Hirdetés
- iPhone topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Yettel topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
attila9988
őstag
A rettegős probléma fonákja ott van, hogy van-e olyasvalaki, akit egyáltalán érdekel pl. konkrétan a te személyed.
Ezt hívják jóhiszeműségnek. Te azt gondolod hogy "Ugyanmár.. ki foglalkozna velem" és így teljes nyugalomban odaadod a személyes adataidat valaki másnak. Ha veled szembe megy valaki az utcán, és azt kéri add oda neki a személyidet és a lakcímkártyádat, vagy az útleveledet, akkor gyanakodva kérdeznéd hogy minek az neki... illetve megemlítenéd hogy nincs ahhoz joga, hogy egyáltalán elkérje tőled ezeket az adatokat. Az interneten miért nem működik ez az "önvédelmi mechanizmus" az emberekben? Ez itt a kérdés.
Én azt mondom az egészséges paranoia nem árthat senkinek. Viszont a felelőtlen adatkezelés igen. És ehhez is tartom magam.Kicsit ahhoz hasonlít a dolog mint amikor azt mondják hogy "úgyis fel tudják törni a rendszerem, ezért nem is védem". Ezeknek azt szoktam mondani, hogy a házadba is be tudnak törni ha akarnak, akkor minek zárod az ajtókat?
Az embernek meg kell tennie mindent önmaga védelmében. És a "sok hülye úgyis megteszi akkor én is" hozzáállás nem célra vezető. Ennek a jóhiszeműségnek ami ma az interneten jellemző, semmi jó következménye nem lesz. De mire erre rájönnek az emberek, már késő lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS - 5120x1440 Dual QHD - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / 16GB DDR4 / RX 6600 8GB / 512 SSD!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest