- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Redmi Note 13 4G
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Magisk
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
Új hozzászólás Aktív témák
-
gbors beírta már a másik topikba:
""The data entered is very clearly of an engineering sample and we could see things such as the clock speeds improve further down the line."az eddigi becslések szerint a végső 1180 kártya, a jelenlegi Titan XP felett/ körül helyezkedik el.
Kb 30- 40 % lesz az előrelépés.BReal (#116) : megjelent tegnap a TPU adatbázisában a kártya.
-
valószínűleg azt mondták volna erre hogy viszlát AMD, mivel 10 kártyából 8 NV meg 10 laposból 8 NV.Kicsit el vagy tévedve, itt nem AMD a nagyhal, ő jobban rászorul a gyártókra ebből a szempontból, mint ők rá.
BReal : Mondjuk én nem igazán értem ezt ( mint ahogy NV-t sem , miért erőltette ezt éppen ezért)Asus mind az MSI ráírta az új AMD kártyákra hogy gaming, ráadásul jól is nézett ki az új AMD gaming logó,de mindegy is, én ezt soha nem figyeltem, hogy ROG vagy izé bármi. Gondolom ennek a laptopoknál van inkább jelentősége, nem a VGA nal. MSI gaming az egyik legjobb hűtés a piacon , nekem mindegy milyen néven írják rá, ha ugyan azt kapom a pénzemért.
Ettől függetlenül én sem támogattam NV-t ebben, csak a kollégának írtam, amit írtam, hogy ugyan úgy árultak volna Radeon kártyákat. -
És mi köze van annak a névnek ahhoz hogy nem árulnak kártyát, mint ahogy írtad feljebb? első kommentedet beidéztem próbáld értelmezni te is mit írtál. Attól, hogy AREZ a neve ugyan úgy árulták volna az AMD kártyákat.
( Amúgy szerintem jobban néz ki az AREZ verzió ezzel az írással, mint az a béna ROG logó, de ez most már mellékes)"hanem megmutatni, hogy ki a főnök, ki dirigál a piacon."
Hát ezen a piacon nem az AMD.
BReal ( #84) :
A STRIX, Dual, Armor, gaming stb megnevezés megmaradt volna, nem lett volna változás ebben. -
Amíg a fent említet hardverek ugyan azt a sebességet képesek biztosítani( LAN) mint a dedikált társaik, addig nincs is probléma. DE a VGA-nál nem így van közel sem még.
Valami olyasmit olvastam, hogy csak a sávok számát akarják csökkenteni,azt hiszem pont itt a PH-n ecsetelte valaki, hogy az általad felsorolt eszközök elmennének rajt, de egy dedikált VGA / GPU már megfeküdne-lelassulna.
USB-C nem lenne rossz megoldás, bár annyira nem vágom annak a korlátait egy dedikált GPU val, még nem igen láttam , hogy működnek ezek a külső USB-C rack kártyák. -
Nem az integrált megoldás a probléma, hanem ha elveszik/ megszüntetik a PCIE sávokat , ezzel rákényszerítve az egybetokozott előre gyártott saját megoldásaikra.
Az általad felsorolt integrált megoldások mellett te használhatsz továbbra is saját hangkártyát, hálókártyát, satöbbi.
Nvidia viszont nem fog tudni dedikált kártyát / GPU-t adni a fenti X86 processzorok mellé, maximum ARM hoz. -
Nem kell itt kényszeríteni senkit semmire, csak arra, hogy ne vegyék el a PCIE csatornákat az NV től. Onnantól megharcolják ők a saját harcukat, ahogy tették eddig is, ugyan is a kulcs továbbra is abban van, hogy az egybetokozott megoldások remélhetőleg csak a belépő kategóriát fogják tudni lefedni és az Intel mostani egybetokozott csodája is a nyomát üti remélhetőleg az érkező új generációs NV kártyáknak és gamer laposoknak. Ennyi lenne a megoldás, de valószínűleg elveszik a szaros PCIE sávokat aztán lehet örülni a 2008 as szintnek , de legalább egybe lesz tokozva.
-
Ah nem ez nem megoldás. Dedikált GPU val, szabadon választható CPU val ,saját igényeid szerint és saját pénztárcád szerint, akár offline működéssel ez a PC gaming mai alapja, szabadsága.
Ez nem alternatíva amit felvázoltál semmilyen formában a Nvidia számára sem és nekünk meg aztán főleg nem.
Itt jön képbe az a kettős mérce. Az hogy egy gyártónak az al-játékos márkanevét megvenné egy cég közfelháborodást kelt, ( amit megértek egyébként)de az hogy technológiailag ellehetetlenítik a jövőjét és ezzel a mienket is, az senkit nem érdekel, mert pfúj Nvidia.Legalább is itt.
Ha ez a jövő amit itt felvázoltál, akkor érzed te is, hogy can fuck the future számunkra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest