- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sir Ny
senior tag
"Szóval igen, tök jó dolog munkavégzésre a Win10."
Nem értek hozzá, és pláne nem akarom védeni (pl van 7pro licencem, de ki sem váltom a win10-et -- nem fogok nekik statisztikát növelni, MUHAHAHA)
Amiket írtál, az szokott lenni a sztenderd válasz, hogy a win10 pro/server/enterprise nem indul újra magától a 3 napig futtatott számolás alatt. Aki valami fontosat csinál, az ne nagymamaverziót vegyen, logikus.
(Jobb ma egy restart, mint holnap egy locky?) -
04ahgy
nagyúr
Akkor nem lézernyaláb, hanem plazmalövedék-nyaláb. Az már világít.
(#154) and1ao: Nem tudtuk előre, hogy az IGP-s tesztek hogy alakulnak, egyébként csak kis hányada a tesztnek. Az eredmények annak adódtak, amik, ezt le is írtuk.
(#151) Plasticbomb: Alapbeállításokkal futott. Amikor a 980 Ti és a Fury volt benne, az IGP-t BIOS-ban tiltottam.
(#146) .LnB: Értsd már meg, hogy a cikk a DX12 technológiájára fókuszál. VGA kategóriától függetlenül. Nem VGA teszt. Tökmindegy, milyen volt a videokártya, ha nem azokat akarta bemutatni. Itt a két gyártó egy-egy VGA-ja csak eszköz volt. A Fury pedig azért került be, mert mindkét gyártótól a legmodernebbet akartam szerepeltetni, elvégre a DX12 sem egy öreg dolog. Ha középkatos HBM-es VGA-t prezentálsz, a legfrissebb GCN alapokon, jöhet, letesztelem neked. Azzal, hogy a Fury kiválasztása megvolt, a nagyjából hasonló teljesítményre képes nV ellenpárja szinte magától értetődően adódott.
HGyu
-
Tanisz
senior tag
Nekem ilyen jellegű problémáim nincsenek asztali gépen, azon tökéletesen muzsikál.
Igaz a laptopon is frissítettem, a nyers friss rendszerrel voltak gondok(vagyis inkább érdekességek, start menü magától bezáródott, böngészőt csak úgy bezárta), de a frissítések telepítése után minden rendben működött.
-
szasanyi
félisten
A kritika benne van ebben a pakliban, ez egy ilyen műfaj. Nem mellesleg ehhez hasonló teszteket jó ideje publikáltak már külföldi oldalakon, és én pont arra lettem volna kíváncsi ami azokból kimaradt: a minket, vékonyabb buxájuk embereket érdeklő teszteredményekre. Vagy rajtam kívül mindenki tud és akar is 980Ti / Fury dVGA-kra áldozni, és ezért csak engem érdekelt volna a középkategória? Szerintem nem.
Abu85: talán félreérthető voltam, vagy Te értettél félre. NEM az a gondom, hogy az asszinkron compute használva van, sőt! A gondom az egyik csúcskártya(Fury) esetén mért csekély többlet (a 980Ti-hez képest, ami ezt nem tudja). És szintén nem a gond, hogy a Fury X nincs benne hanem az, hogy semmi más (pölö a népszerű középkategóriából). De éppen ezt írtam le fentebb.
-
törölt tag
Annak nagy része "alap" mivel inkább a DX12-nek köszönhető... Bár a Supcom a maga idejében elég gigantikus volt az ócska DX9-cel is.
Nem kellenek fűszálak, de olyan mosott szar sem mint ami a 7. képen van (és ez még egy szebbik térkép). A 100000x klónozott és szétszórt fák a térképen megvalósítás meg vicc kategória. Ha csak feleannyi időt, pénzt fordítottak volna a játékmenetre mint a technikai oldalra (noha ez sem tökéletes) lehet még jó játék is lenne...Am. egy 970/980 vs 390/X illetve a 6-8 magos Bulldózer csodák felemelkedése (
) szerintem sokakat érdekelt volna.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Nyaralás topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hegesztés topic
- Windows 10
- Házimozi haladó szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest