- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
arn
félisten
-
arn
félisten
A mellefogasok altalaban onnan fakadnak, hogy a cegek nem tudjak, hogy mi lapul a masik zsebeben x evnyi fejlesztes utan, es jon a tuzoltas a tervezett parameterekkel szemben. Tehat lehet egy tok jo kis felsokozepkategorias kartya lenne, csak eppen a felsobe akartak eladni, es feltoljak a fogyasztasat az egekbe, hogy vmennyire versenykepes legyen. Igy se nem lesz gyors, se nem hatekony. Nekem jobban tetszett az ati hozzaallasa pl a 4870nel, hogy lehet nem ez volt absz ertelemben a legjobb, de nem szalltak el a tdpvel es arral, a piac vhol dijazta ezt, illetve ket gpunal ez meg elonybe is atcsapott.
-
arn
félisten
Az a gond, hogy gyarthatosag fogyasztas, stb szempontjabol az rx480/580 inkabb az 1070, 1080nak felel meg, a vega meg az 1080tinek, de mindkettot kenytelenek joval olcsobban adni, mert valojaban egy kategoriaval lejjebb versenykepesek csak. Amikor kijott az rx480, szerintem az amd csak akkor szembesult vele, hogy az nv akkorat lepett, amire nem szamitottak, es nem lehet ra valaszuk az tervbe vett gpukkal. 7 nanon erdekes lesz, de szerintem kb ugy hozza be a lemaradasat, ami fele akkora csikszelessegen nem nagy erdem. A pascal jatekra hatekonyabb gpu.
En nem latom amugy az rx480 folenyet, eleg hasonlo szint az 1060nal. Ettol fuggetlenul inkabb vennek rx580at, mert nem szeretem az ilyen agyonvagott membuszokat a nagy lepcsok koze eso mem merettel.
-
arn
félisten
Kicsit tul volt fujva a jelentosege... ill erdekes, hogy ami ellen ez szuletett, az nem a versenytarsak kizarasa, addig a program igen. Mindketto ugyanazt a celt szolgalta.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OpenWRT topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Villanyszerelés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Xbox Series X|S
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gránit mosogató
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- 15" Workstation és vegyes Lenovo Thinkpad 8-11. gen.
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest