Hirdetés
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- iPhone topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Yettel topik
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Morden24
nagyúr
válasz
üzenetére
ha így nézzük, akkor belőlem semmi pénze nincs az MS-nek, mert nem fizettem egy termékükért, és nem az ő szoftverükkel használom a live! hálózatot sem, így reklámokat sem kapok sem közvetve, sem közvetlenül.
Pontosan erről van szó, hogy dönthess úgy, hogy egy cég illetve a szolgáltatásai alól kihúzhatod magad.
éppen azt mondom, már harmadszorra, hogy nem szinkronizál fel senki semmit. mármint konkrétan az androidos telefon témánál maradva. alapbeállítás, persze, de egy mozdulat kikapcsolni, és annyi, onnantól nem szinkronizál.
Én meg éppen azt mondom, hogy ezeknek egy jó része, vagy akár az összes hasznos és kényelmes funkció.
Hogy értsd: nagyon szívesen használok bizonyos szinkronizációs megoldásokat. Csak nem a Google-nek fogom felszinkronizálni az adataimat, mivel mint említettem, az üzleti metodika miatt nem élvezik a bizalmamat.élvezet péládul a hong kong-i óceánparton "sétálni".
Én nem arról beszéltem, hogy mennyire jó dolog a StreetView (szerintem a G sok ilyen kis röffenéséhez méltóan túlhype-olt kirakatapp, de ez meg legyen az én magánvéleményem), hanem arról, hogy pofátlanul intézték a vele kapcsolatos dolgokat. Egy vacak adatbányász cégnek ne legyen annyi bőr a pofáján, hogy államok felett állónak gondolja magát, és amikor visszanyal a fagyi, a médiában még magukat próbálják áldozatként beállítani.
szerk.: És ntomka a 20-asban pontosan leírta, mi a konkrét aggályom. Az egy dolog, hogy abba beleegyezem, és részemről nem is tartom nemkívánatos dolognak, hogy teszem azt a saját adataimat felhasználják. De itt már nem személyes adatokról, hanem a birtokomban lévő adatokról van szó: és nem paranoiából nem akarok a G-vel osztozni ezeken, hanem azért, mert nem örülnék neki, amikor miattam kap a fél telefonkönyvem célzott reklámot, de ezt meg én mondtam már

Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Green-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4169, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X870 R9 7950X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4090 24GB Be quiet Pure Base 501 LX white
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest