Hirdetés
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
tutis
őstag
válasz
cappa72 #8357 üzenetére
Az a baj hogy a leírás hiányos, nem említi az sd cserélő sriptet se.
Gyári 4.1-es rom volt fent, miután nem jött be csak a recovery, onnan próbáltam átállni VMS.4.2.1-IV-re.
Nem lett jó, animációnál megállt.
Próbáltam a ColorOS 2.0-át, a Pure AOSP v1.1-et, a MIUI v5.4.8.21-et. vagy boot logonál megáll, vagy el se indul a recoveryből a telepítés.Van ilyen fent még az sd kártyán hogy JB_Disable internal sd card v2 és JB enable internal sd card
egyik se fut le a következő hibával:
assert failed: getprop("ro.product.model") == 'Lenovo A820"
E:Error in /sdcard/A820_JB_Disable internal sd card v2
(Status 7)
Installation aborted.Na most akkor hogy tudom megoldani hogy valamelyik 4.2 felmenjen, vagy a 4.1 felismerje az sd kártyát?
Most ez a 4.1 van fent: A82_signed_050913_010638_hun.zip
Új hozzászólás Aktív témák
ma Négymagos processzorral szerelt, kétkártyás okostelefon a pc-iről jól ismert Lenovotól, amely ráadásul igen olcsó, persze némi kompromisszumért cserébe.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Sweet.tv - internetes TV
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen TV-t vegyek?
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Autós topik
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Teljes magyar Logitech Mx Keys Mini billentyűzeted lehet.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GIGABYTE B650 UD AX WiFi AM5 DDR5 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest