Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Íme, a Pixel Watch 4
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android szakmai topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
doc
nagyúr
beraktam egy masodik (nemet) kartyat a telefonba, SMS-t mar tudtam vele kuldeni, szoval mukodik
viszont sehol nem talalom hogy hol tudom kikapcsolni a PIN kod kerest, a Security-nel ha ramegyek a PIN kodra, sehol nem tudom kivalasztani hogy a masodik kartyaet akarom, ugye nem kell szetszedni a telefont es atrakni a masik kartya helyere a SIMet csak ezert?a masik meg: van valakinek otlete hogy miert nem mukodik a wifi? tobb helyen is hasznaltam mar gond nelkul, most meg hiaba csatlakozott a szallodai wifihez, es kapott IP-t, semmilyen adatforgalom nem mukodik, fent a statusbaron meg kek helyett szurkevel jeloli a jelerosseget. A vicc hogy idonkent megjelenik benne az adatforgalmat jelzo nyilacska, de semmilyen app nem talal kapcsolatot (bongeszo, Google Play, stb)
Új hozzászólás Aktív témák
ma Négymagos processzorral szerelt, kétkártyás okostelefon a pc-iről jól ismert Lenovotól, amely ráadásul igen olcsó, persze némi kompromisszumért cserébe.
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Gurulunk, WAZE?!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Politika
- Nyaralás topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Apple Gyorstöltők / 20W ADAPTER / Type-C / Lightning kábelek
- Használt Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB fekete színben
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB karcmentes bontatlan kábellel dobozában
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A03 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 CM MasterBox 5 Lite 600W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest