Új hozzászólás Aktív témák
-
Atis707
tag
válasz
Ricco_hun #78 üzenetére
Ez butaság. Az AMD-nél a x6xx széria mindig egy bizonyos árkategóriát képvisel (pontosan nem tudom melyik sávot) szóval nem lesz 40-50k-ért, ebben az évben sztem 56xx se lesz konkurencia nélkül. Egyébként mire nem elég egy 4890 potom 30k-ért ha nincs dx 11 egy darabig?
-
TeeBee73
veterán
válasz
Ricco_hun #61 üzenetére
..."De szeptember végén, amikor megjelennek még nem beszélhetünk dx11-ről".., Tényleg. Ne csak játékokban tessék gondolkodni. Na.
MOD: (#79) vlkvy: szerintem a 6 pin-es tápcsati már kizárja a passzív (gyári) hűtést.
(Ettől függetlenül egy AC, vagy egy Auras hűtő megoldja a kérdést, de az csúnyán feláras.) -
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
Ricco_hun #61 üzenetére
Sebességben sincs konkurens. Ezért pofátlankodik az AMD. A Radeon HD 5850-et összerakja a sokkal lassabb GTX 285-tel, egyszerűen már ezek az árak is felhasználóbarátok. Az meg, hogy nem adják olcsóbban? Miért adnák, amikor már most is jó az ár/teljesítmény aránya. Bár még nem teszteltük, de az eddigi adatok alapján kapásból különösen ajánlott plecsni. Persze a gyakorlat után majd meglátjuk, hogy ebből mennyi igaz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest