- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Csak 15 ezret kérnek ezért az autós fejegységért - hát olyan is
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Érkezik a Now Bar a Galaxy órákra is
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tillu70
tag
Én vettem egyet, ha kérdés van, ne kíméljetek...
-
user01
aktív tag
Megkapja az Android 6.0-át: [link]
-
danee91
senior tag
válasz
ChrisDzsi95 #69 üzenetére
Azt nem tudom, olvasd el a ZUK Z1 tesztjét
Mindenesetre a OnePlus 2 már nem Cyanogen-el érkezik.
-
danee91
senior tag
válasz
ChrisDzsi95 #67 üzenetére
A telefon maga jó, és ha van hozzá elég jó Custom ROM, akkor simán vehető lenne..
-
danee91
senior tag
válasz
ChrisDzsi95 #65 üzenetére
Konklúzió:
Ahogy ebből kiveszem, a szoftver a gyengéje, a CyanogenOS egyszerűen túl egyszerű, és a hozzá jövő frissítések hangulata eléggé olyan, mint egy nightly ROM (egyébként ugyanez a frissítési érzés van az én jelenlegi Lenovo A7000-es telómnál is)...És valóban zavaró.
-
ChrisDzsi95
aktív tag
Sziasztok!
Van már valakinek ilyen telója? Mik a vélemények róla?
-
danee91
senior tag
-
danee91
senior tag
Végre kapható EU-ban, 299 €
-
Zoja™
őstag
válasz
Just_Reboot #58 üzenetére
CM-ről (CyanogenMod) volt szó, az pedig pre-rooted. Ne keverjük össze a CyanogenOS-szel.
Egyébként egy majd 2 hetes hsz-re reagáltál, Justrelúd...
-
Kisadi55
tag
Úgy tűnik jól fog fogyni a teló, ugyanis azt olvastam, eddig kétmillió előrendelést kaptak, és még nem jelent meg nemzetközileg...
-
Namelesske
addikt
Mindenki elmondta a véleményét, szerintem ennél tovább már nincs értelme fokozni.
-
törölt tag
Ezzel nem kaptam választ a kérdésemre, hogy egy okostelefont mivel lehetne ma egyedivé tenni. A vótmá Samsung dizájnt meg hagyjuk, az csak a home gomb miatt van, ami szerintem borzasztóan rossz irány. Lehet azt az ujjlenyomat olvasót a hátlapra is tenni, vagy a power gombba integrálni (ha igazak a Sony hírek).
-
macskea
őstag
válasz
#65577472 #38 üzenetére
Nézd objektívebben, tegyél mellé harminc random androidos telefont, és 25-re erősen hasonlítani fog. Igen, ez javarészt azért van, mert jelenleg a full érintős kialakítás a trend, de azért ez sem mindenre magyarázat. Van akinek sikerült azért még ezen a vonalon is egyedit alkotni, nekik NAGYON NEM. Abszolút négy éves Samsung vótmá desing.
-
Kékes525
félisten
Nekem tetszik és az ára is elfogadható.
-
törölt tag
Értem, de mi lenne az? Rakták volna a kijelzőt a hátlapra, a másodlagos kamerát oldalra, a bekapcsoló gombot alulra? Mert el nem tudom képzelni. Ok, a kapucsengő az elején a szokásosnál is rondább, ezt aláírom. Csak kíváncsi lettem volna egy China hater/BB user véleményére.
-
jacis
nagyúr
n+1
-
ctvagyok
őstag
Az írja az internet, hogy 3.1 es USB-t is fog tudni a ZSUK 1. Na az már nem rossz. Mondjuk egyre kevésbé használok kábelt, és a 2.0 is megfelel nekem. Nem egy killer feature, de máshol telefonban nem nagyon látni.
-
Ugyes huzas , mivel gondolom Snap801bol is akad meg, osszelegozni egy uj markat kedvezo aron.
Kb a K910-es befejezo árán sikerul adni, na meg ugye a K920 Snap801-gyel van piacon.
Majdcsak koltseghatekonyak
A fanyalgoknak, hogy miert 801-es, ugy remlik nem csak ez az egy modell lesz, mert 810-est is lattam vhol.
-
Hát ez valami bűn ronda lett
De az akkuért egy nagy piros pont mint egy P70-en.
-
Aucor
senior tag
2015-ben bejelenteni valamit Snapdragon 801-el...? Miért, Lenovo?
-
Kisadi55
tag
Kiváncsi vagyok mennyit adnak majd el belőle...
-
rnyk
tag
Jo belbecs egy kicsit elnagyolt es nyomorek kulcsiny. De erdekes lesz CM-el na.
-
ctvagyok
őstag
És EU-ban is 81 k pénz lesz, vagy jön majd rá a srac is?
Nem tudom mennyire lesz ez külön márka, vagy van-e erre EU warehouse. -
Chrys_
addikt
Ezzel a CPU-val, CM-mel, akkukapacitással, Dual-SIM-mel EU-ban egész jó telefon lehet belőle. De legyen a dual SIM mellett full active is, és (nem ismerem a CM-t még nagyon) lehessen root-olni is (garancia azért maradjon). Az USB meg tökmindegy, úgyis lassú, mint mindig. Ennyi pénzért számításba venném a Note 3 cserélését. A kijelző vajon milyen lesz...
-
AllTheBest
őstag
Hát, ez egy ronda Meizu
-
Lecs@
addikt
Valamelyik barom ezt épp ma posztolta
-
tjb007
nagyúr
válasz
szentkuti11 #4 üzenetére
Lehettem volna kevésbé szemét, utólag is elnézést érte.
-
Peet91
aktív tag
Bár a szépség szubjektív dolog, azért szerintem kicsit megerőltethették volna magukat a dizájnerek, mert a Oneplus One kinézet terén jóval erősebb, mint ez a jellegtelen galaxy s2 előlap, plusz csillogós tejfölöspohár-zúzdalék hátlap kombó... Szerintem ez így nem konkurencia.
-
moleculez
veterán
Pfejj de nem tetszik, a nemjóját... Az home gomb a GS2 alkatrészek között lett megtalálva? Meg különben is: Hardeveresen hozza a 1+1 szintjét. Igen ám csakhogy 1+2 nél tartunk... No comment.
-
maggi1886076
addikt
-
SX Wave
aktív tag
Korrekt ajánlat még százért is. Azért vicces hogy míg a Note 5 a Type-C kimaradt, a kínaiak aktívan használják az új szabványt.
-
törölt tag
Ebből per lesz!
-
tjb007
nagyúr
„64 bites Qualcomm Snapdragon 801-es lapkakészlet található benne ”
Ez biztos valami új fejlesztés lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Egy kínai weboldal már letesztelte a Zuk Z1-et, amiről eddig még csak félig hivatalos információk érkeztek.
- Honor 400 Lite,új 0 perces, 2év garival
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB 6GB RAM Dual Sim Független ajándék üvegfólia és tok
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E540 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I DVDRW I 15,6" FHD I CAM I W10 I Garancia
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest