- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Légies iPhone halvány színei
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Új hozzászólás Aktív témák
-
antikomcsi
veterán
Legyél olyan kedves, ezt a "Jó reggelt" stílust, és a magas lovon ülést meghagyni az iponos cimboráidnak, itt pedig próbálj kulturált hangon beszélni.
Benne van a cpu részleg is, és akkor mi van? Az akkor már nem a cég része? Meg valószínű benne van a karbantartó, a portás, a takarító és a többiek, akik mind a gazdasági szervezet részét képezik.
A második bekezdésre felesleges bármit reagálni, mert süt belőle az elvakultság, és minden egyes hozzászólás, csak egy újabb feleslegeset generálna. Azért nézz utána, hogy miket csinál, és milyen piacokra lép be az nvidia mostanság, és ne a geforce fronton ragadj le.
Ha a továbbiakban is címzel nekem választ, legyél kedves emberi hangon tenni és akkor nincs akadálya a további társalgásnak.
Üdv!
-
antikomcsi
veterán
Tehát egy 8900 embert foglalkoztató cég, egy kis sufni vállalkozás, viszont egy 11500 alkalmazottal rendelkező már giga cég. Ide még befér az Intel is a 100000 feletti gárdájával?
Most rákerestél a jelenlegi helyzetre, de hogyan aránylottak ezek a számok 5-10 évvel ezelőtt egymáshoz, mielőtt az AMD lapátra tett sok-sok embert?Szíved joga, hívd, ahogy akarod, én semmiképpen nem tartom az Nvidiát egy "gigacégnek" az AMD-hez képest.
Egyszerűen versenyképesebb termékeket kínálnak, és jobb az üzleti érzékük, és talpon maradtak, annak ellenére, hogy szépen ki lettek pöckölve az igp és chipset piacról.
-
nonsen5e
veterán
Azért..
Ha nem csak a GPU-t nézi az ember, akkor azért nem minimális a különbség egy ipari hulladék Armor és egy Gaming MSI kártya között. Felhasznált alkatrészek, alapanyagok, hűtés minősége.
Persze ha valaki évente vesz új kártyát, akkor teljesen mindegy, hogy az egyik másfél év után döglik, a másik meg bírja esetleg ennek ötszöröséig is. -
arn
félisten
A mellefogasok altalaban onnan fakadnak, hogy a cegek nem tudjak, hogy mi lapul a masik zsebeben x evnyi fejlesztes utan, es jon a tuzoltas a tervezett parameterekkel szemben. Tehat lehet egy tok jo kis felsokozepkategorias kartya lenne, csak eppen a felsobe akartak eladni, es feltoljak a fogyasztasat az egekbe, hogy vmennyire versenykepes legyen. Igy se nem lesz gyors, se nem hatekony. Nekem jobban tetszett az ati hozzaallasa pl a 4870nel, hogy lehet nem ez volt absz ertelemben a legjobb, de nem szalltak el a tdpvel es arral, a piac vhol dijazta ezt, illetve ket gpunal ez meg elonybe is atcsapott.
-
arn
félisten
Az a gond, hogy gyarthatosag fogyasztas, stb szempontjabol az rx480/580 inkabb az 1070, 1080nak felel meg, a vega meg az 1080tinek, de mindkettot kenytelenek joval olcsobban adni, mert valojaban egy kategoriaval lejjebb versenykepesek csak. Amikor kijott az rx480, szerintem az amd csak akkor szembesult vele, hogy az nv akkorat lepett, amire nem szamitottak, es nem lehet ra valaszuk az tervbe vett gpukkal. 7 nanon erdekes lesz, de szerintem kb ugy hozza be a lemaradasat, ami fele akkora csikszelessegen nem nagy erdem. A pascal jatekra hatekonyabb gpu.
En nem latom amugy az rx480 folenyet, eleg hasonlo szint az 1060nal. Ettol fuggetlenul inkabb vennek rx580at, mert nem szeretem az ilyen agyonvagott membuszokat a nagy lepcsok koze eso mem merettel.
-
Feketelaszlo
senior tag
Mit ad Isten az én cégem volt ilyen helyzetben, mert egy ideig AMD részvényes voltam (még ha csak törpe méretekben is) - de empátiával nem lehet videokártyát értékesíteni, ebben az üzletágban leszerepeltek. Itt az ideje továbbadni valaki másnak, aki nem csak azzal tudja marketingelni a termékeit, hogy ő a szegény törékeny, de szimpatikus főhős, akit a gonosz zöld világcég válogatott konspirációs teóriákkal akar ellehetetleníteni. Ha erre a mesére vagyok kiváncsi, akkor beleolvasok a magyar történelembe.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Ha a fejlesztőkön múlik, akkor nem tér vissza a GPU-s PhysX
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali informatikai kérdések órája
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Renault, Dacia topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Medence topik
- További aktív témák...
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest