- A Qualcomm bemutatta a Snapdragon 7 Gen 4-et
- iPhone topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Mobil flották
- Telekom mobilszolgáltatások
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Magisk
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Tisztelettel megkérünk mindenkit, hogy először az összefoglalót olvassa el!
Új hozzászólás Aktív témák
-
5423r
tag
Egyáltalán nem működik, sem másik programmal, sem a telefon saját tesztjén. Egész egyszerűen nem világít, de csak márciusban tudom elvinni. Akkor leszek csak otthon.
Nekem az aksi idő érzésre rendben van, 6 óra körüli kijelző idő összejön mindig, amiben van messenger, viber, instagram, és közben neten olvasgatok. Meg random zene hallgatás, filmnézés. 2 kártyával, elég rossz lefedettség alatt.
Mondjuk az intelligens energia vagy mi be van kapcsolva, meg energiatakarékos álláson van. De úgy sem éreztem semmin, hogy vissza lenne fogva.A gyári vírusirtó nekem is bezavart valamihez, nem emlékszem már milyen programhoz,de megvolt tőle vonva valami jogosultság. Azt érdemes átnézni, mert tényleg bezavarhat,ha tilt valamit ami a tapatalk-nak kell.
És igen, a hangerő nagyon durva. Most filmeztem rajta, és a max. hangerő eléggé odatesz. Jó lenne emellé még sztereó is volna.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD ROG RX VEGA 56 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 530W
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 8600K 16GB DDR4 960 GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest