Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Szmeby

tag

Ha már a megtérítésnél járunk, én szívesen megtérnék. Csak valaki végre árulja már el, hogy milyen károm származik belőle, ha a google (bárki) kiszivárogtatja a privát levelezésemet receptekről, időjárásról, "ki hogy' érzi magát" dolgokról, vagy éppen a nyaralásról készült tájképeimet (mert azok is a privát szekcióban csücsülnek).
    A cloud amúgy szerintem is hülyeség, minden adatomat szeretem offline tudni, de egy tájkép feltöltésében nem látom a potenciális veszélyt. Valaki talán igen?

Attilához is lenne egy kérdésem. Ha annyire ügyelsz, hogy ne kerüljenek ki rólad személyes adatok, akkor hogyan email-ezel? Vegyünk egy példát: Ha veszel valamit a haverodnak (mert ő épp messze van, és ott nem tudja lebonylítani a dolgot), mert így olcsóbb... és elkéri a számlaszámodat, akkor hogyan adod meg? Email: nem jó, mert kiszivároghat. SMS: nem jó, mert kiszivároghat. Telefon: nem jó, mert már azt is rögzítik... Levél: pont a Magyar Királyi Postában lehet megbízni. Szóval hogyan, ha az élőszó épp nem lehetőség?

De bármilyen más személyes dologra ugyanígy érvényes a kérdésem... "milyen volt a nyaralás", akármi?

Új hozzászólás Aktív témák