Hirdetés
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
vegyszer
addikt
A Hangerő állításra való exportálás nekem is bejött. De nekem nem fordult meg a fejemben, hogy átemeljem. Bár lehet, hogy nem is rossz ötlet.
Sajnos egymás mellé nem tud a két app felmenni, hogy ezt mé' nem lehetett lökamerának nevezni...
-
beg
veterán
Azt hittem, fel tudom találni a melegvizet, de nem. Próbálgatom cappa72 romját, minden szuper, le a kalappal. Viszont... a kamera app jobban bejött a Linerty-féle romban. Gondoltam, Linertyből gallery.apk félremásol, cappa féle romot visszaállítottam, majd abba egy laza sys/app másolás, jogok rw-r-r és hurrá. Azután rájöttem, hogy ezt nálam okosabbak már biztos eljátszották és azért van az a kamera app a cappa-féle romban, ami, ugyanis a linerty féle FC-zik cappa romja alatt.
Igazából nőkről és ízlésről nem vitatkozunk, de valahogy nem lehetne azt az appot belecsavarozni ide? Ami nekem abban jobban tetszik:
-ha nem 8 mp felbontásra állítom, hanem csak 6-ra, akkor szélesvásznú képeket csinál, ami jobban mutat laptopon és nagytévén nézegetés közben, mert kitölti
-zárhangok állíthatók, fókusznak is van hangja
-hang le/fel is exponál, nem kell mindig a képernyőn nyomogatni
-az egész UI nekem valahogy jobban bejönVan valakinek valami ötlete erre, hogy tudnám a linerty-s kamerát cappa72 romja alá betenni? Mindkét romból van twrp-s mentésem, nem ijedek meg semmilyen megoldástól
-
megint én
őstag
Amúgy mi a különbség van az android 4.1 és a 4.2.1 között?
-
doc
nagyúr
válasz
vegyszer #2095 üzenetére
nincs, ez egy teljesen toksima hott natur wifi, connectalsz, kapsz ip-t, es mar ott is a net mintha kabel lenne a gepbe dugva
az egyetlen 'stikli' hogy a P2P-t valoszinuleg korlatozzak, mert a skype-nak vagy egy ora kell a csatlakozashoz, es utana is meg egy oran keresztul eleg sokat ledobal
aztan utana jode egyebkent ha lenne is ilyen 'stikli', a browser akkor is azt hozna be kapasbol, mint pl. a repteren, es utana mukodne, de itt csak annyit ir a browser hogy nem tud csatlakozni mert nincs net
-
-
-
megint én
őstag
-
-
Švejk
őstag
Na, a bolt sikeresen postára adta a király kis tokomat a telefonhoz
-
-
doc
nagyúr
válasz
ekrisztian #2079 üzenetére
basszus, pedig megeskuszom minden politikus eletere hogy ott is neztem de nem volt ilyen, most meg van
koszi -
vihor
csendes tag
válasz
kovacsz07szt #2075 üzenetére
Én ezt Link2SD-vel oldottam meg. Ezzel a programmal át lehet helyezni a telepített alkalmazásokat SD kártyára. Itt egy kis leírás róla.
-
beg
veterán
Nekem most csak egy könnyed kérdésem lenne. Fényképezésnél a fókuszt ki lehet valahogy iktatni? Elég idegesítő, mikor egy kép széle (mert automatice valamiért oda fókuszált) éles, a másik meg már mosódott. Vagy a témák közül kell mazsolázni valamelyiket és nem automatán hagyni?
-
doc
nagyúr
beraktam egy masodik (nemet) kartyat a telefonba, SMS-t mar tudtam vele kuldeni, szoval mukodik
viszont sehol nem talalom hogy hol tudom kikapcsolni a PIN kod kerest, a Security-nel ha ramegyek a PIN kodra, sehol nem tudom kivalasztani hogy a masodik kartyaet akarom, ugye nem kell szetszedni a telefont es atrakni a masik kartya helyere a SIMet csak ezert?a masik meg: van valakinek otlete hogy miert nem mukodik a wifi? tobb helyen is hasznaltam mar gond nelkul, most meg hiaba csatlakozott a szallodai wifihez, es kapott IP-t, semmilyen adatforgalom nem mukodik, fent a statusbaron meg kek helyett szurkevel jeloli a jelerosseget. A vicc hogy idonkent megjelenik benne az adatforgalmat jelzo nyilacska, de semmilyen app nem talal kapcsolatot (bongeszo, Google Play, stb)
-
kovacsz07szt
csendes tag
Azt hogy lehet megcsinálni, hogy az sd kártyára telepítse nekem a cuccokat?
-
-
laszy01
csendes tag
Sziasztok. Elkalandoztam a factory módban, mikor kiléptem belőle, nem látja az SD kártyámat a masina. Mit böktem el és mivel tudom visszaállítani a kártyámat? Recoveryben látja. Köszi.
-
wincmd32
tag
én is tapasztaltam ugyanezt néha. csak én a gpx-et locusba raktam be ott jo volt, mig a runbot zagyvákat mutatott. ezt nem is értem, hogy lehet h az a program amivel készül fals adatokat mutat, de a kiexportált fájlba meg jó adatok kerülnek és másik program mutatja jól..
runkeepert próbáltad? nekem egyenlőre az tűnik jónak -
DJGABI
addikt
ehh runbottal tekertem egyet, megint csal... 30-as átlag, aztán csak lazán tekertem. impossibru. ha kiexportálom a gpx-et strava-ba, úgy meg jót mutat.
-
Állítólag Lenov kernel:
[link] -
vegyszer
addikt
Volt itt valaki, aki panaszkodott amiatt, hogy a Cappa72 romja alatt beszéd közben elment a teló repülőtéri üzembe. Ma nekem is 3x megcsinálta.
Előtte két hónap alatt semmi hasonló nem tűnt fel.Ez egy közelség érzékelő kalibrálással megoldható lenne, de egyszerűen nem lelem a mikéntjét.
Se menü, se recovery mélyén nem találom.
Ötletek valakinek esetleg lennének?@ ( #2057 ) magicbox
Volt egy ilyen megnézésem, hogy a fájl a hibás, nem a recovery. Az sd hiba számomra egykutya éteren. Csak kellemetlenebb -
magicbox
senior tag
válasz
vegyszer #2052 üzenetére
A srác SD kártyájával volt a gond. Az enyémmel hibátlanul felment! Most már hibátlanul megy az új kernellel és rommal. A CWM-et is frissítettem. Köszönöm mindenkinek aki segíteni próbált !!! A fórum is gazdagabb lett egy tapasztalattal. A hibátlannak tűnő és működő SD okozhat ilyen hibát. Annyit azért leírok, hogy egy picit összeszedettebb összefoglaló sokat segített volna a telepítések folyamán. Hiába csináltam meg rengeteg telefont, itt nálatok elvesztem az első oldalon. Akkor mit csinálhat egy átlagfelhasználó?
-
jena2
tag
nemtudom nekem ha beirom a cimet mindenféle találatot feldob csak azt nem amit kellene, pl. mentem Budafokra Fonó utca, Budafokot nem is ismerte, írtam Budapest Fonó utca 1 találat 22ker, rá OK. hát mindenhova vitt volna csak Budafokra nem aztán mire befordultam az utcába akkor meg mintha észheztért volna. szóval nemtudom mit csináltam rosszul, de nekem használhatatlannak tűnik, pedig nagyon jó elgondolás lenne.
Úgy nem próbáltam még hogy jó előre bekapcsolom a gps-t hogy találjon jelet, és ugy bekapcsolni hátha úgy -
doc
nagyúr
Reggel telefonált haver hogy kéne neki SOS divat, úgyhogy gyakorlatban is teszteltem a Waze-t. Jelentem tökéletesen működik :c
Már csak egy motorozáshoz is jó trackert kéne találni -
Tényleg , DLNA van a készülékben? ez csak úgy eszembe jutott
Meg szerintetek TV-re kötni mi a legjobb megoldás? terveznénk egy mobil-játékos estét, re-volt, és mgé egyéb progikkal
/ sör-Whiskey-haverok /
-
válasz
magicbox #2047 üzenetére
Hm... lehet, hogy célszerű a CWM-met újraindítani. Van egy ilyen menüpont az advanced-ben, hogy reboot recovery.
Már én is jártam úgy, hogy sokat mókoltam a CWM-ben, és ROM telepítése meg nem ment.
Tehát, ha nem indulna el a telepítés, akkor CWM-ből indítsd újra a CWM-met.
Most jobb ötletem nincs.Még egy: átparticionált telefonról van szó?
-
magicbox
senior tag
Félreértetek
A mobileuncle-val már feltettem a CWM-et. A rom telepítés nem megy. Nem tudja megnyitni a ROM-ot, és hibával leáll a telepítés... Mind a két SD-n megpróbáltam. A cappa72 által feltett s135-ös kernelhez való CWM van most fent... Ennél jobban nem tudom leírni
-
magicbox
senior tag
-
magicbox
senior tag
válasz
vegyszer #2042 üzenetére
Van install zip menüpont, az a gond, hogy nem tudja felmountolni a meghajtót, látja, de a rom telepítést nem indítja el. Azt se értem miért mind a kető sd.. E:
Elvileg csak factory/data resetet csináltam, ha restartolok bootloop lesz? Az USB-t felmountolta, tehát tudnék rá bármit másolni... de mit?
-
magicbox
senior tag
A 135-ös kernelhez való CWM fent van, factory reset is megvolt. Látja mind a két SD-t, viszont E: Can't open hibával leáll a telepítés... mind a két SD-n ezt csinálja. Mit rontottam el?
-
vegyszer
addikt
válasz
Atomcsirke #2018 üzenetére
Írtam pü-t, hogy holnap délután is megyek Budaörsre. Ha érdekel, keress...
-
magicbox
senior tag
válasz
Graphics #2037 üzenetére
Igen erre vonatkozott a kérdésem
Csak mivel, és hogyan
Ezért kérdeztem, hogy elég átneveznem update.zip-nek a 135-ös kernelhez való cwm-es zip-et és úgy feltudom tenni az eredeti angolból, vagy máshogy kellene (flashtool), az összefoglalóban, csak a kínaihoz való leírást találtam meg... de lehet vak vagyok...
Erre a romra gondoltam: A820_signed_050913_010638_hun.zip
Néztem (mobileuncletools) csak gyenge a kínaim, és leírást se találtam...
-
-
magicbox
senior tag
Sziasztok!
Egy barátom hozott egy A820-at, hogy tegyek fel egy normális romot, és menjen a play stb. Leszedtem a magyarosított ROM-ot, és a javítást hozzá. Ott akadtam el, hogy nem kínai, hanem angol recovery-m van, és nem találtam leírást, hogy azzal, hogy tegyem fel a CWM-et, csak a kínaihoz. Simán nevezzem át update.zip-nek? Ugye a gyári angolban nem tudok tallózni... Tudna vki segíteni?
-
wincmd32
tag
Runbot, és runkeeper nekem bevált. utobbi néha állo helyzetben meg tud hülyülni, de ha bekapcsolom, elinditom aztán utnak eredek, akkor jo. közbe már jol rögzit. bát van hogy hülyeséget ir, de a végeredmény jo lesz. pont a közelmultban kisérleteztem sokat én is ezekkel. runbot is kiváló csak az a progi valahogy nem jön be annyira.
-
joiner007
aktív tag
Tudja valaki, hogy a wifi alvás irányelveknél mit jelent a smart opció? Ilyet androidon még nem láttam.
-
Atomcsirke
aktív tag
Mert az egykezesen használható készülékek még épphogy farzseb-kompatibilisek!
Ráadásul két kézzel lassabban "gépelek" telefonon, mint eggyel, persze ez lehet, hogy egyéni sajátosság.
A phablet piacot szerintem a gamerek tartják életben szerintem, lévén ezek az izék telefonnak túl nagyok, böngészni, e-bookot olvasni meg 7" alatt nem kényelmesek. -
jena2
tag
nekem 830on most a waze van es van gps rendesen, egy note2 lattam eloszor ezt a wazet tok jo otlet, csak nehez vele a cim kereses, de abbol jo hogy azonnali info van a pesti kozlekedesrol, dugo rendor stb. de ez a cim kereses nagyon gaz rajta
-
-
joiner007
aktív tag
válasz
Graphics #2026 üzenetére
Cappa linkelt feljebb egy gps.conf filet, mondjuk nekem anélkül is jó volt. Meg valahol olvastam, hogy ezeken a telókon hogy lehet beállitani a gps-t, de nem kerestem mert nekem jó. Keress rá!
Cappa72 blade ahogy bekapcsoltam egy navi programot szinte abban a pillanatban talált jelet. Szóval gyengébb az biztos. De végülis működik, csak lassabb. Igaz hosszú távon élesben még nem próbáltam
-
Nem is régen voltam külföldön.
Volt, hogy elveszett a GPS jel a v970-es telefonomon, asszonyka LG P500 (optimus one) telefonja pedig megmondta, hol vagyunk.
Szóval lehet, hogy azért a mi telefonjainkba (kínaisokra gondolok) picit gyengébb a GPS, mint a Quallcom esetén (nem tudom, lehet-e általánosítani, de ez valahogy sejthető)Ettől persze nem vagyok lelombozódva, és nem fogok venni hűségnyilatkozatos telefont 4x-es áron.
-
-
barnam_
nagyúr
válasz
Atomcsirke #2020 üzenetére
jó jó a Lenovo, de a GNexus is más világ szvsz...
-
-
oba
addikt
válasz
miért fontos amúgy az egy kezes használat? ha buszon kapaszkodsz akkor megértem, de az nagyon elenyésző dolog
minden más esetben meg ott az embernek a másik keze is, tessék használni
már is nem kell kompromisszumot kötni, lehet tapickolni nyugodtan az akár nagyobb kijelzős telefonokat is... nem potyára virágzik a phablet piac (mondjuk 5 v. 5,5" felett már én is nagynak érzem a dolgot)
-
doc
nagyúr
válasz
a merete (nekem) hatalmas, a feelingje szinten
szerintem nagyon jo vetel volt, az egyetlen gondom vele a GPS, tenyleg ugy kell vadaszni a jol mukodo programokat, bar ez tenyleg akkor gond csak ha trackert akarsz hasznalni, a navigacio kis odafigyelessel igy is hasznalhato -
Atomcsirke
aktív tag
Tökölök pár hónapja a telefonválasztáson, simán lehet még esélyes.
Igazándiból a mérete mellett a "feelingje" is érdekelne a cuccnak.
Az aktuális etalon egy mezei Galaxy Nexus, ma próbálgattam, nagyjából az a max. méret, ami még kényelmesen kezelhető, bár ott egy 4.65"-ös display-t passzíroztak bele 68 mm szélességbe. -
doc
nagyúr
válasz
Atomcsirke #2018 üzenetére
ket hetig kulfoldon leszek, ha utana meg aktualis, osszefuthatunk
-
válasz
kovacsz07szt #2016 üzenetére
Ha régebbi CWM-met tettél fel, akkor az S135-ös megjelölésűt tedd fel, az való az újabb telefonokra.
-
kovacsz07szt
csendes tag
Feltelepítettem a cwm-et unclellel, de amikor belépek recovery-be akkor egy másodpercen belűl elmosódik a kép és nem látok semmit. Ezt mivel lehetne orvosolni?
-
Rendeld , én is agyalok rajta, hogy vagy azt ,vagy egy kisebbet nézek még.
Habár én azt hiszem nem igazán fogom az A830-ast eladni se, főképp, hogy most lett olcsóbb
, rendeltem tokot, fóliát ,mindent .
Már csak az lenne a jó ,ha lenne olyan flip-es tok, mint amiket az Galaxy-kra lehet venni, csak sajna szoftveresen nem tudja azt a ficsőőrt
-
oba
addikt
de ne menjünk itt bele a kereskedői haszon kérdésébe
én nem sajnálom tőlük, csupán nincs most rá annyi keret... ha más nem megrendelem magamnak Tmallról és annyi... csak gondoltam megkérdem, hátha van itt olyan topiklakó aki esetleg megunta a sajátját és eladná, használtan
azért ne szedjétek le a fejem...
(#2013) Duliee: aki nagy valószínűséggel szeretné elkerülni a vámot annak az ingyenes air mail igencsak ajánlott, tudni illik a vámosok a futárszolgálatos csomagokba előszeretettel belenéznek... anno a geekbuyingos cuccomat (egy mini pc -t) is úgy rendeltem és rajtam kívül még nagyon-nagyon sokan, mindannyian az ingyenes air mailt választottuk, és külön kérés nélkül ment a csomagra a 20usd -s ár megjelölés és a gift jelzés
-
-
140 + paypal fizetésnél +4% + 6$ a szállítás + a váltásnál inkább 230-cal számolj
= 35 ezer lesz az inkább
Számold ki ha valaki 150 dolláros áron vette, akkor már 37-38 körül volt neki
Ha bevámolják... Akkor meg lentebb részletezték
42-ért amit linkeltem, gondolkodás nélkül megvenném.
-
oba
addikt
válasz
Graphics #2007 üzenetére
nem várom el, hogy egy kereskedő a két szép szememért ugyanannyiért adja el mint amennyiért ő vette
ezért is nem akarok kereskedőnél venni
olyat kerestem aki már megvette mondjuk egy hónapja és megunta vagy ilyesmi és eladná használt áron140usd most a tmall -on, ami durván 32000 Ft... ennek fényében a 45öt soknak érzem (de elhiszem, hogy amikor az adott kereskedő vette akkor más volt az ára és más volt az USD/HUF árfolyam)
-
A820-asból kapásból van szerintem kettő is
Csak a keresőt kell használni
: [link] [link] utóbbi még nem érkezett meg
Azt meg nem lehet elvárni, hogy valaki helyetted megveszi, és behozza ,akkor nem tesz rá hasznot.
Meg azért a kiírt árak a váltások miatt eltérhetnek / mármint a rendelésnél
-
doc
nagyúr
kiprobaltam ma a MyTracks-et, de teljesen hasznalhatatlan
csak szakaszokban, 100-200m-es ugrasokkal veszi eszre a poziciot
van esetleg olyan mukodo GPS tracker, ami hasznalhato ezzel a telefonnal is? -
oba
addikt
Valakinek nincs ilyen eladó telefonja?
Megvenném használtan is, csak ne kelljen kivárnom a hosszú időt míg kínából ideér
-
chab7
addikt
válasz
barnam_ #2000 üzenetére
Na ez az egy bajom van vele nekem is, az ára
viszont nagyon nagy komprumisszumot sem akarok kötni, mármint olyan étren, hogy legyen a mai szinte legjobb vas, nem baj ha ropog, kopik, ez meg az nem megy benne vagy kimarad belőle stb. Akkor inkább legyen egy verzióval régebbi a vas (mostanihoz képet így is ugrás lesz) de legyen lehetőleg minőségi darab és amit tud azt rendesen tudja. Én így közelítem meg a kínai teló vásárlást.
Hisz tudom, hogy lehetne P770 árából csingcsung márkában 2x olyan tudásút is szerezni, de lehet itt sírnék egy-két hét/hónap után, hogy ez nem megy benne, vagy az nem megy benne, vagy megy de pocsékul, és még a fél hátlap le is kopott... majd kapnám hogy hát mit vártam ennyiért. Akkor inkább tudjon kevsebbet de jó legyennálam ezért lett a kiszemelt a P sorozat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Négymagos processzorral szerelt, kétkártyás okostelefon a pc-iről jól ismert Lenovotól, amely ráadásul igen olcsó, persze némi kompromisszumért cserébe.
- Apple Gyorstöltők / 20W ADAPTER / Type-C / Lightning kábelek
- Használt Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB fekete színben
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB karcmentes bontatlan kábellel dobozában
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! NVIDIA!
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest