Hirdetés
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- iPhone topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Yettel topik
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szmeby
tag
Ha már a megtérítésnél járunk, én szívesen megtérnék. Csak valaki végre árulja már el, hogy milyen károm származik belőle, ha a google (bárki) kiszivárogtatja a privát levelezésemet receptekről, időjárásról, "ki hogy' érzi magát" dolgokról, vagy éppen a nyaralásról készült tájképeimet (mert azok is a privát szekcióban csücsülnek).
A cloud amúgy szerintem is hülyeség, minden adatomat szeretem offline tudni, de egy tájkép feltöltésében nem látom a potenciális veszélyt. Valaki talán igen?Attilához is lenne egy kérdésem. Ha annyire ügyelsz, hogy ne kerüljenek ki rólad személyes adatok, akkor hogyan email-ezel? Vegyünk egy példát: Ha veszel valamit a haverodnak (mert ő épp messze van, és ott nem tudja lebonylítani a dolgot), mert így olcsóbb... és elkéri a számlaszámodat, akkor hogyan adod meg? Email: nem jó, mert kiszivároghat. SMS: nem jó, mert kiszivároghat. Telefon: nem jó, mert már azt is rögzítik... Levél: pont a Magyar Királyi Postában lehet megbízni. Szóval hogyan, ha az élőszó épp nem lehetőség?
De bármilyen más személyes dologra ugyanígy érvényes a kérdésem... "milyen volt a nyaralás", akármi?
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 512GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 15 ProMax 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Lenovo L13 Core I3-10110U / 8GB DDR4 / LAPTOP 2
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest