- Poco X6 Pro - ötös alá
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ricco_hun
senior tag
Köszönöm leviske, pontosan így gondolom.
pumpa007: kösz, inkább maradnék a pc-nél, ha nem haragszol. (először a ki a 'síp' vagy te, hogy megmondd mit csináljak jutott eszembe )
kkf: egy ideje már a raktárkisöprés megy a HD4xxx szériát illetően. Nem igazán lesz itt 30k-s HD4890, mivel kapni sem lehet majd. Jön majd a helyére, ugyanúgy 50k-ért, ugyanazt a teljesítményt nyújtó dx11-es kártya, amit majd ugyanúgy nem tudok megfizetni.
VaniliásRönk: ha ha
Csakhogy én a duplázást nem 40-50k-ért képzeltem el, hanem ugyanannyiért, amennyiért a HD4670-et vettem, ez lenne a fejlődés. -
Ricco_hun
senior tag
Persze, hogy jó az ár/teljesítmény aránya a HD5850-nek......ha meg van rá a 80k-d. És alatta mi lesz? Jön majd egy fele olyan gyors HD5670 40-45k-ért? Na az aztán maga lesz a kánaán. Azt hittem, hogy végre a kis pénzű emberek is juthatnak majd teljesítményhez. De nagy valószínűséggel nem így lesz. Azt hittem, hogy 30k-ért kapok majd egy HD4890 teljesítményt, de az a teljesítmény ugyanúgy marad a 40k fölötti kategóriában. Nincs előrelépés, pedig én ezt vártam volna az AMD-től, az alapján, amit a HD4xxx szériával véghezvittek. A játékok gépigénye meg csak egyre nő. Szóval nem igazán baráti dolog egy generációváltáskor ugyanazt a teljesítményt ugyanabban az árkategóriában hagyni.
-
Ricco_hun
senior tag
Nem értem állandóan ezt a konkurens nélküliséget. Persze, dx11-en konkurens nélküli......lesz, ha majd valamikor decemberben szíveskedik megjelenni a fantasztikus dirt2 és utána még 1-2 játék. De szeptember végén, amikor megjelennek még nem beszélhetünk dx11-ről. És dx9-ben meg dx10-ben van konkurens! Egyszerűen az AMD most pofátllankodik egy sort a ki nem használt dx11-ével.....a kis pénzű júzerek rovására.
-
Ricco_hun
senior tag
Az árakról? Azok sok ezer darab megrendelésekor érvényes nettó árak. A korábbi tapasztalatokból kiindulva, akkor jutunk a legközelebb a forintbeli árhoz, ha a dollárban megadott árat 265-tel vagy 270-nel szorozzuk. Na így már egészen más a leányzó fekvése:
HD5850 - 80k HUF
HD5870 1GB - 105k HUF
HD5870 2GB - 120k HUF
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest