- iPhone topik
- Samsung Galaxy A15 5G - válts belépőt!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Google Pixel 6 - új rendszer új köntösben
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Passz, fejleszto szemevel nem lattam meg a dolgot, en csak user vagyok.
A Vista koran jott, kb enny baja volt szerintem. Az elejen nem volt ala vasam, de kesobb hasznaltam, es nem akadt vele gondom. 7-et publikus beta ota hasznalom, elobb a betat, aztan viragboltit, aztan legalt, sosem volt vele gond, pedig egy IBM T40-en laposon ment 1GB memoriaval nagyon sokaig nalam. Illetve olyan nyugok voltak, amik a hardverbol, vagy rosszul irt illesztoprogrambol kovetkeztek. Sokat elmond, hogy nalam a 7 csak ugy magatol sosem szallt szet, sosem valt hasznalhatatlanna, ellenben az XP tobbszor is (az meg az asztali gepeimen). Win2000 ota elso kedvenc a 7, es tenyleg remeltem miatta, hogy azzal vegleg visszatalalt a jo utra az MS.Abbol a szempontbol mondjuk igen, ami a cikkben szerepel. Vegre olyan valtozasok ezek, amikbol idovel minden PC-s jatekos profitalni fog, ennek nagyon ideje volt mar.
-
Ezen felül max a "kémkedés" lehet unszimpatikus, ugyebár
Vagy:
-Az, hogy bizonyos hardverek támogatottsága nem megoldott. Két éves laptopon nem lehet működésre bírni a Wifi-t, az úgy elég durva eset. Az után, hogy a GWX közölte, hogy hát a Win10 hibátlanul fog futni a lapitopin.
-Az, hogy egyszer csak egy frissítés után fogja magát a rendszer, és a kiterjesztés-párosításokat megváltoztatja. Irtó kellemes ám munkakörnyezetben az, amikor hirtelen tucatnyi gépen a .PDF-ek az Edge-el nyílnak vagy nyílnának meg (amiben ugyebár kismillió dolog nincs benne, ami az Adobe PDF reader-ben megvannak).
-Az, hogy az alvásba leküldött gép magától feléled, mert hogy ő most frissíteni akar.
-Az, hogy számolás közben a gép fogja magát, és közli, hogy ő mindjárt újraindul, legyél kedves elmenteni mindent, amin dolgozol. Ha épp nem vagy előtte (mondjuk mert nem munkaidőben teszi ezt), akkor reggel munkába érve vidáman konstatálhatod, hogy a három napja futó számolást kezdheted előröl.Szóval igen, tök jó dolog munkavégzésre a Win10.
Mazochisták és Microsoft-alkalmazottak ajánlásával...
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Acer Predator Helios Neo 16 - 16"WQXGA IPS 165Hz - i9-14900HX - 16GB - 512GB - RTX 4060 - 3 év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest