- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Mobil flották
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Yettel topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Google Pixel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kriszpontaz
veterán
Nincs főverziós ugrás, csak az új készülékek jönnek új androiddal.
Összesen 4 készülék van 5.0.1-en, MI2S (beta állapot), MI4i, MI Note, Mi Note Pro eddig.
A többi vagy 4.4.4, vagy az MTK-s cuccok 4.4.2.
Redmi 1-re még nincs stabil V6 sem, csak beta.
Most jön a Redmi Note 2 / Prime (5.1) és cumi.
A V7 csak a MIUI felület frissítése, semmi nem változik, de reménykedni lehet, csak én már beleuntam.
Egy évig voltam BETA teszter, de beleuntam a bénázásba. Kiléptem.(#23) batai15 : az a szégyen hogy sz@rják magukból a telefonokat, de a szoftvert nem képesek kikalapálni még a régiekre sem.
-
kriszpontaz
veterán
válasz
bozarjoska #10 üzenetére
5.1-el jön ki a Redmi Note 2 / Prime. Ez tuti. A többi marad szerintem azon amin eddig is. A MIUI7 csak egy MIUI6 pár plusz funkcióval, meg új skinnel. Semmi több. Csak ugye kellett a hype már egy hete az angol fórumon is. Közben meg nesze semmi fogd meg jól. Ha egy év kellett nekik hogy a Redmi 1S-re csináljanak egy V6 romot, biztos nem fognak L-re ugrani tesztelés nélkül a régebbi készülékek.
Mellesleg a BETA csoportban akiknek frissült "MIUI7-re" a telefonja szinte semmi változást nem lát.
Pl. Redmi 1-en (MTK) ugyanúgy 4.4.2 android verzió fut.
A videólejátszó módosult, meg talán van telefonkönyvben csúszka a betűméret állítására, meg új skin. -
kriszpontaz
veterán
válasz
bozarjoska #8 üzenetére
Igaza is van.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Apple MacBook
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Formula-1
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3038, 94% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 16GB 512GB 1 év garancia
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest