Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Légies akkut kap az iPhone 17 Air
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Honor 200 Pro - mobilportré
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi 3/3 Pro
Nem 3S! 3S topik erre: [link]
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dioka7
senior tag
Szia, gondolkodtam rajta, de "gyenge" telefont nem szeretnék, mert amikor a napi 2-3 mailt említettem úgy gondoltam, hogy abban táblázatokat, pdf-eket, illetve dokumentumokat is kapok, valamint a tel. könyvem jelenleg 972 névjegyből áll, így biztosan fölhöz
ba...csapkodnám szegényt ha nekem akadozna. Úgyhogy azért a teljesítmény is fontos. Emellett az is, hogy ha egyszer eladó sorba kerül, legyen rá vevő. Erre talán több lesz, mint az általad linkeltre. De azérta tippért!
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Témához kapcsolódó anyagok
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Samsung Galaxy S24FE 8/128GB bontatlan! 3 év jótállás!
- Samsung A33 128GB dual sim, független, fekete, pöpec állapotban!
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Plus gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
Üzleti előfizetők hirdetései
- Black & Decker töltőt keresek
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Black 24Hónap Jótállással Teljesen Új Bontatlan
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest