- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
asysoft
aktív tag
válasz
Fire/SOUL/CD #55 üzenetére
Nem akkora "pukkanás" mint pl a Vista SP1 volt annó...
Szerintem az kivételes eset volt, ehhez kellett az is, hogy Vistát SP1-re "fejezzék be". Amúgy rollup-jellegtől függetlenül örülök SP1-nek, nem kell majd telepítés után variálni egy sort (csak kerüljön fel MSDNAA-ba mihamarabb az integrált telepítő).
-
asysoft
aktív tag
Nekem is fent van az inkriminált frissítés, de szerencsére nem kekeckedett a Win (kínai x64 verzióra szóló licensz, angol lemezről telepítve, bár szerintem sem kéne, hogy számítson). Mondjuk előbb volt fent az update, utána aktiváltam, lehet ez a dolog nyitja? (Szeretem elhúzni utolsó pillanatokig, tapasztalatokból okulva
)
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gitáros topic
- Asztalos klub
- Óra topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpársportok
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Filmvilág
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Crucial 240GB SSD eladó
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest