé kiterjedtek az ismereteim , legalábbis ami a Gmail-es postafikóomban dekkoló információ halmazt illeti .
Szóval gondolkoztam rajta, hogy rákérdezek náluk, hogy hogysmint, de pont az MSE-s példa jutott eszembe, és elkönyveltem magamban, hogy a válaszban úgyis az lesz, hogy ez nem egy hivatalos MS eszköz, és ne használjam9. Most hogy előttem 3 lemezt - na nem mintha földhöz vágna - egy picit jegeltem magamban a témát, hiszen nekem ez leginkább a Vistás időkben volt vagy lett volna nagyon fontos, amikor az Nforce-re - sőt szomszédom Nforce3 -as lapjára sem ment fel az SP1 & SP2 ,csak WU-ról .Egyébként meg igyekszem most már nem olyan sűrűn lelakni a rendszert
-
Oliverda
titán
válasz
Fire/SOUL/CD #417 üzenetére
Majd lesz rá valami okosság, ahogy az szokott lenni. A legális felhasználókat meg ez nem érinti.
-
törölt tag
válasz
Fire/SOUL/CD #417 üzenetére
Köszi szerencsére mindegyik eredeti
-
törölt tag
válasz
Fire/SOUL/CD #405 üzenetére
Ezt légyszíves fejtsd már ki bővebben.
Ennek a használatát illetve ezzel integrálni a szervízcsomagot engedi az MS nem ?
-
Alexios
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD #66 üzenetére
Hát nekem WU-ról való letöltéssel volt ennyi, bár az is igaz, hogy notira tettem, és cask egy 5400rpm-es vinyó van benne.
-
asysoft
aktív tag
válasz
Fire/SOUL/CD #55 üzenetére
Nem akkora "pukkanás" mint pl a Vista SP1 volt annó...
Szerintem az kivételes eset volt, ehhez kellett az is, hogy Vistát SP1-re "fejezzék be". Amúgy rollup-jellegtől függetlenül örülök SP1-nek, nem kell majd telepítés után variálni egy sort (csak kerüljön fel MSDNAA-ba mihamarabb az integrált telepítő).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Tesla topik
- Majdnem mindenki a TSMC 2 nm-es node-jára vágyik, de van egy nagy probléma vele
- Renault, Dacia topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Diablo IV
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Szerezd meg a tökéletes házat most!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
- Quadro FX 570 eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest